Şimdi Ara

Çekme belgeliyken trafiğe çıkış olarak alınan aracın ruhsat sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Çekme belgeli aracı 2016 kasım ayında trafiğe çıkış olarak satın aldım, araç çekme belgeli olduğu için de malum trafik ve tescil belgesi ücreti olarak notere toplamda 226,50 tl ödedim alımda, plaka değişikliği yok bu arada

    Daha önce de yapmıştım ama plaka değişikliği yaptırdığımdan şu an emin olamadım, aracı daha yeni hazırlıyorum, haliyle ruhsatı 1 ay içerisinde almadım, muayenede çıkacak gecikme cezası vs dışında trafik şubede tekrar trafik ve tescil belgesi için ücret isteyecekler mi? bu konuda kesin bilgisi olan var mı?



  • Emniyette ödeme yapmıyorsunuz ödemeniz gereken tutarı noterde ödediniz zaten, emniyete gidip aracın tescil bilgisini açtırmanız gerekiyor emniyet tescil bilgisini açtıktan sonra araca trafik poliçesi kestirceksiniz, muahayane işlemleri de bittikten sonra tüm evraklarla birlikte yine trafik şubeye gidip ruhsatı alabilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: damneed

    Emniyette ödeme yapmıyorsunuz ödemeniz gereken tutarı noterde ödediniz zaten, emniyete gidip aracın tescil bilgisini açtırmanız gerekiyor emniyet tescil bilgisini açtıktan sonra araca trafik poliçesi kestirceksiniz, muahayane işlemleri de bittikten sonra tüm evraklarla birlikte yine trafik şubeye gidip ruhsatı alabilirsiniz.

    1 ayı geçtiğinde de mi aynı peki? aslında benim sorum bu? 1 aydan sonra cezalı duruma düşmesi gibi bir durum var çünkü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.