Bildirim
Çekirdek kahve satan yerler öneri?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Yukarı
eminönü'nde hamdi restaurant'ın sokağında bir kahveci var. her türlü kahveyi orada bulabilirsiniz. birçok cafe sahibi de oradan alıyor. fiyatları da gayet makul. isterseniz çekip de veriyor. harika bir yer. _____________________________ -
Ankara da yım internet sitesi varımdır?, columbia Kenya Guatemala vs çekirdekleri arıyorum
kahhve com
kafeingo com
ikiside kaliteli
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Pahalı olmayacak dedim ama orası pahalı ayrıyeten sorduğum soruya bile cevap vermiyorlar kahhve denen yerden alışveriş yapmam
Sanalbaharat a bak o halde, daha uygun, onlarda taze kavurup gönderiyor, aynı şey.quote:
Orijinalden alıntı: çiz
Pahalı olmayacak dedim ama orası pahalı ayrıyeten sorduğum soruya bile cevap vermiyorlar kahhve denen yerden alışveriş yapmam
daima metro markettrn alırım
kilosu 37 lira ve lezzetli
Güzel kahveyi ucuza alamazsın, en azından Türkiye'de.
Butik kahvecilerin kajvesi güzel olmaz, çünkü kahve sektörü üzerinde birkaç büyük firmanın hegemonyası vardır.
Çekirdek kahve istiyorsan Illy, Kimbo ve Lavazza gibi markaların kahvelerini deneyip, uygun olan çekirdeği bulacaksın.
Zamanını ve paranı, işten çıkıp başa iş bulamadığı için kahve dükkanı açan ama o güne kadar kahveye "Nescafe" diyen adamların dükkanlarında harcama.
Coffee House buradan kahve aldım ben begendim öyle demeni tavsiye etmem. _____________________________ -
pek yakınlarda yok hangi kahve çeşitleri var ve kaç haftada bir kavuruyorlar _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı