Şimdi Ara

Ceat Spider 175/70/13 oto lastik Metro'da 55 TL(kdv dahil) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
31.417
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar aklıma bugun gelen bir soru var?

    Neden bu üretici firmalar rakam vermiyor? bakıyorum hepsi sessiz diyor, hepsi yolu mukemmel tutuyormuş, hepsi fren mesafesını kısaltıyrmuş !!! Sessiz ise ne kadar sessiz örengin de ki benım lastigim su sıcaklıkta su zemınde 40 db ,de ki benım lastıgım su sıcaklıkta su zemınde su kadar metre fren mesafesıne sahıp... Bu işin içinde bir art niyet var arkadaşlar...

    Markayı bende düşünüyorum ancak 2007 de michelın energyden bile yuksek not almış, satıcı bilgisi değil o bilgi adacın sıtesınden baktım. Cin malı x marka almaktansa türk malı 10 kat ıyıdır bence, kocaelıdeki fabrıkanın teknık sevıyesı avrupanın en ıyı sevıyelerınde. f1 lastiklerinin tamamını orada üretek pirelli.

    fiyat konusuna gelelim, bizim müdür michelin lerı 90 a aldı adet basında 35 tl fark var. pirelli ye kötü diyorlar siteyeındıgımde yanımda duran borada pirelli vardı,ki sahibi cok cinstıir arabab konusunda sabahtan akşama kadar yıkayan silen biri :D o aldıysa iyidir. :D
  • bu lastik konusu aşırı ciddi bir iş. motor gücü ne olursa olsun gücü yola yansıtan ve fren anında yola tutunması gereken kısım lastiklerdir.



    bu nedenle sadece fiyatına bakarak lastik almayın. 2 adet lastik almayın. 4 mevsim mantığıyla lastik almayın(4 adet yazlık/4 adet kışlık alın)

    ucuz lastiklerde pahalı olduğu için kauçuk oranı az plastik oranı yüksek tutulur. ilk başta sorun olmasa da lastik eskidikçe fark görülmeye başlar.
  • metro da kampanya devam ediyormu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: texmo

    metro da kampanya devam ediyormu?




    Ediyor...Son gün 16-09-2010
    59.99 tl'den başlayan fiyatlarla...


    Ayrıca Sonax ve Arexons bakım ürünleri de uygun fiyatlarda...Gayet hesaplı...
    Arexons'u bilmiyorum ama Sonax'ın şampuanını,hızlı ıslak cilasını,araç içi temizleyicisini kullanıyorum...Memnunum...
  • Arkadaşlar aldım bugun 175 70 r13 219 tl 4ü montaj vs dahil.

    İlk denemelerimi yazayım ,

    80 km ıken tam fren testi cıkan fren sesini duymalısınız gayet kısa mesafede durdu, yanımda erdal abi vardı soylememıstım deneyecgımı camdan cıkıyrdu o derece:)

    Cevre yolunda donduk eve oncekılere gore sesı gerçekten cok az ınanamadım, diğer forumda birisi sesi cok az demişti haklıymış.

    bir diğer dikkatimi ceken de asfalt yaması gibi ufak eklerde cıkan ses ve titresimde az oncekiler yolu ne var ne yok ıcerı verıyrdu.

    Sağlam olan goodyear duragriplerimi aldım yedek olarak kalacaklar sımdılık. Islak zemınde ya da genel olarak sıkıntı olursa onlere takarım tekrar onları.


    kısacası alınır arkadaşlar , sava ve petlas kullanmıstım onlar gibi sert plastık gibi değil bunlar.
  • bende biraz evvel aldım, siboplarıda değiştirdi arkadaş sağolsun 40 lira kar ettim ordan. eskilere göre yol sesi daha az, fren mesafesi eskilerle aynı gibi geldi bana yani bana göre kafi, zaten 60 la gidiyorum yol cok bossa 80le giderim hız gibi bi derdim pek yok :)

    memnun kalacağımı umuyorum. ilk izlenimlerim olumlu.

    bu arada 11 kasımda 57 tl oluyormuş ben 59 a aldım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selmand -- 9 Kasım 2010; 13:40:20 >
  • Bu marka için söylemiyorum, genelleme yapıyorum.
    1 tonun üzerinde bir kütle 4 lastiğin üzerinde hareket ediyor. O kütlede de biz ve ailemiz oluyor.
    Allah göstermesin tabutumuzda olur o kütle. O yüzden iş lastiğe gelince işin şakası olmaz.
    Kendi yada ailemizin hayatı tasarruf edilecek 3-5 kruş ile mukayese edilemez.
    O yüzden kendini ispat etmiş lastiklerden seçiminizi yapın,hayata dahada fazla tutunun.
  • Lastik alırken çin malı olmadığı müddetçe çok bir güvenlik problemi yok, 6 sene lik michelın lastikle dolaşmaktansa yeni alınmış CEAT marka lastikle dolaşmayı yeğlerim , sonuç olarak pirellinin fabrikasından çıkan bir mal ve belli standartları karşılıyor 4 sene kullanır bi çift daha alırım
  • 2000 yılında michelin taktırmıştım arabama. 2008 de vizeye yanaklarda çatlama var diye değiştirdim. Bu süre içinde 70bin km yaptım. Ve gene michelin aldım. Üç kuruş ucuza alıp canımı yakmam. Geçen sene de bu lastik konusu açılmıştı. Reklam yapmıyorum, firmayla da ilgim yoktur ama İzmir 3. sanayide Koçtaş'ın karşısında Batı Lastik var. Michelin Ege Bölge Bayii ( hala firma oradaysa tabii). Tanesini 100 den almıştım, paspas takımı ve 1 yıl yol yardımı da hediyesiydi. Yalnız dikkat edilmesi gereken bir şey var. Lastiğin üzerinde 4 basamaklı bir sayı yazıyor. İlk iki basamağı lastiğin üretildiği yılı, sonraki iki basamak ise üretildiği yılda kaçıncı haftada üretildiğini belirtiyor. Bir yıldan fazla beklemiş lastikler sertleşiyormuş, tavsiye etmiyorlar.
  • Lastikte tercih edilmesi gereken markalar:
    1-Michelin
    2-Goodyear
    3-Bridgestone

    Başkar marka aramam...
  • Arkadaşlar lastikleri aldım yaklaşık 2 ay oldu, uzun yolda yaptık. Gayet iyi , yagmurlarda kayar dıye korkmayın , bridgestone vardı daha once, onlara gore daha yumusak daha sessiz. Sava da kullanmıştım daha once onalr cok serttı hemen kızaklardı ,Ceatlardan cok memnunum . Tavsıye ederım , 175 70 r13 var bende ebat olarak.
  • geçen seneki kampanyadan almıştım.yazın memleketede gittim.bolu dağında sağanak yağmurada yakalndım.bence güzel lastik.iyilerden tek farkı reklam eksikliği bence
  • Lastik yeni alındığından zaten psikolojik olarak iyi gelir. Birde eski lastiklerle kıyaslandığından doğal olarak çok iyi olduğu düşünülür. İyi lastiği 2-3 sene geçince anlarsınız 2-3 ayda anlaşılmaz
    lastik traşsa kauçuğu az ise 1-2 sene sonunda odun gibi olur çatlamalar başlar fren mesafesi uzar v.s
    Gidip sıfır alıp iyi diyenlerle 1-2 sene 30-40 000 km sonra konuşmak lazım derim.
  • lastiklerin üretim tarihine dikkat edin sıfır bile olsa 2,5-3 seneden fazla depolanmış lastik almayın bazı kampanyalarda özellikle raf ömrü dolmay yakın kampanya yapılıyor..

    metro grossmarket'de 2 gün önce gördüm başlıkta modeli geçen lastikleri..

     Ceat Spider 175/70/13 oto lastik Metro'da 55 TL(kdv dahil)


    yukarda kırmızı ile çerçevelenmiş kısım'da 2704 27. hafta 2004 üretimi demek 2009-2010 üretimlerin so iki hanesi 09 ve 10 olmalı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thunderace

    Lastik yeni alındığından zaten psikolojik olarak iyi gelir. Birde eski lastiklerle kıyaslandığından doğal olarak çok iyi olduğu düşünülür. İyi lastiği 2-3 sene geçince anlarsınız 2-3 ayda anlaşılmaz
    lastik traşsa kauçuğu az ise 1-2 sene sonunda odun gibi olur çatlamalar başlar fren mesafesi uzar v.s
    Gidip sıfır alıp iyi diyenlerle 1-2 sene 30-40 000 km sonra konuşmak lazım derim.





    zaten lastik ömrü 50 bin km dir, yada 4 yıl.

    yani ömrünü doldurmuş bir lastikden ne hayır gelirki :)

    arabamda zaten 10 yaşında lastikler vardı ve paramda yoktu aldım kullanıyorum, parası olan gitsin iyisini alsın. burada düşüncelerinizi değil gözlemlerinizi yazın zira düşünceler gereksiz ve geçersizdir bu başlık için. eğer aldıysanız kullanıyorsanız yorumuzu yapın almadığınız kullanmadığınız bir ürün hakkında yorum yapmak hiç mantıklı değil. Bu firma bir türk firması durup dururken kendi malımızı kötülemek niye? illa alman kazığı amerikan kazığımı yiyeceğiz biz bu ülkede, kötü bile olsa yerli malı demek lazım. Yerli malı haftasıda bunun için gerekli. Aldığın lastiğe güvenmiyorsan fazla hızlı gitmezsin, zaten hızlı gitmek kötü brşey :)) yoksa polis yakalar.

    bence fiyat performans oranı oldukça iyi lastiklerin.
  • 10 yaşında lastik kullanan biri olarak bu lastiklerin fiyat performans oranı iyi demek için daha erken olduğunu düşünmüyosunuz sanırım.
    Lastiğin fiyatına etki eden kauçuk oranıdır içinde kauçuk az olan yada hiç olmayan nylon lastikler kısa sürede cortlar ama bu kısa süre bikaç ay değil tabiki, önümüzdeki seneye değerlendirin lastiklerinizi o zaman iyi derseniz anlarız.
    Ama doğal olarak yine iyi diyeceksiniz çünkü kullandığınız 10 yıllık lastikten iyi durumda olacak!

    50000 km kullanılacak bir malın 15 lira ucuzunu almak için riske girmek ?????
  • yahu lastik üretmeye karar veren ekmek fabrikası sahibi duydunuzmu, ya da lastikçi??
    Bu iş zaten dünya standartlarıyla yapılıyor, öyle kauçuğu az, güvenli değil vs.. diye birşey yok. yapmak isteseniz de yapamazsınız.
    ceat spider dediğiniz lastik, almanyanın ve avrupanın en büyük sivil şöförler birliği ADAC tarafından test edilmiş ve en iyi 10 listesinde gösterilmiş bir lastik.
    sürat konusunda, zaten sürat yapmak için üretilen lastikler farklı yapıdadırlar. michelinde olsa continentalde olsa sürat lastikleri marka içerisinde de ayrıdır, yapıları farklıdır.
    3 kuruş daha ver iyisini al mantığı güzel ama ya gereksiz yere veriyorsanız o 3 kuruşu.. reklam parası olarak veriyorsanız, siz bize reklam izletmiştiniz sürekli, lütfen bu 3 kuruşu benden kabul edin diye veriyorsanız..
  • Markanın resmi sitesi ve şirket hakkında bilgi

    http://www.ceattyres.in/newsite/home.asp

    http://en.wikipedia.org/wiki/CEAT_Limited



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kilecerme -- 10 Kasım 2010; 15:47:43 >
  • bu lastigin 175/65/14 fiyatı nedir,tesbit eden varmı?
  • arkadaşlar sıfır aldığım arabalarda hep şansıma prelli lastik geldi piyasadaki en ama en adi lastik çok çabuk sertleşiyor şu an yazlık lastiklerim starmax kışlık lastiklerim hankonk çok memnunum sakın prelli almayın...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.