Şimdi Ara

Celal Bayar acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Celal bayar iktisadi ve idari bilimler fakültesi nerde arkadaşlar? Çevresi nasıl olanakları falan? Mesela celal bayarın tıpı izmir ile iç içe gibi bişeymiş bunun gibi soruyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• google.com.tr
  • JKetch kullanıcısına yanıt
    Sitesinden baktım aslında ama orda yaşayanlardan veya bilenlerden duymak daha iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mücahit5353 -- 16 Temmuz 2015; 18:36:56 >
  • hocam manisa merkezden değilim ama yinede bilgi veriyim sınavada orda girmiştim fazla büyük değil manisa merkezde ilçelerdeki kampüsleri çok kötü ama merkezdeki iyiydi. sınıflar küçüktü baya çevresinde kafeler falanda var zaten manisa izmir arası 45dk 1saat falan sürüyor ama fazla bişey bekleme
  • kai96 kullanıcısına yanıt
    İzmirde yaşasak ulaşım kolay olur mu? Bir de pahalı olur mu sonuçta şehirden şehire gibi bir şey ama otobüs var mıdır acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mücahit5353

İzmirde yaşasak ulaşım kolay olur mu? Bir de pahalı olur mu sonuçta şehirden şehire gibi bir şey ama otobüs var mıdır acaba?

izmir'de yaşamayı unutun hocam olmaz çok zor yani yapan görmedim. otobüs tabiki var saat başı bulursunuz ama cok yorucu olur günlük 2 saat yol (gidiş-geliş) ve otobüs ücreti gerçekten zor olur. anladığım kadarıyla hocam size küçük şehir zor gelicek başka alternatiflere yönelin ama manisada o kadar küçük bir şehir değildir herşey var izmire yakın olduğu için fazla gelişememiş okadar.
  • kai96 kullanıcısına yanıt
    İzmirde ev vs. hazır olduğu için öyle düşünmüştüm aslında. Yol masrafı çok olur gibi duruyo ondan pek sıcak bakamıyorum. Akdeniz üni olur gibi benim sıralama 230.000 üni 242.000den alıyo ama sıralama bu sene bu kadar düşmüş çıkar diye korkuyorum ondan alternatif yerler bakmaya çalışıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: kai96

quote:

Orijinalden alıntı: Mücahit5353

izmir'de yaşamayı unutun hocam olmaz çok zor yani yapan görmedim. otobüs tabiki var saat başı bulursunuz ama cok yorucu olur günlük 2 saat yol (gidiş-geliş) ve otobüs ücreti gerçekten zor olur. anladığım kadarıyla hocam size küçük şehir zor gelicek başka alternatiflere yönelin ama manisada o kadar küçük bir şehir değildir herşey var izmire yakın olduğu için fazla gelişememiş okadar.

Nasıl görmedin hocam yapma yav.. karşıyaka,bornova... gibi her yerden servisler var. aylık 250. 40dk. üniversite güzeldir.

• artı rep iyi forumlar A kullanıcısına yanıt
    İşte aylık 250 sadece yol parası için büyük para zaten izmirde olsam hem fazla para harcarım hem ev kirası falan derken çok uçuk rakamlar olur aylık giden para

• Mücahit5353 M kullanıcısına yanıt
    O zaman bozköyde kal hocam manisada. öğrenci mekanıdır. trenle gidersin izmire 5tl
  • artı rep iyi forumlar A kullanıcısına yanıt
    Son saatlerde kafa iyice bulandı Edirne ile kıyaslarsak manisa nasıldır

• Manisada yaşıyorum.tıp ile idari bilimler fakültesi aynı yerde.izmire de yarım saat.bana sorarsan binasıdır konumudur çok kötü.eğitimini bilemem tabi.

• gidip kampüsü görmek lazım.
  • tugceekaya T kullanıcısına yanıt
    Son yorum da geldi yazmıyorum manisa falan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.