Şimdi Ara

Cbw-383ZN wireless cekmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Iyi günler herkese, isten gucten dolayi ve kizdan dolayi eve uyumadan uyumaya girerken fsrkinda değildim, suan virus sebebi ile evdeyiz malum ve bilgili kardeşlerimin yardimini istiyorum.
    Evet arkadaşlar baslikta belirttigim kablonet netmaster adinda cbw-383zn adli modem malesef yan odada bile cekmemektedir ve telefona oyun indirdim bi takilayim dedim 80 den 300 e cikan pingler sebebi ile onu dahi yapamiyorum , balkona gidince 25mbit hizim 2 mbit dusuyir ve 270 ping gösteriyor speed test sitesinde, abartma yoktur ss atmayi keşfedebilirsen atarim size. Oncelikle bu dandik ve wifi hizneti saglamayan modemden baska tavsiye ettiginiz kablonet modemi.var midir ? Diger odada rn azinda çekebilecek gercek bi modem lazim, acces poitn veya router yazmis bazi arkadaşlar onedir bilmiyorum ama evde eskiden kalma bi modem mevcut tplink td854w_1 adında bunu kullanma imkanim yokmudur, lütfen bi yardımcı olun , evde 2 3 kiside kuklanmaya calisiyor interneti ve hic kimse düzgünce baglanamiyor ,ne yapmak lazim aydinlatirlarsa sevinirim , eger bisey yapilmiyirsa veua duzgun modem de yoksa aninda üyeliğimi iptal ettiricem kablonet ile , cunku bu kadar dandik modem hayatimda gormedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Tplink modeminize hard reset attıktan sonra modem arayüzüne girin 192.168.1.1 dir büyük ihtimalle oradan arayüz ayarları sekmesine girip DHCP yi kapatın sonrasında 2 modemi birbirine ethernet kablosu vasıtasıyla bağlayın.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aynı modem bende de var kablonet hız için aynı sorunla karşılaşmıştım ve şöyle çözdüm.

    Bir adet Keenetic Viva Router aldım. (Tplink eski ise onu kullanma antenleri falan yoktur belki veya zayıftır)

    Netmaster modem ethernet çıkışına ethernet kablosu bağladım. Bu kabloyu da Keenetic router cihazıma bağladım. Kablosuz olarak keenetice baglandım.

    Netmaster cihazının wireless özelliğini kapatabilirsin veya netmasterı bridge moduna alabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.