Arkadaşlar bu kitapçıklar kalitelimi? faydası olur mu?
Müthiştir...Alıp bitirdiğin an tek bir sıkıntın kalmaz konuyla ilgili.Soru da yakalıyor zaten sınavdan.
quote:
Orijinalden alıntı: hantala
Müthiştir...Alıp bitirdiğin an tek bir sıkıntın kalmaz konuyla ilgili.Soru da yakalıyor zaten sınavdan.
ozaman düşünmeye gerek yok.
kaç sayfa oluyor acaba limit türev integral kitapçıkları. sitelerinde veya online satış sitelerinde yazılmamış
Türev 170 sayfa
quote:
Orijinalden alıntı: Charm
Türev 170 sayfa
kitapçık deyince, bende
türev en kalını sanırım.
Türevi-integrali alın pişman olmayacaksınız. Ha bir de fiz-bio-kim çözümlü kitapçık olarak satılmıyor heralde. bilgisi olan
ebob-ekok 'u var bende. çok kalın değil yahu.
quote:
Orijinalden alıntı: dv6000
Türevi-integrali alın pişman olmayacaksınız. Ha bir de fiz-bio-kim çözümlü kitapçık olarak satılmıyor heralde. bilgisi olan
f-k-b çözümlü kitapçıkları var. Burada görmüştüm hepsinden.
Organik kimya için ayrı kitapçığı falan var mıdır?
kitapçıklarını alabilirsiniz ama denemelerini kesinlikle tavsiye etmiyorum. içinde hep aynı tip sorular var sanki her denemede aynı soruları çözüyormuşum gibi geliyor. fizik kimya biyoloji kitapçıklarından yeni müfredata uygun konular basılmayacakmış bu yıl çünkü seneye tekrar müfredat değişiyormuş bir arkadaşım yayınevine sormuştu. eski konuların kitapçıklarını bulabilirsiniz tabi
quote:
Orijinalden alıntı: WolvoXx
kitapçıklarını alabilirsiniz ama denemelerini kesinlikle tavsiye etmiyorum. içinde hep aynı tip sorular var sanki her denemede aynı soruları çözüyormuşum gibi geliyor. fizik kimya biyoloji kitapçıklarından yeni müfredata uygun konular basılmayacakmış bu yıl çünkü seneye tekrar müfredat değişiyormuş bir arkadaşım yayınevine sormuştu. eski konuların kitapçıklarını bulabilirsiniz tabi
seneye yine mi değişiyormuş müfredat?
bu sene kazanmak farz oldu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme