Şimdi Ara

Cehennet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Acıdan zevk alan insanlar ve sonsuz acı.

Senaryo eksik olabilir mi ?

• Pyromanyak bunu beğendi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mazoşist acıdan zevk alabilir.İnsan kendine küçük jilet yaraları açıp bunu bağımlılık haline getirebilir.Peki koldaki damarı boydan boya kesmek?

Tek tek saç tellerini kopartma huyu vardır ama komple şekilde yoluncada aynı huy devam edermi?

BDSM sex türünde kırbaç kamçı tarzı şeyler kullanılır.Lakin olaya silahla ateş etmek topuğa sıkmak parmak uçlarına şiddetle iğne batırıldığındada aynı keyif alınır mı?

Body building'de meşhur bir laf vardır; "No Pain No Gain" acı yoksa gelişmede yok.Vücudun bir üst kondüsyona geçmesi için mevcut kondüsyonu zorlamak gerekir buda keyif yerine acı verir.

Hayatta tecrübelerin çoğu ve olgunluk acı tecrübelerden kazanılır.Dostlardan yenilen kazık, dolandırıcılık, boşanmalar ,ödemesini göze alamadığın halde satın aldığın şey vs.

İşin psikolojik yanlarını geçip fiziksel acılardan devam edecek olursak.Acı belli bir şiddette olduğu sürece zevkli gelebilir.Lakin vücudun kaldıramayacağı psikolojinin kaldıramayacağı düzeyde olursa cehennet işi yaş olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmuMaster -- 28 Haziran 2016; 20:34:24 >

• EmuMaster kullanıcısına yanıt
    vücudun kaldıramayacağı acı yinede acı olarak kalabilir mi ?
  • Vücut acıyı kaldıramayınca kendini kapatıyordu galiba teknik açıdan bilmediğim için ancak böyle anlatabiliyorum.

Hatta işkencedeyken bayılana şok verip yeniden bilinç yerine geliyor.Beyin ve acı konusunda hassas birinin konu hakkında yorumları daha isabetli olur tabikide.

Beyin acıyı hissetmiyorsa o artık acı olmaz.

Lokal anestezi uygulanan bölgede ameliyat yapılabiliyor.Lokal anestezi uygulanmadan en basitinden kıl dönmesi ameliyatı olsa kim bilir ne kadar acı vericidir.

Anestezi dışında beynin panik ve şok halinde hangi şiddetten sonra bilinci kapattığı merak ettiğim bir konu.

Birde savaşlarda mesela 1. dünya savaşında mermi yediğini hissetmeyen askerler dahi duydum.

Bir arkadaşım anlatmıştı eğer yalan söylemiyorsa kavga anında yediği bıçağın acısını kavgadan sonra hisseder olmuş.

Bu gibi durumlarda var yani (eğer doğruysa).
  • EmuMaster kullanıcısına yanıt
    Evet, vurulduğunu olay anından sonra fark eden insanları bende duymuştum ama şehir efsanesi olduğunu yada gerçekliğini kanıtlayacak bir bilgim yok bu konuda , dediğiniz gibi konu hakkında bilgisi olan birinin yorumları daha açıklayıcı olur.
  • Tam olarak neyi soruyorsunki ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • en başta yazmıştım. Bir üye vücudun kaldıramayacağı acıdan bahsedince bende o acının hala acı olarak kalıp kalamayacağını sordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fly to life

Evet, vurulduğunu olay anından sonra fark eden insanları bende duymuştum ama şehir efsanesi olduğunu yada gerçekliğini kanıtlayacak bir bilgim yok bu konuda , dediğiniz gibi konu hakkında bilgisi olan birinin yorumları daha açıklayıcı olur.

Öyle olur. Beynin kendisini kurtarabilmek için kendi acı şalterini indirir.

@EmuMaster

Farkedilmiyor. Arkadaşın doğru demiş, ben de yaşadım. Kavga etmeye devam ediyorsun. Beyinde morfinden kat kat güçlü maddeler var, kendi salgıladığı. Aslında bunlar morfin ile aynı tipte, opioid. Diğer nörotransmitterlerle birlikte mutluluk diye bir şeyin var olmasının sebebiler. Aynı zamanda spor, adrenalin bağımlılığının da sebebiler mesela. Bu insanlar kendi beyinlerinin ürettiği uyuşturucunun bağımlısıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lews Therin Telamon -- 29 Haziran 2016; 22:21:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.