Şimdi Ara

CD Projekt Güçlü Bir Finansal Çeyreği Daha Geride Bıraktı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    CD Projekt, 2020 yılı üçüncü çeyrek finansal sonuçlarını açıkladı.

    Polonyalı şirket üçüncü çeyrekte 105 milyon Polonya Zlotisi civarında (yaklaşık 28 milyon ABD Doları) gelir elde ederken 23 milyon Polonya Zlotisi civarında (yaklaşık 6 milyon ABD Doları) kâr elde etti.

    Bir önceki yılın aynı çeyreğine kıyasla toplam gelirde %13 ve net kârda %57 artış var.

    Belirtilene göre gelirlerin büyük bir kısmı The Witcher 3: Wild Hunt'ın devam eden satışlarından geliyor. Gwent: The Witcher Card Game de "çok sağlam" bir çeyrek geçirmiş. Dijital oyun mağazası GOG üzerinden yapılan satışlar da bir önceki yılın aynı çeyreğine kıyasla neredeyse %25 artmış.
     
    Şirket, Cyberpunk 2077'ye odaklanırken aynı zamanda yeni oyunlara ve teknolojilere yatırım yapmaya devam edeceklerini belirtti.
     
    Paylaşılan iki slayt Cyberpunk 2077'de yer alacak tüm yerelleştirmeleri ve bazı markalarla yapılan Cyberpunk 2077 ortaklıklarını gösteriyor.
     
     
     
    CD Projekt mali işler müdürü Piotr Nielubowicz'in üçüncü çeyrek hakkındaki yorumlarını aşağıdaki videoda bulabilirsiniz.








  • helali hoş olsun size vereceğim 250 tl'ye oyunu TÜRKÇE anlayarak oynamak bambaşka bir duygu sırf TÜRKÇE değil diye horizon zero downu almadım bile ne zaman 20 tl olur o zaman alırız 2 3 sene sonra, ayrıca ayakkabıya bayıldım acaba Türkiyede satışı olur.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Helal olsun sonuna kadar destekliyorum bu firmayı Türkçe dil desteği getirdiği için ayrı teşekkür etmek gerekiyor
  • Heyecanlı bekleyiş
  • İnşallah Cyberpunk 2077, tıpkı Witcher 3 gibi güzel olur da bu karlar zarara dönmez. Şu an kimse de ne sabır ne de tahammül kalmış gözükmüyor.

  • Adidas güzel iş çıkartmış baya hoşuma gitti şaka maka Turkiyede satışa sunulmaz büyük olasılık kâr etmelerine sevindim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanılmıyorsam, bu oyun çıkışında Türkçe dil desteğine sahip olan ilk açık dünya oyunu olacak. Böyle dolu bir oyunu kendi dilimizde oynamak büyük bir ayrıcalık. Umarım beklediğimize değer.  

  • Witcher 3 TR dil desteği gelmişti bir sonraki adım olarak bu sefer ses kısmınıda yapsalardı çok daha iyi olurdu zira altyazı okumak işkenceye dönüyor , ingilizce bilmiyenler için konuşuyorum. 

  • İngilizce biliyorum ama Türkçe yanında audio+subtitle göreydim sevinirdim. Çünkü JALI sistemi çok hoş olmuş, Türkçe ile bu sistemde yoğrulmuş konuşmaları deneyimlemek güzel olurdu.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.