Şimdi Ara

ççç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EndlessAgony3 -- 16 Şubat 2019; 2:57:22 >

• Kanit yok xd

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-E-K-

Kanit yok xd
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EndlessAgony3 -- 16 Şubat 2019; 2:57:39 >
  • EndlessAgony3 kullanıcısına yanıt
    Kadinin teki tecavuze ugradim diyor ve erkek arkadasi gozaltiba aliniyor.Daha sonra pismab oluyir ve yalan soyledim diyor kadin.bak kanit olmadan ceza aliniyormus.gecen aularda plmustu bu olaybyanlis

Turkiyede hassas bir konu texavuz veya taciz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-E-K- -- 26 Ekim 2018; 21:5:42 >
  • quote:

Kadinin teki tecavuze ugradim diyor ve erkek arkadasi gozaltiba aliniyor.Daha sonra pismab oluyir ve yalan soyledim diyor kadin.bak kanit olmadan ceza aliniyormus.gecen aularda plmustu bu olaybyanlis

Turkiyede hassas bir konu texavuz veya taciz
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EndlessAgony3 -- 26 Ekim 2018; 22:9:16 >
    Haberi okumadim ki

• quote:

Haberi okumadim ki
    Okumadıysan neye ve kime dayanarak savunuyorsun o halde? Neye göre kanıt yok diyorsun? Yakında gelişme haberleride çıkar, şuan hukukçular en az 10 seneden başlayacağını tartışıyorlar bu vaka için. Adli kontrolle bırakılmış olması da mühim değil, yarın yeni karar çıkar geri tıkarlar. Yani neredeyse saldırganın forumda kendini aklamaya çalıştığını düşüneceğim bundan sonra hapishane köşelerinde söker mi o yalanları bilemeyiz tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EndlessAgony3 -- 26 Ekim 2018; 21:26:55 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EndlessAgony3 -- 16 Şubat 2019; 2:57:55 >
  • Savcının adalet için kendini paraladığı bu ülkede biz babayı alırız kardeşim..

Beni de kerim adında bir genç dolandırdı, bu forumda utanmadan bir de şantaj tehtid falan yazıyor..

Hukuğun bittiği yerde yalnız hukuksuz işler başlar. Kendisini savcılığa verdim bakalım ne olacak!
  • masumların taciz tecavuzle suclanıp olduruldugu bu ulkede hiçbir şekilde boyle olaylara yargısız infaz yapmam 16 yasındaki bile yalan soyleyip karşısındakinin hayatını karartma potansiyeli varken artık herşeye supheyle yaklasıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

Savcının adalet için kendini paraladığı bu ülkede biz babayı alırız kardeşim..

Beni de kerim adında bir genç dolandırdı, bu forumda utanmadan bir de şantaj tehtid falan yazıyor..

Hukuğun bittiği yerde yalnız hukuksuz işler başlar. Kendisini savcılığa verdim bakalım ne olacak!
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EndlessAgony3 -- 26 Ekim 2018; 22:7:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: magicool

masumların taciz tecavuzle suclanıp olduruldugu bu ulkede hiçbir şekilde boyle olaylara yargısız infaz yapmam 16 yasındaki bile yalan soyleyip karşısındakinin hayatını karartma potansiyeli varken artık herşeye supheyle yaklasıyorum
    Bu durumda adaleti arayan masum insanların acısına saygı duyarsan, boş yere saçma sapan can sıkıcı olaylar ile uğraştıklarını göz önünde bulundurup sözlerinle haksızlık etmezsen adil olmuş olursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EndlessAgony3 -- 26 Ekim 2018; 22:6:38 >
  • Ya arkadaşlar şu haber sitelerine bakıp bu neden az ceza aldı, bu neden serbest bırakıldı, hukuk yok tarzı yorumlar yapmayın. Hukukta en ufak ayrıntı dahi önemli olayları harfi harfine bilmeden gelip burda yorum yapiyosunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hukuki05

Ya arkadaşlar şu haber sitelerine bakıp bu neden az ceza aldı, bu neden serbest bırakıldı, hukuk yok tarzı yorumlar yapmayın. Hukukta en ufak ayrıntı dahi önemli olayları harfi harfine bilmeden gelip burda yorum yapiyosunuz.
    ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EndlessAgony3 -- 16 Şubat 2019; 2:58:50 >
  • hukuki05 H kullanıcısına yanıt
    Yoo gayet iyi biliyoruz. 3 aydır tutuklu yargılanan şahsın suç kısmında "berkin elvan cenazesine katılmak" yazdığını gördü bu gözler. Ne hukuku bu ülkede.
  • T-E-K- kullanıcısına yanıt
    Forumun tacizci, tecavüzcü, sapık pedofili savunucusuda gelmiş. Her taciz tecavüz vs. konusuna "kanıt yokki ehehe" diye mesaj atıyor.
    Hocam dayısı üst mevkide olanlar torpil ile bu mevkilere gelmeye devam ettiği sürece böyle aksamalar bitmez

• 88mph 8 kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EndlessAgony3 -- 16 Şubat 2019; 2:58:12 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.