Şimdi Ara

CDsiz PS4 Oyun Kutuları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, dijital oyunlarım için CD'siz oyun kutuları almayı düşünüyorum. Dijital alırken Kütüphanedeki koleksiyona ekleyemediğim için rahatsız oluyordum ama kutulu oyunlarla aralarında çok ciddi bir fiyat farkı var. İstediğim oyunların sadece kutularını nasıl bulabilirim? Yakınlardaki bir Playstation Cafe'ye sordum, sanırım FIFA 20'yi oradan halledebileceğim ama Detroit, Uncharted Lost Legacy gibi PS Cafelerde olmayan oyunlar da var kutusunu istediklerim arasında, nasıl bulabilirim?

    Ayrıca sizce kutu başına kaç para verilir? Aklımda 10 tane PS4 oyunu var, kutuları toplamda kaç paraya mal edilir hiç bir fikrim yok



  • Boş ps4 oyun kutuları n11 gibi sitelerde satılıyor. İnternetten de baskı sitelerinden kapakları bastırabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kutuları alıp kapakları internetten indirip yazdırıp kesmek hem çok uğraştırıcı hem de pek orijinal durmuyor. (Kapakların canlılığı, orijinal kutulardaki gibi değil ve resim kesilirken yırtıklar olabiliyor). Ben de böyle yapmayı düşünmüştüm, Youtube'ta da bununla ilgili bir video var ama pek değer gözükmedi sonuç.
  • Nebukadnezar2 kullanıcısına yanıt
    Ben Xbox 360 kullanırken öyle yapıyordum ama gayet iyi güzüküyordu. Kaliteli baskıyla orijinal gibi gözükür ama yine siz bilirsiniz tabi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam hangi kağıda bastırıyordunuz tam olarak? Ben de böyle yapacağım büyük ihtimalle, kutuları alıyorum sadece bahsettiğim yerden. Herhangi bir ozalitçide halledilebilir mi?
    Ayrıca hangi siteyi kullanmıştınız kapaklar için?https://germancovers.top/ ben bunu kullandım görüntü kalitesi fena değil ama varsa bildiğiniz daha kaliteli bir site varsa güzel olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.