Şimdi Ara

Cemal Kaşıkçı’ya korkunç infaz: Kafasını kestiler, parça parça ettiler! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
6.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • "Arama iptal!"

    quote:

    Suudi başkonsolosun konutunda arama iptal

    16/10/2018 23:15

    Muhalif gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın girdikten sonra kaybolduğu Suudi Arabistan’ın İstanbul başkonsolosluğunun ardından başkonsolosluk konutuna da polisler gitti. Ancak arama iptal edildi.


    http://www.diken.com.tr/suudi-baskonsolosun-konutunda-arama-iptal/




  • Paranın gücünü görüyoruz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konsolosluga giris cikisi kapatmamiz lazim sonucta suudi sefareti oldugu icin girme iznimiz yok. Ya acliktan ölecekler yada cikip teslim olacaklar baska turlusu kabul edilemez.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mânâlùx Râpérâ

    Konsolosluga giris cikisi kapatmamiz lazim sonucta suudi sefareti oldugu icin girme iznimiz yok. Ya acliktan ölecekler yada cikip teslim olacaklar baska turlusu kabul edilemez.
    Öyle bir sey yok. Ne kadar cahil cahil yorumlar yapiyorsunuz siz ya?

    Cinayet süphelisi ABD Baskani dahi olsa tutuklanir, sorgulanir.
  • Bu olay varya 3. dünya savaşını bile tetikleyecek kutuplaşmaya yol açabilir
  • "VUR DEDİK ÖLDÜRDÜN DERLER YA İŞTE O GERÇEK OLDU GALİBA!"

    Cemal Kaşıkçı’ya korkunç infaz: Kafasını kestiler, parça parça ettiler!


    https://odatv.com/vur-dedik-oldurdu-19101854.html

    quote:

    Suudlar suçu ona mı atacak... Vur dedik öldürdü
    4-5 dakika

    Amerikan New York Times gazetesi, Suudi Arabistan yönetiminin, gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesinden Veliaht Prens Muhammed bin Selman'a yakın üst düzey bir istihbarat yetkilisini sorumlu tutmaya hazırlandığını iddia etti. Gazeteye göre bu kişi, aynı zamanda Veliaht Prens'in üst düzey danışmanı da olan General Ahmed el Assiri.

    BBC Türkçe’de yer alan habere göre; New York Times haberini, adlarını açıklamadığı üç kaynağa dayandırdı. Gazete, bu kaynakların Suudi Arabistan'ın gündemdeki planlarından haberdar olduklarını yazdı.

    Habere göre, Suudi Arabistan yetkililerinin, General Ahmed el Assiri'nin, Veliaht Prens'ten Kaşıkçı'nın ülkesinde sorgulanması yolunda talimat aldığını ancak bu talimatı yanlış anladığını ya da yetkisini aşarak Kaşıkçı'yı öldürdüğünü söylemeleri bekleniyor.

    Arapça'nın yanı sıra akıcı bir şekilde İngilizce ve Fransızca da konuşan Ahmed el Assiri, geçmişte Yemen'de Suudi Arabistan liderliğinde koalisyon güçlerinin sözcülüğünü de yapmıştı.

    Mevcut istihbarat görevine geçen yıl atanan Ahmed el Assiri, New York Times'ın iddialarla ilgili sorularını yanıtlamadı.

    ADI BEYAZ SARAY’A VERİLDİ

    New York Times ise Ahmed el Assiri'nin suçlanmasının makul bir açıklama olarak görülebileceği ve Veliaht Prens Muhammed bin Selman'a yönelik suçlamaların başka bir kişiye yönelmesini sağlayabileceği yorumunda bulundu.

    Gazete, Amerikan istihbarat servislerinin ise giderek artan bir oranda, Kaşıkçı'nın kaybolmasının ardında Muhammed bin Selman'ın olduğundan emin olduklarını yazdı.

    New York Times'a göre bununla birlikte, Ahmed el Assiri'nin adı Beyaz Saray'a yakın kişilere verildi ve aynı kişiler de son gelişmeler hakkında bilgilendirildi.

    TRUMP’IN DAMADI DESTEK OLUNMASINI İSTİYOR

    Gazetenin haberinde ayrıca şu satırlar da yer aldı:

    "Trump'ın damadı ve Orta Doğu danışmanı Jared Kushner başkandan Suudi Arabistan'a destek olmasını istiyor... Kushner, Kaşıkçı'nın kaybolmasının yol açtığı infialin geçici olduğunu savunuyor. Bu noktada Lübnan Başbakanı'nın kaçırılmasını ve Suudi Arabistan'ın Yemen'de düzenlediği hava saldırısı sonucu bir otobüsteki tüm çocuklarını ölmesini ve hatırlatıyor."

    CNN: KİLİT İSİM SUUDİ İSTİHBARAT YETKİLİSİ MAHER ABDULAZİZ MUTREB

    Öte yandan, Amerikan CNN televizyonu ise Suudi istihbarat yetkilisi ve eski diplomat Maher Abdulaziz Mutreb'in, suikastla öldürülmüş görünen Cemal Kaşıkçı'ya yapılanlarda "önemli bir rol" oynadığını öne sürdü.

    CNN, haberini Türkiye'de Kaşıkçı soruşturmasına hakim olduğunu belirttiği, adını açıklamadığı bir kaynağa dayandırdı.

    Geçmişte Suudi Arabistan'ın Londra Büyükelçiliğinde Başkatip olarak görev yapan Albay Mutreb'in, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'a çok yakın bir isim olduğu belirtildi.

    Maher Abdulaziz Mutreb, İspanya gezisi sırasında Selman'ı izliyor

    Türkiye'de de Sabah gazetesi Perşembe günü 15 kişilik Suudi infaz timinin başında olduğu değerlendirilen Maher Abdulaziz Mutreb'in, Kaşıkçı'nın öldürüldüğü sırada Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğunda ve konsolosluktaki resmi konutta bulunduğunu, ardından büyük bir valizle havalimanına geçtiğini bildirmişti.

    Suikast ekibinin yeni fotoğraflarına ulaştığını yazan gazeteye göre Mutreb, suikast timiyle birlikte İstanbul'a gitti. Levent'te Başkonsolosluğa birkaç yüz metre mesafede bir otelde 5 Ekim'e kadar rezervasyon yaptırdı. Ancak aynı gün ekibiyle birlikte alelacele otelden ayrıldı.

    NE OLMUŞTU

    Cemal Kaşıkçı, Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğuna girdiği 2 Ekim'den bu yana kayıp.

    Türk yetkililer, Kaşıkçı'nın başkonsoloslukta "sorgulandığını, işkence gördüğünü ve öldürüldüğünü" iddia ediyor.

    Suudi Arabistan ise bu iddiaları yalanlıyor.




  • Suudiler saskin ve Kasikci cinayetinde nerde yanlis yaptiklarini düsünmekteler.

    Iskence ve Idam simdiye dek hicbirzaman sorun olmamisti. Suudiler Korkunc Kasikci cinayeti sonrasi Dünyada kendilerine gösterilen tepkileri anlamakta zorluk cekiyorlar. Kraliyet iskence ve idamin batili müttefikleri icin birden sorun teskil etmesine anlam veremiyorlar.

    Suudili bir yetkili yillardan beri sevilmeyen ve kendilerini elestirenleri iskence ve idamla cezalandirdiklarini ve buna kimsenin itirazi olmadigini belirtti. Kirbac cezasi, halka acik idamlar ve siddetle bastirilan ayaklanmalar, bunlarin hicbiri simdiye dek sorun olmadi.

    Suudi Hava Kuvvetlerinin Yemende binlerce sivili öldürmelerine ve bu savas yuzunden milyonlarca insanin acliktan ölmesinede Dünya ses cikarmadi. Tam aksine bize bunun icin silah verdiler dedi, Suudi yetkili.

    Ama ne zamanki bir Gazeteci Istanbuldaki Suudi Konsoloslugunda korkunc sekilde infaz edildi, birden cidden elestirilmeye baslandik. Suudi yetkili buna saskin ve soruyor "Bunda büyütülen ve kötü olan nedir?

    Suudi yetkili en azindan Trumpin kendilerine destek olmasindan memnunlar. Aksi takdirde sonuclarindan gercekten endise etmek durumunda kalacaktik, diyor Suudi yetkili.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: bulcelik

    Zaten amerikada yaşıyon. Ne işin var konsoloslukta.

    Usa da yaşıyor, suud vatandaşı ve karısından boşanıp, Türk kadın ile evlenmek için usa suud konsolosluğuna gidiyor. Burada işini halledemiyoruz, sen Tr ye git oradan hallet deniliyor. Normalde usa da da işin hallolması lazım, ama usa da adam öldürmek, iktidar dahi olsan “Başkanı Karşıma alıp sorgulamam lazım” diyebilen hukuk sistemi var, oyarlar adamı.

    Bu adam da yemi yutup, Tr ye geliyor. Adli tabibinde aralarında bulunduğu, bir suud tim göstere göstere Tr ye gelip, adamı gırtlaklıyor. Sonra da yine göstere göstere ülkelerine dönüyor.

    Olay bu.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Bize patlayacak biraz, bizimkiler olaya geç müdale ettiler, sonra konsolos elini kolunu sallaya sallaya ülkeden kaçtı, demekki olayı biliyordu tam evini arayacaklardı tüydü, aramayıda iptal etmişler."

    http://www.gercekgundem.com/dunya/44138/turkiyeyi-suudi-arabistanin-suc-ortagi-gibi-gosterecekler

    quote:

    'Türkiye'yi Suudi Arabistan'ın suç ortağı gibi gösterecekler'
    2 dakika

    Habertürk yazarı Fatih Altaylı, 2 Ekim'den bu yana kendisinden haber alınamayan Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı olayının "Batı medyasında ele alınma tarzına dikkati çekerek, "Türkiye çok dikkatli olsun, Suudi Arabistan’ın suç ortağı ve azmettiricisi gibi gösterecekler" diye yazdı.

    "Batı medyasının tuzağına dikkat"

    Altaylı, Suudi Arabistan’ın İstanbul Başkonsolosluğu’nda işlendiği iddia edilen ve Amerikan medyasında 'Öldürüldü' şeklinde yer alan Cemal Kaşıkçı olayı konusunda Türkiye'nin dikkatli olması, soruşturmayı tamamlaması, ulaşılan bilgileri ve delilleri mümkün olan en kısa sürede kamuoyu ile uluslararası ve yerel medya ile paylaşması gerektiğine vurgu yaptı. Yazar, aksi takdirde Batı medyasının, Türkiye’yi Suudi Arabistan’ın suç ortağı ve azmettiricisi gibi göstereceğini belirterek Türkiye'nin " Kaşıkçı’yı öldürüleceğini bile bile Konsolosluğa yolladığını, bunun için Suudilerin içindeki karanlık bir grupla anlaştığını iddia edecekler" dedi.

    "Bu dediğim tavrın işaret fişeği atıldı bile"
    "İngiliz The Times gazetesinde yarın öbür gün böyle bir iddiayı ortaya atmak için altlık niyetine bir makale dün piyasaya sürüldü" diyen Fatih Altaylı, "Richard Spencer adlı bir Ortadoğu uzmanı gazeteci 'Türkiye bu cinayet ile Suudi Prens Selman’ı köşeye sıkıştırıp, maddi yardım koparma peşinde' şeklinde özetlenebilecek bir 'sözde analiz' kaleme aldı.Bu analiz bu işin nasıl Türkiye aleyhine bir mecraya sürüklenmek istediğinin ilk örneği.Suudilerin daha önceki cinayet, adam kaçırmalarında parmağını kıpırdatmayan ülkeler olarak ne İsviçre’yi ne Fransa’yı ne ABD’yi hedefe koyanların şimdi Türkiye’yi hedefe koyma girişimine başlamaları ilginç" değerlendirmesinde bulundu.

    http://www.gercekgundem.com/dunya/44138/turkiyeyi-suudi-arabistanin-suc-ortagi-gibi-gosterecekler




  • quote:

    Orijinalden alıntı: PuSaT28

    quote:

    Orijinalden alıntı: bulcelik

    Zaten amerikada yaşıyon. Ne işin var konsoloslukta.

    Usa da yaşıyor, suud vatandaşı ve karısından boşanıp, Türk kadın ile evlenmek için usa suud konsolosluğuna gidiyor. Burada işini halledemiyoruz, sen Tr ye git oradan hallet deniliyor. Normalde usa da da işin hallolması lazım, ama usa da adam öldürmek, iktidar dahi olsan “Başkanı Karşıma alıp sorgulamam lazım” diyebilen hukuk sistemi var, oyarlar adamı.

    Bu adam da yemi yutup, Tr ye geliyor. Adli tabibinde aralarında bulunduğu, bir suud tim göstere göstere Tr ye gelip, adamı gırtlaklıyor. Sonra da yine göstere göstere ülkelerine dönüyor.

    Olay bu.

    Alıntıları Göster
    Bu adam kurt bir gazeteci. Amerika da olmayan işinin istanbul da olacağına nasıl inandı?

    Bu arada suudlar kavgada öldüğünü açıklamış. Fakat ceset nerede belli değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hem kavgada öldüyse konsolos niye kaçtı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MiLLETiNVEKiLi

    Bu adamın soy ismi nasıl kaşıkçı olmuş.. Türk kökenli mi? zaten Kaşıkçı değil Kışlakçı Araplara daha çok benziyor

    Biraz önce halktv de Mustafa Balbay söyledi. Dedeleri Kayseri kökenliymiş, dedesi de Osmanlı sarayında doktormuş

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Civitas Terrana kullanıcısına yanıt
    Araplara çok kızmaya gerek yurt dışı fetö operasyonlarınıda görüyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni gelişme yok mu?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackGhost12

    Yeni gelişme yok mu?
    Var...

    Edit :
    https://www.gercekgundem.com/dunya/45605/suudi-savcidan-itiraf-geldi


    quote:

    Savcı Cemal Kaşıkçı cinayetinin planlı işlenmiş bir cinayet olduğunu belirtti.

    Arap basını, Cemal Kaşıkçı cinayetine ilişkin Suudi savcının cinayetin önceden planlandığını açıkladı. Şüphelilerin sorgusu devam ediyor.


    ***
    https://www.gercekgundem.com/guncel/45643/suudi-arabistandan-akil-karistiran-adim-kuyuda-arama-izni-verilmedi


    quote:


    Suudi Arabistan'dan akıl karıştıran adım: Kuyuda arama izni verilmedi
    Kuyuyu arama izni verilmedi
    25 Ekim 2018 15:17 / Güncel

    Suudi Arabistan'dan akıl karıştıran adım: Kuyuda arama izni verilmedi

    Cemal Kaşıkçı cinayeti soruşturması kapsamında Suudi Arabistan Başkonsolosluğu'nun bahçesindeki kuyuda arama izni verilmedi. Kuyudaki sudan örnek alındı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merkur -- 25 Ekim 2018; 15:39:30 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackGhost12

    Yeni gelişme yok mu?
    Suudi yetkililerin konsolosluk binasından çıkış videoları yayınlandı.Ellerinde çantalarla

    Adamı parça parça taşımışlar valla
  • İstanbul'un göbeğinde bedeviler bir gazeteciyi doğrayıp öylece çıkıp gitti.
    Bu üst düzey vahşetin başka bir örneği var mı acaba

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni gelişme varmı? Adamlar İstanbulda insan kesiyor, 15 kişi ve başkonsolos hiç birşey yok gibi ülkesine gidiyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok, herkes paraya bakıyor.



    https://odatv.com/iste-suudilere-silah-yigan-ulkeler-27101850_m.html

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://odatv.com/ve-robotlar-getirildi-26101858_m.html



    Cemal Kaşıkçı’ya korkunç infaz: Kafasını kestiler, parça parça ettiler!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.