Windows Xp ye format atıp tekrardan kurmak istiyorum ama cd sürücüm bozuk malesef..normal yollardan bunu yapamıyorum..
Ek olarak şunları söyleyeyim bilgisayarımda windows xp setup dosyası ve cd ye yazılabilicek hali v.s. ,ve ultra iso,alcohol %120 programları mevcut..Bu iki programın bir yararı olur mu bu konuda? yani sanal sürücü yoluyla, xp kapanmadan açıkken , onarma yada format yapabilirmiyim?.. Yada başka bir yöntem var mı ? format ta değil onarma da olabilir ?
Bu konuda bana yardımcı olabilirseniz sevinirim..
quote:
Orjinalden alıntı: ertanak
SORUNUm şu :
Windows Xp ye format atıp tekrardan kurmak istiyorum ama cd sürücüm bozuk malesef..normal yollardan bunu yapamıyorum..
Ek olarak şunları söyleyeyim bilgisayarımda windows xp setup dosyası ve cd ye yazılabilicek hali v.s. ,ve ultra iso,alcohol %120 programları mevcut..Bu iki programın bir yararı olur mu bu konuda? yani sanal sürücü yoluyla, xp kapanmadan açıkken , onarma yada format yapabilirmiyim?.. Yada başka bir yöntem var mı ? format ta değil onarma da olabilir ?
Bu konuda bana yardımcı olabilirseniz sevinirim..
Bilgisayarının içine xp kurulum dosyalarını atarak, kurulumu windows dan başlatırsın. Sanal sürücüler bu tür işlemlerde kullanılamaz.
peki windows tan başlattığımda,yeniden başlar mı pc? çünkü yeniden başlarsa hiç bişey yapamam...
Yani dediğin şekilde , xp açıkken , xp yi kurabilir yada onarabilirmiyim? (pc hiç kapanmadan)
quote:
Orjinalden alıntı: ertanak
peki windows tan başlattığımda,yeniden başlar mı pc? çünkü yeniden başlarsa hiç bişey yapamam...
Yani dediğin şekilde , xp açıkken , xp yi kurabilir yada onarabilirmiyim? (pc hiç kapanmadan)
xp içinden kurulumu başlatınca kurulum için gereken dosyaları kopyalıyor. Yeniden başlatınca karşına menü gelecek. Kurulum ve varolan windows. Kurulum işlemine girdiğinde windows u silmeden seçenekleri inceleyebilirsin. Tamir seçeneği varmıydı hatırlayamıyorum. Kolay gelsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme