< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 18 Mayıs 2025; 16:26:2 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Celal Şengör'ün 2 yıla kadar hapsi istendi. (Sabah)

-
-
Normalde senin konularina yazmam, cunku gundem konulari altust edip yazdigin mesajdan cok konu aciyor ve takip etmiyorsun. Aklina gelen herseye konu aciyorsun. Ancak bu konuda yazma geregi hissettim. Bilim adamlarinin dusuncesi ne olursa olsun, fikir ozgurlukleri olmali. Benzerini zamaninda Aziz Nesinde yasamisti, o gunden bugune degisen birsey yokmus demek. Celal Hocanin dusunceleridir, isteyen katilir isteyen katilmaz. Boyle insanlardan once suclulari iceri alsalar daha dogru olmazmi? Bu gidisle icersi disardan cok daha guvenli bir yer olacaktir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Direk bir toplumu aşağılamak hakaret ve suç unsuru yaratabilir ... Ben bunun yerine Türk halkı olarak bu musibetlere , sömürüyü hak ediyoruz . Geri zekalı toplum olarak bizi istedikleri gibi yönetiyorlar şeklinde diyorum. Yani kendimi de o topluma sokuyorum ... Kendini sokmazsan, bir sen akıllısın zaten yaprağım denilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 17 Mayıs 2025; 20:35:19 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kitap yüklü canlı bu. Bu kadar cehalet ancak tahsille olur . Bilimi kendi fikri için istismar etmekten utanmaz bir şahıstır. Sınıfsal kibri de çok yüksektir. İdeolojik bir karanlık içerisindedir. Akıl yürütme ve kıyas kabiliyeti çok zayıftır, Firkirlerinin büyük kısmı çöptür, hatta çöp daha faydalıdır.
-
Egri oturup dogru konusalim, Profesor Sengoru hapse atinca trafik teroru, insanlarin trafikte yaptiklari kavgalar, birbirini kaziklamaya calismalari, sokakta yan baktin diye islenen cinayetler, kadin cinayetleri, sokak hayvanlari meseleleri ve toplum ahlaki duzelmismis olacak?
Prof. Sengor agir konusmus, Aziz Nesinden birseyler almamis. Diger taraftan kural tanimaz bir toplum oldugumuz gercegide var. Bunu nasil duzeltiriz asil mesele budur.
Şu mesajı yazandan daha değerli ve faydalı bir insan.
Adamı pek sevmem ama dese ki bana 2 hafta verin sonra yargılayın, 2 haftada söylediklerini bilimsel olarak destekleyecek 100 sayfa kitap yazar.
-
Aziz Nesinde zamanında benzer sözler söylemişti adamı topa tuttular yıllar sonra haklı olduğu ortaya çıktı gene aynı şey .
Bu adamın da üniversitesi diplomasının sahte olduğuna eminim ama ispatlayamam. Devlet bu adamın da üniversite diplomasını araştırmalı.
Bir şey olacağı yok.
Bom boş işler peşinde bazıları gene. Açıkçası Celal Şengör konuşurken lafın önünü arkasını pek düşünmüyor sanki.
TCK maddesi açık. Biriside çıkıp bu sözleri sonrası dilekçe verir şikayetçi olursa neredeyse otomatikman dava açılıyor zaten. Türk Milletini aşağılamkta 6 aydan 2 yıla kadar hapis resmi olarak. Haa yatarı var mı dersen yok. Ceza alır mı dersen zor. Çok ağır laf etmesi lazım ceza alması için. Alsada en altta alır oda hükmün açıklanması sonraya bırakılır veya para cezasına çevilir zaten.
TCK Madde 301
(1) Türk Milletini, Türkiye Cumhuriyeti Devletini, Türkiye Büyük Millet Meclisini, Türkiye Cumhuriyeti Hükûmetini ve Devletin yargı organlarını alenen aşağılayan kişi, altı aydan iki yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
-
Adam çok zeki birisi öyle deme. Üniversite diplomalarını bırak Üstüne üniversite yaparlar adamın o derece donanımlı. ABD'de flan üniversitenin en iyi odalarını vermişler zamanında gel yeter ki burada çalış kal araştır diye.
Lakin sorunu internette yazdığına Asperger Sendromu hastalığı olması.
Bir nevi Otizim ama iyi anlamda olanı ve buda onu çok zevki yapıyor. Hatta bu hastalık sayesinde üstün zekalı bile olabilir. Gördüğünü duyduğunu unutmuyor çalışma azmini arttırıyor merak ve araştırma azmi flan çok yüksek. Lakin kişisel duygu düşünce enpati vb duygusal yönlerini zayıf bu hastalıktan dolayı. Sosyal yönleti ve empati kalibiyeti zayıf O yüzden çat çat konuşur Celal Şengör farkındaysanız.
-
Bu vatandaş çok şımardı. Kendisini memlektin tek alimi zannediyor. Konuşmalarında, hareketlerinde, görüşlerinde Anadolu insanına ve yaşayışına çok uzak olduğu belli. Ama bu hakaret etmesini gerektirmez. Kaldı ki kendisi kendi dışkısını yemeyi marifet ve bilim olarak değerlendiren bir canlı. Şimdi kendisine hakaret mi edelim ? Düşüncelerini paylaşırsın, gözlemlelerini anlatırsın, ama topluma hakaret edemezsin. Çok beğendiğin, hayranın olduğun Atatürk bunu mu öğretti sana ? İnsanlar modern yaşam adı altında senin gibi yaşamıyorsa, kendi dışkılarını yiyip entellektüel görünmüyorsa, ölmüş atalarını karbon diye aşalamıyorsa, cahil mi oluyorlar? Bunun gibi Atatürkçüyüz diyip, entellektüel görünen ve kendisini toplumun üstünde tutan, kendisi gibi yaşamayanları aşalayan insanlar yüzünden Atatürk adı lekeleniyor. Şimdi bu zaat hapis cezası alır, kaçar hemen ABD' ye Almanya' ya... Yok efendim Türkiye' de diktörlük var der. Enflasyonun yükselmesinden kaynaklı ahlaksızlıklar, toplumsal bozulmalar mevcut. Ama bu Türk Milletine hakaret hakkı vermez. Hukuk, eğitim, sağlık vs. alanlarında sorunlar var. Bunları dile getir. Ama hakaret etme.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Adam yurt dışında bilimler akademilerine seçiliyor burada muameleye bak.
Parayla falan bile bulamayacağın bi insan ki kendisine para döküp ülkesine çekmek isteyenler bile oldu.
bizdeki adalet güçsüze güç yetiriyor. videosu var itiraf niteliğinde. ansızın kız öğrencimin eteğini kaldırıp da poposuna tokatı patlatıverdim de kız şaşırdı bir an diyor. sonra da baban bile böyle tokat atmamıştır tarzında mı ne söz söyledim diye de övünüyor. alenen taciz ettim diyor, itiraf ediyor. ama karşı taraf şikayetçi değil, taciz olmaktan çıkıyor ve ceza verilmiyor. sen ve ben de bunu izlemekle yetiniyoruz ve bu hareket de bizim için normalleştirilmiş! oluyor. açık sözlü olmak iyi bir şey ama böyle de alenen eleştiri yaparsan, bir gün dönüp dolaşır işte seni böyle de bulur.
garip ve ikna edilebilecek biri değil. yetenekli biri ama yani kişiye faydası yoksa, çevresine nasıl olabilir?
-
Bu forumda yazılan mesajlardan bile binlerce dava çıkar. Akp ve mhp'liler dışında herkes halka cahil diyor, ben de diyorum zaman zaman. Çevremde, en yakınımda görüyorum zaten. Buradan halkı aşağılamak diye bir suçlama yapılabilir. Mesela herhangi bir muhalifi "demokratik yollarla seçilmiş hükümeti yıkmaya çalışmak" suçlamasıyla dava edebilirler, yeter ki birisi istesin. Doların çok arttığı bir dönem "bunlar iyi günlerimiz..." diyen sade vatandaş mahkemeye verildi ülkede.
Burada akp tarafından sosyal medyada görevli arkadaşlar bazen çok gol pası veriyor ama cevap yazmaya korkuyor insan. Niyet kötü olursa illa bir kulp bulunur. Tartışma olmayan yerde gelişme de olmaz. İnsanların korktuğu, sustuğu, sindirildiği bir ülke gelişmez. Siddet içermeyen, şiddeti teşvik etmeyen ya da başkalarının anayasal ve insani haklarını kısıtlamaya yönelik olmayan her görüş özgürce ifade edilebilmeli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Navi -- 18 Mayıs 2025; 9:35:48 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Aman atın içeri nasıl olsa katiller dışarıda ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tekno moomce -- 18 Mayıs 2025; 11:23:13 > -
-
Atatürkculuk ile ne ilgisi var , çamur at izi kalsın çetesi !🐔
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Aziz Nesinde zamanında benzer sözler söylemişti adamı topa tuttular yıllar sonra haklı olduğu ortaya çıktı gene aynı şey .
|
Adamı pek sevmem ama dese ki bana 2 hafta verin sonra yargılayın, 2 haftada söylediklerini bilimsel olarak destekleyecek 100 sayfa kitap yazar. |
Kitap yüklü canlı bu. Bu kadar cehalet ancak tahsille olur . Bilimi kendi fikri için istismar etmekten utanmaz bir şahıstır. Sınıfsal kibri de çok yüksektir. İdeolojik bir karanlık içerisindedir. Akıl yürütme ve kıyas kabiliyeti çok zayıftır, Firkirlerinin büyük kısmı çöptür, hatta çöp daha faydalıdır. |
Normalde senin konularina yazmam, cunku gundem konulari altust edip yazdigin mesajdan cok konu aciyor ve takip etmiyorsun. Aklina gelen herseye konu aciyorsun. Ancak bu konuda yazma geregi hissettim. Bilim adamlarinin dusuncesi ne olursa olsun, fikir ozgurlukleri olmali. Benzerini zamaninda Aziz Nesinde yasamisti, o gunden bugune degisen birsey yokmus demek. Celal Hocanin dusunceleridir, isteyen katilir isteyen katilmaz. Boyle insanlardan once suclulari iceri alsalar daha dogru olmazmi? Bu gidisle icersi disardan cok daha guvenli bir yer olacaktir.
|
Bu vatandaş çok şımardı. Kendisini memlektin tek alimi zannediyor. Konuşmalarında, hareketlerinde, görüşlerinde Anadolu insanına ve yaşayışına çok uzak olduğu belli. Ama bu hakaret etmesini gerektirmez. Kaldı ki kendisi kendi dışkısını yemeyi marifet ve bilim olarak değerlendiren bir canlı. Şimdi kendisine hakaret mi edelim ? Düşüncelerini paylaşırsın, gözlemlelerini anlatırsın, ama topluma hakaret edemezsin. Çok beğendiğin, hayranın olduğun Atatürk bunu mu öğretti sana ? İnsanlar modern yaşam adı altında senin gibi yaşamıyorsa, kendi dışkılarını yiyip entellektüel görünmüyorsa, ölmüş atalarını karbon diye aşalamıyorsa, cahil mi oluyorlar? Bunun gibi Atatürkçüyüz diyip, entellektüel görünen ve kendisini toplumun üstünde tutan, kendisi gibi yaşamayanları aşalayan insanlar yüzünden Atatürk adı lekeleniyor. Şimdi bu zaat hapis cezası alır, kaçar hemen ABD' ye Almanya' ya... Yok efendim Türkiye' de diktörlük var der. Enflasyonun yükselmesinden kaynaklı ahlaksızlıklar, toplumsal bozulmalar mevcut. Ama bu Türk Milletine hakaret hakkı vermez. Hukuk, eğitim, sağlık vs. alanlarında sorunlar var. Bunları dile getir. Ama hakaret etme.
|
Egri oturup dogru konusalim, Profesor Sengoru hapse atinca trafik teroru, insanlarin trafikte yaptiklari kavgalar, birbirini kaziklamaya calismalari, sokakta yan baktin diye islenen cinayetler, kadin cinayetleri, sokak hayvanlari meseleleri ve toplum ahlaki duzelmismis olacak?
Prof. Sengor agir konusmus, Aziz Nesinden birseyler almamis. Diger taraftan kural tanimaz bir toplum oldugumuz gercegide var. Bunu nasil duzeltiriz asil mesele budur. |
Benzer içerikler
- google haritalar netleştirme
- necip fazıl kısakürek atatürk düşmanı mı
- dinç üner kürt mü
- hangi kanal hangi parti yandaşı
- şark kurnazlığı ne demek
- togg kaç adet satıldı
- eve elektrikli araç şarj istasyonu kurulum maliyeti
- togg t10x v1 kredi
- numara taşıma kaç gün sürer
- mta diri fay haritası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X