Şimdi Ara

CEM UZAN HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
2
Favori
1.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar pek konu açan biri değilim. Lakin insanların bakış açısını öğrenmek amacıyla bu konuda bir konu açma gereği duydum.

    Kendi fikirlerimden başlayayım. Akp ile Cem Uzan seçime girerken kendisine hiç guvenmedim. Kim sorsa, "oğlum asıl bu adam ülkeyi bitirir soya soya" dedim.Belki hakkındaki iddialardan fazla etkilendim, belki haklı belkide haksızdım. Geçenlerde Cem uzanın Lale Arslan ile röportajını dinledim. Söyledikleri dikkatimi cekince Babala TV röportajını programını da baştan sona izledim.

    Akp nin ilk katıldığı seçimlerde akp ye karşıydım, ülkeye zarar vereceğini biliyordum, ama Cem Uzan'ı daha sakıncalı buluyordum. Aradan geçen yillarda ülkeye verilen zarar belki Cem Uzan daha iyi olurdu dedirtti. Gelelim konuşmalarından edindiğim izlenimlerime.

    Babala TV de biraz agresif buldum. Fakat genel olarak sorunlara akılcı yaklaşım sergilemesi bende olumlu izlenim uyandırdı.

    Suriye konusunda söyledikleri direk benim aklımdaki çözüm idi.

    Suriyelilerin yıllık maddi zararı düşünüldüğünde en azından büyük bir kisminin ülkeden kendi gonulleriyle hoşlarına gidecek bir para alarak gitmeleri, önümüzdeki yıllar boyunca alacağımız maddi hasardan çok daha ucuz olur diye düşünürdüm. İşte bu konuda Cem Uzan'ın sorunu cozemiyor iseniz sorunu satın alacaksınız sözü tam kafamdaki nokta atışı yaklaşım oldu.

    Büyük bir isadami kimliğiyle, ülkemizi ekonomik anlamda daha doğru yöntemlerle yönetebilir diye düşünüyorum. Türkiye'yi Ortadoğu batakligindan alıp Avrupa birliğine sokucam demesi de hoşuma gitti. Artık araplasmadan migdesi bulanmis biri olarak, Türkiye'nin yüzünü tekrardan Avrupa'ya cevirtecek bir yönetici gerekiyor. Cem Uzan Avrupa Birliği konusunda "en büyük hayalim, ve bunu 5 yıl içinde yapicam"diyor. Biliyoruz ki şu an Türkiye'ye gelemez, fakat yargı ve hukuk sürecini yeniden başlatıp ülkeye gelmenin yollarını arıyor.

    Türkiye'nin hukuk ve demokrasi, yolsuzluk, kamu garantili halkı soyan ihaleler ve daha birçok konuda olağanüstü gerilemesinin etkilerinin önümüzdeki yıllarda onarılmasının uzun bir zaman alacağını, sistem değişikliğini istediğini fakat, en hızlı toparlanmanin ancak şu anki Cumhurbaşkanlığı yetkileriyle olabileceğini, mantıken önce temizlik ve onarımda sağlam bir mesafe alıp, sonra yetkileri parlementoya devretmek istediğini belirtti.

    Bu bana çok mantıklı geldi. 20 sene boyunca ağızdan çıkan tek bir sözle yapılan yıkımlar, uzun bürokratik süreçlerle duzeltilirse 50 senede zor kapatiriz farkı. Nasıl ki bir adamın iki dudağının arasında yokuş aşağı gittiyse ülke, bence de aynı yetkilerle en azından 4-5 yıl yoğun bir onarım sürecine gidilmeli. Seçimlere girmesinin AKP'nin ekmeğine yağ sürdüğünü kabul edip, şimdi olsa aynı yoldan gitmezdim deyip ders alması da güzel. Demek ki önündeki engelleri asabilirse, bir daha akp nin ekmeğine yağ sürmek yerine getekirse mantıklı bir ittifakta her alacak izlenimi yarattı bende. Kendisinin ve ailesinin bütün servetinin cemaate paylaştırılıp cemaati bugünlere taşıdığını da iddia etti. Bir de alkollü içeceklerden alınan vergiyi dolaylı yollardan insanların yaşamına ve sosyal çevresine etki etmek için bir silah gibi olduğunu bildirdi, hatta Erdoğan'ın "pahalı ama hala içiyorlar" cümlesini de maksadın vergi topamak değil yaşam tarzı diretmek olduğunun itirafı olduğunu belirtti ki bu bence çok doğru.

    Kısaca Alkollü içeceklerden KDV dışında vergi alınmayacak,

    Ülkenin çalınan paraları geri gelecek,

    Ülkeye dışarıdan yatırımcı çekeceğim

    Dış ticaret açığı kapanacak, kamu garantili ihaleler hukuktan ayrılmadan devletlesecek

    Sanayi ve tarım desteklenecek

    Avrupa'daki birebir sağlık güvencesi ve eğitim hakkı verilecek

    Suriyeliler gonderilecek

    Hukuksal ve demokratik reformlar yapılacak, Türkiye ozgurlesecek,

    En geç 5 yıl içinde Türkiye'yi Ortadoğu batakligindan alıp Avrupa birliğine sokacağım.

    Gibi vaatleri var şimdilik. Ben bu adama uzak ve asla diyen biri olarak açıkçası söyledikleri bana Türkiye'yi daha hızlı toparlar, yaraları daha hızlı sarar, daha çok ülkenin ihtiyaç duyacağı ilerleme adımlarını saptamis gibi geldi.

    Açıkçası oyumu yıllar önce bir defa MHP ye(muhalif iken) gerisinde de CHP ye verdim.

    Eğer engelleri aşarsa ve seçimlere doğru şekilde, akp nin ekmeğine yağ sürmeyecek strateji ile katilabilirse ki hala ulkeye gelebilmesini ve seçimlere katılmasını imkansız değil ama zor görüyorum, CHP yerine busefer ilk seçimlerde vermedigim şansı Cem Uzan'a vericem gibi duruyor. Seçimlere katılmasını imkansız görmüyorum çünkü Erdoğan Cezaevinden çıkıp iptal olan seçimlerin tekrarına siirtten katıldı. Dola dolandirici Jet Fadıl iptal olan seçimden adaylığını çekti yerine Erdoğan girdi hatırlarsanız. Hem de aslına katilmadigi seçimin tekrarında yer alabildi. Olmaz olmaz diye birşey yoktur.

    Açıkçası birçok insanın kafasında Cem Uzanla ilgili soru işareti olduğunu bildiğim için bu adamı burada tartisalim istedim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoSSgO -- 4 Ekim 2022; 19:31:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Bir de işin o boyutu var tabi. Ben de araç oldum bu söylentilere.

    İddialar kime ait ? Hayatımda bir kere agzilarindan doğru söz duymadığım akp ye.

    Yargılayan hakim feto firarisi.

    Bir de karı koca hikayesi var. Hakim ve iddianameyi hazırlayan savcı karı koca.

    Hatta konuyla ilgili Cem Uzan, akşam yemeğinde mi verdiler bu kararı diyor. Kendisini yargılayan Zekeriya Öz'ün de kim olduğunu hepimiz gayet iyi biliyoruz.

    Kısacası birşey yapmamıştır diye bir iddiam yok ama akp denen örgütün orduya bile nasıl kumpas kurduğunu biliyoruz. Haliyle eskiden dolandırıcı deyip gectigim Cem Uzan konusunda akp ile yaşadığımız entrika dolu yıllara da dayanarak önyargılarımı yıkıyorum. İlla bir açık bir usulsüzlük vardır. Ama koskoca iki adet baraja, beton fabrikalarına falan çökmek nedir bilemedim. Fetoyu ve akp yi Cem Uzan'ın zamanında çok endişelendirdiğini biliyoruz.

    Kısacası iddialar var ama akp nin, ve feto firarisi savciların iddiaları, öte yandan TMSF nin Fransa mahkemelerinde birden fazla defa kaybettiğini biliyoruz. Buradan akp nin usulsuzce TMSF ile mala çökerek uluslararası alanda da ülkemizin önemli bir kurumunun adını rezil ettiği gerçeği çıkıyor.

    Fakat davaları, falan bir kenara bırakırsak, iddia ettiği gibi engelleri aşıp aday olması halinde bugün asıl kendi partim olan CHP den duymayı beklediğim, Avrupa Birliği iddialarını net bir şekilde duyduğum bu adam, şu an benim eski antipatikligini kaybetti. Söylediği vaatler benim diğer bütün partilerden duymak istediğim vaatler.

    Özellikle Avrupa Birliği bizi almaz yalanı ile ilgili sözleri, ve akp nin geleceğimizi nasıl çaldığını anlatması hoşuma gitti.

    Özetle Avrupa bizi alır, fakat yönetenler işlerine gelmediği için, çalıp cirpamayacaklari, davalara hakim atayamayacaklari, rüşvet alamayacaklari için müzakere maddelerini yürürlüğe sokmadilar bilerek ve isteyerek diyor.

    Halka da ab bizi almayacak yalanını söylediler yıllarca diyor. Ve bunları konuşurken 2021 Avrupa Birliği Türkiye raporuna göre konuşuyor.

    Peki yalan mı soyluyor ?

    Ab bize sadece Kıbrıs ile ilgili mi maddeler koyuyor?

    Bakın bize hiç anlatılmiyor ama uyumun bir numaralı kuralı sıfır araçlardaki ÖTV ve gümrük vergileri. Birliğe girmek için bu vergilerden vazgeçmemiz gerekiyor. İkinci el makine ve otomobilin gümrüksüz serbestliği de müzakere konularından biri. Bunu hiçbir yöneticinin ağzından bir kere bile duymadık.

    Eee kim gecirecek bu millete 1 Passat yerine 3 Passat parasını ? Bu madde hiç yokmuş gibi davranıyorlar.

    Üzülerek söylüyorum ki Arap hayranı akp bizi Avrupa şansımızdan, refah, huzur, hukuk, ve şeffaf yönetimden kopardı, Ortadoğu batakligina soktu.

    Cem Uzan çok basit söylüyor. Ab ye girmek için ab deki sistemi aynen uygulayacaksın diğer konular bir şekilde çözülür. 5 yıl içinde Türkiye'yi ab ye sokarım diyor adam.

    Bizi almazlar yalanı para saltanatlari bozulacak diye ab şeffafligini Türkiye'ye sokmak istemeyen Erdoğan'ın bu milleti inandirdigi bir safsata.

    Şimdi yıllardır peşinde gittiğimiz partilerin çizdiği yola bakıyorum, Birde bir zamanlar sırtımı döndüğüm bu adama bakıyorum. Cumhuriyete ve laiklie, Atatürk'e iktidara gelene kadar yıllarca meydan okumuş olan Erdoğan'a 20 yıl şans verdik, Cem Uzan bundan kötüsünü yapamaz, bu konuları dile bile getirmeyen CHP ye, Uzan gelemezse yine oy vericem. Ama ben eğer engelleri aşarsa açıkçası denemeyi düşünüyorum.

    Türkiye'nin tek kurtuluşu Avrupa Birliğidir diyen bu adam haklı bence.

    valla ben 2002 da akp kururduğundan beri akp yi hiç sevmedim hiç te oy vermedim.

    CEM UZAN ı ise severim 2002 den beri. Uzan grubu ülkede üretime katkı yapmış milli değerler üretmiş bir ailedir. Cem Uzan bir sarı öküz hikeyesidir. akp nin CEM UZAN ı yemesine müsade ettiğimiz için başımıza bunlar geldi.


    Cem uzan ı yargılayan hakim ve savcılar bugün fetö den içeride. yani bu fetöcü terörist hakim ve savcı idalarına sahip çıkıp papağan gibi tekrarlamak fetöye hizmettir.

  • Türkiye'nin gelmiş geçmiş en büyük dolandırıcısı. İmarbank'la Türkiye'yi, Telsim ile Motorola'yı dolandırdı, şimdilerde ise Avrupa'da lüks malikânelerden yayın yapıyor; bazı kıt zekâlılar da onu bir siyasi umut olarak görüyor maalesef.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 4 Ekim 2022; 19:48:58 >
  • Cem uzan bana macronu hatırlatıyor

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hitokiri_johndoesai H kullanıcısına yanıt

    Telsim ve Motorola konusunda yaptığı şey sermaye arttırmak olmuş hocam. İmar Bankası konusunun detayalarini öğrenmek gerek. İmar bankası konusunda bir dolandırıcılık olabilir. Motorola ve Telsim konusunda haklılığı tartışılır.

    Lisans için faiş ödeme istemisler.Para alamayınca da hisselerinin bir bölümüne el koymuşlar, Uzanlar büyük bir sermaye arttirip onların sermayedeki paylarını pul etmiş.

    Ney ne kadar doğru akp ağzından duyuyoruz tabi ki. Öte yandan Erdoğan'ın İBB döneminden akbil vurgunu vardı. Bilemiyorum ülkeye birşeyler katabilir gibi geldi bana yine de.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güvenilmeyecek biri bence. Erlik cem uzan yayını yazıp izleyin.

  • hitokiri_johndoesai H kullanıcısına yanıt

    + olarak Akp'yi iktidara taşıyanların başında geliyor (dolaylı yoldan da olsa)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mitinglerinde halka köfte ekmek dağıtarak oy isteyecek kadar ileri görüşlü. Telsim hatlarda yüzlerce bayan çalıştırıp cinsel içerikli konuşmalarla para kazanmaya çalışacak kadar girişimci
    Tabi ıslak terliğe tav olanlar için şahıs farketmez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Omega Speedmaster O kullanıcısına yanıt

    Bu konuda hata yaptığını söylüyor zaten malesef.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GoSSgO G kullanıcısına yanıt

    Gerçi adamın da suçu yoktu (o da ekmeğinin peşindeydi) o dönem şartları çok güzel ayarlandı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Omega Speedmaster O kullanıcısına yanıt

    Aslında suçu var. Bu kadar oy alabileceğini tahmin edemedik biz de. Kendisi de o güne geri dönsem aynı yoldan gitmezdim, akp ye yaradi ve hataydı diyor.Tabi dediğiniz gibi sadece onun etkisi yok.

    Pınarhisar cezaevinde yatan ve siyasi yasağı olan Erdoğan birden cezaevinden çıkıyor, Siirt seçimleri şaibe var diye iptal ediliyor ve yeniden yapılıyor. Seçimin orjinalinde katılmamış olan Erdoğan tekrarına katılıyor. (orjinalinde olmadığın seçimin tekrarında nasıl bulunabilirsin o ayrı bir ilginç zaten) Ve bütün bunlar olmadan önce aylarca süren Abdullah Gülün Pentagon ziyaretleri. Bütün geçmişleri irtica ve Atatürk'e hakaret ile geçen çember sakallı akp li vekillerin, liberal demokrat kılığına girmesi, Gazetelerde manşet manşet "sakallarimizi kestik, takım elbisleremizi giydik" propogandaları, ve geçmişleri ve niyetleri belli olan bu cemaatçilerin bir anda tüm basın tarafindan seferberlik halinde sisirilip topluma kurtarıcı ilan edilmesi.Hem laik hem Müslüman olunmaz ya müslüman olacaksın ya laik diyen Erdoğan'ın birden Cumhuriyetin ve demokrasinin bekçisi ilan edilecek derecede basın tarafından sisirilmesi. Kısaca dediğiniz gibi, Cem Uzan seçime girse de girmese de Akp iktidardi, belki meclis çoğunluğu bu kadar olmayacak daha zor bir seviyede baslayacaklardi ama yine de iktidardi. Göründüğü kadarıyla ABD tarafından herşey ayarlanmisti. O yüzden tek başına Cem Uzan'ın hatasına herşeyi bağlamak yanlış olur.

    Ayrıca akp Türkiye'nin bütün değerlerine saldiracagini açık açık, Atatürk'e hakaret ederek, milli bayramlari oldu bittiye getirerek, Cumhuriyet resepsiyonlarinda, daha gelir gelmez laiklik kavramının içerigini değiştirerek, Ziraat Bankasindaki T.C tabelalarını kaldırarak, basın yoluyla Askerler hakkında kumpastan yıllar önce asılsız iddialarda bulunup Türk Silahlı kuvvetlerini yipratarak, Daha gelir gelmez kağıt fabrikalarini satarak, Tuprasi 3 kuruşa peşkeş çekerek, hakimler savcılar yüksek kuruluna yaptığı müdahalelerle, Anayasa mahkemesi ile durmadan sürtüşerek, sonrasında Anayasa Mahkemesi Üye seçimiyle ilgili yaptığı değişikliklerle söyledi.

    Tüm bunlar ile ve daha da fazlasıyla akp zaten ben bu ülkenin altına dinamit döşemeye yemin ettim diyordu, muhalif olarak az tepki gösterip, geziden yıllar önce hop demedigimiz ve güçlenmesine alan tanıdığımız için biz, hiçbir olana bitene ses çıkarmadığı gibi destek olarak akp ye oy veren seçmen kadar olmasa bile suçluyuz.

    Yani Cem Uzan, sen, ben, Chp, o zamanki muhalif MHP, sivil toplum örgütleri, basın, gazeteciler, TÜSİAD ta yıllarca bunları çarkları dönüyor diye alkışlayan sahtekar ve satıcı TÜSİAD üyeleri, Akp hukukçuları prangalayip, TV leri bir bir karartirken, sırf gemileri güzel yuruyor, yemişim, demokrasiyi, çakmışım Cumhuriyete, başlarım laikligine dermiş gibi Akp ye TÜSİAD toplantılarında destan gibi methiyeler düzen Güler Sabancı vs az yada çok hepimiz suçluyuz.

    Aslan tehlikeliydi, kanlı et verdik, parmaklıkların zayıflattık, yatağına güller serdik, kafesinden yanımıza kıvrılıp yatacak değildi herhalde.

    Dün laiklik hakkında ne söylediyse, Atatürk'e nasıl Ayyaş dediyse, Ataturkten özlü söz çalıp kendini onun yerine koymaya çalışan adam aynı adam. Dünüyle bugünü arasında fark yok. Hala geldiği günden beri bu ülkede Cumhuriyet bayramları gölgesinde kutlanıyor, sönük bir şekilde.

    Akp bize ne olduğu konusunda asla yalan soylemedi, biz hep birlikte göz yumduk, Cumhuriyeti yıktı. Ne bekliyorduk ki? T.C tabelalarını daha dun indirmeye çalışan adam Yaşasın Cumhuriyet, Büyük Atatürk diye mi bagiracakti?

    Sonuçta olan oldu, önümüze bakicaz. Bizi kim kurtarır onun yolunu bulacaz. Bu başlığı da bugüne kadar hep sırtımı dondugum Cem Uzan'ın açıklamaları bu ülkenin acil ihtiyaclarina yönelik ilac tespitler olarak gördüğüm için açtım zaten.

    Benim de hepiniz gibi Cem Uzan hakkında önyargilarim var. Fakat ülkeyi ab ye sokacam demeye korkan bir adam Chp li olmama rağmen bana mantıklı gelmiyor.

    Erkek gibi Suriyeliler'i nasıl göndereceğini anlatıp, Avrupa Birliği hayalim var diyen Cem Uzan günahıyla sevabıyla benim için Kılıçdaroglundan daha çok çözüm adamı rolünde şu an.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • valla ben 2002 da akp kururduğundan beri akp yi hiç sevmedim hiç te oy vermedim.

    CEM UZAN ı ise severim 2002 den beri. Uzan grubu ülkede üretime katkı yapmış milli değerler üretmiş bir ailedir. Cem Uzan bir sarı öküz hikeyesidir. akp nin CEM UZAN ı yemesine müsade ettiğimiz için başımıza bunlar geldi.


    Cem uzan ı yargılayan hakim ve savcılar bugün fetö den içeride. yani bu fetöcü terörist hakim ve savcı idalarına sahip çıkıp papağan gibi tekrarlamak fetöye hizmettir.

  • cem uzan hakkında düşüncelerim iyi, en azından sokakta dünden kalma bayat simitleri satan biri değil, vizyonlu bir insan. saygı duyarım.

  • ozbey08 kullanıcısına yanıt

    Bir de işin o boyutu var tabi. Ben de araç oldum bu söylentilere.

    İddialar kime ait ? Hayatımda bir kere agzilarindan doğru söz duymadığım akp ye.

    Yargılayan hakim feto firarisi.

    Bir de karı koca hikayesi var. Hakim ve iddianameyi hazırlayan savcı karı koca.

    Hatta konuyla ilgili Cem Uzan, akşam yemeğinde mi verdiler bu kararı diyor. Kendisini yargılayan Zekeriya Öz'ün de kim olduğunu hepimiz gayet iyi biliyoruz.

    Kısacası birşey yapmamıştır diye bir iddiam yok ama akp denen örgütün orduya bile nasıl kumpas kurduğunu biliyoruz. Haliyle eskiden dolandırıcı deyip gectigim Cem Uzan konusunda akp ile yaşadığımız entrika dolu yıllara da dayanarak önyargılarımı yıkıyorum. İlla bir açık bir usulsüzlük vardır. Ama koskoca iki adet baraja, beton fabrikalarına falan çökmek nedir bilemedim. Fetoyu ve akp yi Cem Uzan'ın zamanında çok endişelendirdiğini biliyoruz.

    Kısacası iddialar var ama akp nin, ve feto firarisi savciların iddiaları, öte yandan TMSF nin Fransa mahkemelerinde birden fazla defa kaybettiğini biliyoruz. Buradan akp nin usulsuzce TMSF ile mala çökerek uluslararası alanda da ülkemizin önemli bir kurumunun adını rezil ettiği gerçeği çıkıyor.

    Fakat davaları, falan bir kenara bırakırsak, iddia ettiği gibi engelleri aşıp aday olması halinde bugün asıl kendi partim olan CHP den duymayı beklediğim, Avrupa Birliği iddialarını net bir şekilde duyduğum bu adam, şu an benim eski antipatikligini kaybetti. Söylediği vaatler benim diğer bütün partilerden duymak istediğim vaatler.

    Özellikle Avrupa Birliği bizi almaz yalanı ile ilgili sözleri, ve akp nin geleceğimizi nasıl çaldığını anlatması hoşuma gitti.

    Özetle Avrupa bizi alır, fakat yönetenler işlerine gelmediği için, çalıp cirpamayacaklari, davalara hakim atayamayacaklari, rüşvet alamayacaklari için müzakere maddelerini yürürlüğe sokmadilar bilerek ve isteyerek diyor.

    Halka da ab bizi almayacak yalanını söylediler yıllarca diyor. Ve bunları konuşurken 2021 Avrupa Birliği Türkiye raporuna göre konuşuyor.

    Peki yalan mı soyluyor ?

    Ab bize sadece Kıbrıs ile ilgili mi maddeler koyuyor?

    Bakın bize hiç anlatılmiyor ama uyumun bir numaralı kuralı sıfır araçlardaki ÖTV ve gümrük vergileri. Birliğe girmek için bu vergilerden vazgeçmemiz gerekiyor. İkinci el makine ve otomobilin gümrüksüz serbestliği de müzakere konularından biri. Bunu hiçbir yöneticinin ağzından bir kere bile duymadık.

    Eee kim gecirecek bu millete 1 Passat yerine 3 Passat parasını ? Bu madde hiç yokmuş gibi davranıyorlar.

    Üzülerek söylüyorum ki Arap hayranı akp bizi Avrupa şansımızdan, refah, huzur, hukuk, ve şeffaf yönetimden kopardı, Ortadoğu batakligina soktu.

    Cem Uzan çok basit söylüyor. Ab ye girmek için ab deki sistemi aynen uygulayacaksın diğer konular bir şekilde çözülür. 5 yıl içinde Türkiye'yi ab ye sokarım diyor adam.

    Bizi almazlar yalanı para saltanatlari bozulacak diye ab şeffafligini Türkiye'ye sokmak istemeyen Erdoğan'ın bu milleti inandirdigi bir safsata.

    Şimdi yıllardır peşinde gittiğimiz partilerin çizdiği yola bakıyorum, Birde bir zamanlar sırtımı döndüğüm bu adama bakıyorum. Cumhuriyete ve laiklie, Atatürk'e iktidara gelene kadar yıllarca meydan okumuş olan Erdoğan'a 20 yıl şans verdik, Cem Uzan bundan kötüsünü yapamaz, bu konuları dile bile getirmeyen CHP ye, Uzan gelemezse yine oy vericem. Ama ben eğer engelleri aşarsa açıkçası denemeyi düşünüyorum.

    Türkiye'nin tek kurtuluşu Avrupa Birliğidir diyen bu adam haklı bence.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoSSgO -- 5 Ekim 2022; 2:27:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Adamın barajı vardı la, gözü doyuktu. Çulsuz değildi, devletin 5 kuruşuna göz dikmezdi, adam zaten dünyada elde edebileceği herşeyi elde etmiş. Girişimci olduğu için sanayileşmenin önünü açıp araba çip üretebilen bir Türkiye haline getirmesi işten bile değildi.

    İmar bankası konusunda ortada bir sis var. El konuldu ve şöyle böyle denildi. Fetönün finansal yükselişide böyle başladı. Ayık olmak lazım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Omega Speedmaster O kullanıcısına yanıt

    20 yıldır Cem Uzan yok. Niye hala akp iktidarda?

  • Cem Uzan 2002'de Akp nin ekmeğine yağ sürmüştür.


    CEM UZAN HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ?


    Cem Uzan'ın partisi yüzünden DYP ve MHP baraj altı kalmış ve AKP'nin tek başına iktidarının yolu açılmıştır.


    Bunu gerçtekten planladı mı yoksa sadece meclise girip dokunulmazlık alabilmek için mi parti kurdu asla bilemeyiz.


    Ancak iktidar ile bir savaşa tutuştu ve kaybetti. İktidar; ama haklı ama haksız bir şekilde çökebildiği tüm mal varlıklarına çöktü Uzan'ın.


    Şimdi tekrar siyasete giriş motivasyonu iktidardan intikam almak ve tekrar bir şekilde Türkiye'de yaşayabilmek.





  • hitokiri_johndoesai H kullanıcısına yanıt

    Bunları yapanın abisi olduğunu bilmeyen ve millete kıt beyinli diyerek kendi IQ seviyesini gösteren arkadaşım tebrik ederim sizi öncelikle her insanın farklı düşüncesi olduğunu ve buna saygı duyacağını ögrenin birkez de


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neden yurtdışına kaçmak zorunda kalmıştı ? neden şirketlerine el konulmuştu ?

  • Jet fadıl'ın 2 üst versiyonu. ^^

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye'deki hiçbir zengin masum değil, bu kadar zenginlik atalarımızın deyimi ile -genel geçer kural- "çok laf yalansız, çok mal haramsız olmaz" ama şimdiki zenginler arasında en vizyoneri oydu, adamın deyimi ile diğerleri leğen üretirken adam baraj yapıyordu(enerji konusunu anlatmaya gerek yok) hem de öyle tırı vırı olmayan barajlar(bkz. Berke barajı) ve de Telekomunikasyon(Telsim) konusu... Kısaca bu medreseden kaçma Ortadoğu zihniyeti nire, Türkiye'nin ilk özel ve müzik kanalını kurup Shakira'yı getiren zihniyet nire...


    Bir adamın kral TV ödüllerindeki konuşmasına bakın, bir de şimdiki eyyy diye söylenen tipe...



    CEM UZAN HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ?Berkan Soytanyoutube
    "Sanatın ve sanatçının önünde saygıyla eğiliyorum". Cem Uzan
    https://www.youtube.com/watch?v=1hXsiwt0pIE




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.