Şimdi Ara

Çello çalan varmı Dh de

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu videodaki gibi çello çalmayı öğrenmek istiyorum, kaç yılda öğrenirim, çello çalmak zormu, klasik müzik pek sevmiyorum bu tür çello ile denenmiş parçalar cokmu, pahalı bı çalgımı, kursları nasıl. Yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyetizma -- 20 Şubat 2011; 0:00:02 >

• dh.de değil Türkiyede çalan varmı desen daha doğru olurdu hiç görmedim duymadım bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: GİGATURK
    dh.de değil Türkiyede çalan varmı desen daha doğru olurdu hiç görmedim duymadım bilmiyorum

Ne yaptin hocam ya
  • Hocam gitar gibi ele düşmediği için ucuz değil bi kere. Onun dışında perdesiz bi çalgı olduğu için istemeyeceğin kadar farklı ses alabilirsin o yüzden sen çalabiliyosan her türlü müziğe uyarlayabilirsin fakat sırıtır mı? Sırıtabilir. Yani bağlamayla klasik müzik çalsan nasıl olursa çelloyla da metal müzik aynı şekil ama tercih senin yani Bu arada ben de çello çalan kimseyle tanışmadım hayatımda

Orijinalden alıntı: Cumhuriyet.

Hocam gitar gibi ele düşmediği için ucuz değil bi kere. Onun dışında perdesiz bi çalgı olduğu için istemeyeceğin kadar farklı ses alabilirsin o yüzden sen çalabiliyosan her türlü müziğe uyarlayabilirsin fakat sırıtır mı? Sırıtabilir. Yani bağlamayla klasik müzik çalsan nasıl olursa çelloyla da metal müzik aynı şekil ama tercih senin yani Bu arada ben de çello çalan kimseyle tanışmadım hayatımda

apocalyptica dinlememişsin galiba hiç metallica coverlarına bi bak derim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • apocalyptica dinle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cumhuriyet.

Hocam gitar gibi ele düşmediği için ucuz değil bi kere. Onun dışında perdesiz bi çalgı olduğu için istemeyeceğin kadar farklı ses alabilirsin o yüzden sen çalabiliyosan her türlü müziğe uyarlayabilirsin fakat sırıtır mı? Sırıtabilir. Yani bağlamayla klasik müzik çalsan nasıl olursa çelloyla da metal müzik aynı şekil ama tercih senin yani Bu arada ben de çello çalan kimseyle tanışmadım hayatımda

Senfonik metalden haberin yok senin galiba?

• YA bırakın bu çello mu neyse elektro gitar alın

Orijinalden alıntı: Calm Down

Videoyu izledim de Türkiye'de çello çalan olsa da bu adamlar gibi çalan yoktur.

Bilmeden, araştırmadan şöyle cahil cahil yorumlar yapmayın arkadaşlar rezil olursunuz sonra Türkiye'deki çello çalan üstadları bir araştırın...

Vaktin varsa göz at.. | Boşlukta Olmak.. | Çikolatalı Muz | Rüya içinde rüya içinde rüya gördüm.. | Köpeğimden Kareler Bol SS'li
  • İkisi de birbirinden süper. adamım ya bi de apocalyptica dinlemelisin
  • Yapılması imkansız demedim zaten. Yapılrsa kötü olur da demedim. Tamamen kişinin tercihlerine kalmış bişey. Kimse tutup da bana çello sesini metal müzikle duyurdu demesin ama. 3-5 parça örnek var diye

Orijinalden alıntı: Wingsaber

bullet for my valentine grubu galiba metallica sarkilarini caliyordu celloyla yanlista htrliyor olabilirim

Yuh naptın?!?! Adamların türü Metalcore. Apocalyptica'yı kastettin heralde.

Orijinalden alıntı: F5

quote:

Orijinalden alıntı: Calm Down

Videoyu izledim de Türkiye'de çello çalan olsa da bu adamlar gibi çalan yoktur.

Bilmeden, araştırmadan şöyle cahil cahil yorumlar yapmayın arkadaşlar rezil olursunuz sonra Türkiye'deki çello çalan üstadları bir araştırın...

Kalın yerin cümleye kattığı anlamı anlamaya davet ediyorum seni.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.