Şimdi Ara

Celal Aydın Çözümlü Kitapçıklar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu kitapçıklar kalitelimi? faydası olur mu?

• Müthiştir...Alıp bitirdiğin an tek bir sıkıntın kalmaz konuyla ilgili.Soru da yakalıyor zaten sınavdan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hantala

Müthiştir...Alıp bitirdiğin an tek bir sıkıntın kalmaz konuyla ilgili.Soru da yakalıyor zaten sınavdan.

ozaman düşünmeye gerek yok.

kaç sayfa oluyor acaba limit türev integral kitapçıkları. sitelerinde veya online satış sitelerinde yazılmamış
  • Türev 170 sayfa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charm

Türev 170 sayfa

kitapçık deyince, bende
  • türev en kalını sanırım.
  • Türevi-integrali alın pişman olmayacaksınız.
    Ha bir de fiz-bio-kim çözümlü kitapçık olarak satılmıyor heralde. bilgisi olan
  • ebob-ekok 'u var bende. çok kalın değil yahu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dv6000

Türevi-integrali alın pişman olmayacaksınız.
    Ha bir de fiz-bio-kim çözümlü kitapçık olarak satılmıyor heralde. bilgisi olan

f-k-b çözümlü kitapçıkları var. Burada görmüştüm hepsinden.
  • Organik kimya için ayrı kitapçığı falan var mıdır?
  • kitapçıklarını alabilirsiniz ama denemelerini kesinlikle tavsiye etmiyorum. içinde hep aynı tip sorular var sanki her denemede aynı soruları çözüyormuşum gibi geliyor.
    fizik kimya biyoloji kitapçıklarından yeni müfredata uygun konular basılmayacakmış bu yıl çünkü seneye tekrar müfredat değişiyormuş bir arkadaşım yayınevine sormuştu. eski konuların kitapçıklarını bulabilirsiniz tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: WolvoXx

kitapçıklarını alabilirsiniz ama denemelerini kesinlikle tavsiye etmiyorum. içinde hep aynı tip sorular var sanki her denemede aynı soruları çözüyormuşum gibi geliyor.
    fizik kimya biyoloji kitapçıklarından yeni müfredata uygun konular basılmayacakmış bu yıl çünkü seneye tekrar müfredat değişiyormuş bir arkadaşım yayınevine sormuştu. eski konuların kitapçıklarını bulabilirsiniz tabi

seneye yine mi değişiyormuş müfredat?

bu sene kazanmak farz oldu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.