Şimdi Ara

celal bayar tıp mı pamukkale tıp mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • manisa'da entegre sistem varmış, denizli'de pdö sistemi. ikisi de akreditasyon belgeli tıp fakülteleri. arkadaşlar sizce hangisi seçilmeli? neden?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fakir misin nesin defol -- 8 Temmuz 2015; 21:38:59 >

• up
  • ben denizlide yaşıyorum kardeşim, üniversite olarak harika bir kampüsü var ve şehirde gelişmekte olan bir şehir , her yer apart yurt zaten çok rahat edersin gece hayatıda fena sayılmaz sayılı yerler var ama bi manisadan iyi olacağını düşünüyorum
  • bende pamukkale öneririm daha gelişmiş bir şehir.
  • ben pdö sistemine gıcık kaptım hocam entegre sistem tıp için daha uygun bence ayrıca manisa da okuyan arkadaşlarımda var kendimde gidip gördüm gayet ideal bir binası var sınıfta kalan sayısıda oldukça az pamukkale daha saçma bir eğitimi var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sessizsimetri

ben pdö sistemine gıcık kaptım hocam entegre sistem tıp için daha uygun bence ayrıca manisa da okuyan arkadaşlarımda var kendimde gidip gördüm gayet ideal bir binası var sınıfta kalan sayısıda oldukça az pamukkale daha saçma bir eğitimi var...

ben de pdö sistemine takıldım kaldım. yoksa önceliğim denizli olacaktı büyük ihtimalle. kampüs ortamı daha iyi gibi denizli'nin ama pdö var işte o sıkıntı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FeverOne

ben denizlide yaşıyorum kardeşim, üniversite olarak harika bir kampüsü var ve şehirde gelişmekte olan bir şehir , her yer apart yurt zaten çok rahat edersin gece hayatıda fena sayılmaz sayılı yerler var ama bi manisadan iyi olacağını düşünüyorum

evet şehir olarak denizli daha iyi gibi görünüyor. özellikle üniversitenin kampüsü falan baya hoşuma gitti ama pamukkale tıpta pdö sistemi varmış. bu sistemi öğrenciler pek beğenmiyor. zaten türkiye'de bu sistemde olan bir kaç fakülte kaldı denizli de bunlardan biri sanırım. beni de düşündüren bu sistem kısmı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ERCİYES TIP MI ÇUKUROVA TIP MI
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tercih rehberi

Tercih konusunda kafanıza takılan herşeyin cevabını bulabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.