Şimdi Ara

Çekiş sorunu ve hararet ( brava 2000 model 1.6 sx)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Forumda araştırdım ama okuduklarımdan çok da anlamadım. Herkes ayrı bir şey demiş. Aracımı 2-3 farklı tamirciye götürdüm ama hep gecici olarak çözdüler. Bir kaç ay sonra gene aynı sıkıntı başlıyor.

    Aracımı 3 senedir kullanıyorum aslında çok da memnundum. ama son 6 aydır kurtulamadığım bir sorun oluştu. Aracımın çekiş gücü nerdeyse yüzde 40 düştü. Yokuşları çıkamaz oldu. Gaza basıp hızlanmaya başlayınca sanki başkası da frene basıyormuş gibi geri çekiyor. Bu da yetmezmiş gibi eğer yoğun trafiğe girersem motor çok ısınıyor ve hararet yapmaya başlıyor. Trafikten çıkıp hızlanmaya başlayınca motor soğuyor ve hararet düşüyor. Havalar sıcakken daha çok oluyor bu. ama kışın soğukta pek hissettirmiyor. Kaç kere tamire götürdüm. Ağır bakımları yapıldı. termostat değişti. filitre değişti ısı muşuru değişti. su devir dayim boruları değişti ama sorunu bir türlü çözemediler. fan çalışıyor ama motorda çok zorlanma oluyor sanki gücü aktaramıyor ve trafikte isem motor birden ısınıyor ama boş yolda su devir daim yaptığı için motor zorlansa da hararet düşüyor. Lütfen bu sorun neden olur . benzer bir durum yaşıyan var mı. aracımdan çok memnunum.




  • Yazmayi unutmusum. Atesleme bobini de değişti. Araç biraz düzelir gibi oldu ama sonuç aynı. Sanki motor isindikca daha çok cekiş ten düşüyor. Motor ilk çalıştığında yani soğukken daha performansi iyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.