Bildirim
CD ROM KASASI. Yardım!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: veysel87
arkadaslar kırılan laptobumun cd romu sağlam onu harici bir cd rom gibi kullanabilirmiyim. ? eger kullanabilirsem ne lazım kablo veya uygun bir kasamı lazım ona , şimdiden teşekkürler yardımınız için.
Bir veri kablosu, bir de güç kablosu olur. Bu kabloları bağlaman gerekiyor. Kasaya uymaz zannedersem. Laptopta ise olabilir. Harici kullanamazsınız. Harici kullanacağınıza laptopun cd rom bölmesine takarsınız. Tabi uyarsa._____________________________ # Kirli Sensör - Pentax Forum.Net #
Ahmet Teke ||| Flickr
@@@ || Olympus OM-D E-M5 || Olympus 45/1.8 || Lumix 14/2.5 || @@@ -
harici kutular satılıyor. ide veya sata olarak kasalar mevcut. _____________________________ -
saol kardeş ben bir araştırayım. _____________________________ -
teşekkürler ben zaten harici kullanmak istiyorm fakat olmayacak galiba. laptobada uymuyr zaten en iyi harici bir tane almak . _____________________________ -
harici cd-dvd/rom-rw olarak satılan cihazların içinde zaten laptop optik okuyucusu var... girişleri uygun bir kutu bulabilirsen çalışır..
kutusuz direk kablo ile çalışanlarda var.. bilgisayarcılar genelde hızlı test için kullanır..
cihaz satamı patamı bak.. sonra gir bir bilgisayarcıya buna göre harici kutu istiyorum de bitsin gitsin..
yada al eline gez 1-2 bilgisayarcı_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler