Şimdi Ara

CD ROM KASASI. Yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar kırılan laptobumun cd romu sağlam onu harici bir cd rom gibi kullanabilirmiyim. ? eger kullanabilirsem ne lazım kablo veya uygun bir kasamı lazım ona , şimdiden teşekkürler yardımınız için.

Orijinalden alıntı: veysel87

arkadaslar kırılan laptobumun cd romu sağlam onu harici bir cd rom gibi kullanabilirmiyim. ? eger kullanabilirsem ne lazım kablo veya uygun bir kasamı lazım ona , şimdiden teşekkürler yardımınız için.

Bir veri kablosu, bir de güç kablosu olur. Bu kabloları bağlaman gerekiyor. Kasaya uymaz zannedersem. Laptopta ise olabilir. Harici kullanamazsınız. Harici kullanacağınıza laptopun cd rom bölmesine takarsınız. Tabi uyarsa.

Ahmet Teke ||| Flickr
    @@@ || Olympus OM-D E-M5 || Olympus 45/1.8 || Lumix 14/2.5 || @@@
  • harici kutular satılıyor. ide veya sata olarak kasalar mevcut.

The Soul Of BMW.
    Stresss, Acer Aspire 5920 derneği üyesidir.
  • saol kardeş ben bir araştırayım.

kutusuz direk kablo ile çalışanlarda var.. bilgisayarcılar genelde hızlı test için kullanır..

cihaz satamı patamı bak.. sonra gir bir bilgisayarcıya buna göre harici kutu istiyorum de bitsin gitsin..

yada al eline gez 1-2 bilgisayarcı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.