Şimdi Ara

Ceat Spider 175/70/13 oto lastik Metro'da 55 TL(kdv dahil) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
31.433
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar;
    Ben yaklaşık 2 aydır Clio da kullanıyorum Spider ları.Asfaltta,stabilizede,karda,süratte,yağmurda vede çamurda bu lastikler tatminkar.Benim kadar ağır şartlarda kullanmayacağınıza göre bu lastikler sizin işinizi fevkalade görür.Başka lastik markalarına bi kucak para ödemenize gerek yok bence.Ben metroda taktırdım söküp takma ve balans ayarı dahil tanesi 58 TL den takıyorlar.Dördünü birden değiştirirseniz 8 ay vadede yaptırma şansınız var.Takın rahat edin kabak veya eski lastiklerle ne olacağını düşüneceğinize başka şeyler düşünürsünüz.Yolunuz açık olsun...
  • Ben de dün özdilekten tanesini 60 a aldım, montaj balans dahil. Lastikler beklentimden de daha iyi çıktı ve gayet yumuşak bir yapıya sahipler. Teker sesi yok denecek kadar azaldı bi kullanıcının da farkedeceği bu zaten. Fren mesafesi, yakıt tüketimini de yapılan testlerden araştırmak lazım, kısaca f/p olarak gayet iyi bir lastik tavsiye ederim.
  • benim bir lastik hakkın rahmetine kavuşmak üzere.

    bu lastiklerden 4 tane almak zorunda değiliz değilmi? acemi bir soru sormuş olabilirim.

    tek lastik değiştirmek sanırım iyi değil, ancak 2 tane değiştirebileyim bari..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TWiST_oF_FaCe -- 27 Şubat 2011; 22:53:42 >
  • en az 2 tane al kardeşim, 2 haftadır bende CEAT Spider kullanıyorum. Önceki Hankook ve Maxxis ler ile kıyasladığımda yol tutuş olarak çok iyi çıktı. Her ne kadar lastik üzerinde sadece 1 tek su oluğu olmasına rağmen suda kızaklama vs. de yapmıyor. ıslak kuru Virajlarda da oldukça iyi. Sadece bir miktar yol sesi arttı gibime geliyor. ama güvenlik yol tutuş bence konfordan önce geliyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: palet

    en az 2 tane al kardeşim, 2 haftadır bende CEAT Spider kullanıyorum. Önceki Hankook ve Maxxis ler ile kıyasladığımda yol tutuş olarak çok iyi çıktı. Her ne kadar lastik üzerinde sadece 1 tek su oluğu olmasına rağmen suda kızaklama vs. de yapmıyor. ıslak kuru Virajlarda da oldukça iyi. Sadece bir miktar yol sesi arttı gibime geliyor. ama güvenlik yol tutuş bence konfordan önce geliyor.


    saol dostum cevabın için..

    4 mevsim diye satıyorlar değilmi bu lastikleri? acaba anadolu yakasında nereden alınabilir? metroda kalmış mıdır ki?

    bir de herkes ses azaldı derken, siz arttı demişsiniz? nasıl olur ki bu?
  • Benim ses arttı dediğim ; Yol sesi, uğultu değil. Yeni Lastiklerin dişleri sebebiyle oluşan Tırmalama benzeri ses. Ama belkide bana öyle geliyor.
    Her ne olursa olsun yine de F/P anlamında tavsiye edebileceğim bir lastik .
  • Ugultu değil, ozellıkle 100 den sonra kaymak değil mıcır asfaltta ses yüksek. O kadar da olacak senede 2 uzun yol ancak yapıyorum zaten...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.