Şimdi Ara

CBW 383 ZN kopma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncellikle herkese merhaba. Uzun süredir uydunet kullanıcısıydım . 10 mbit lik paketi bırakıp 25 mbit lik pakete geçmeye karar verdim . Bana da bunun üzerine cbw 383 zn adlı modemi getirip bağlantısını yaptılar . Buraya kadar herşey güzel.İnternet hızında bir problem yok lakin 3-4 dakikada bir 5-6 saniyeliğine internetim kesiliyor. Bu normalde internette gezinirken pek farkedilmiyor ama online oyunlarda serverdan atıldığım için baya can sıkıyor. Üstelik ethernet bağlantısıyla bu sorunu yaşıyorum. Benimle aynı sorunları yaşayan var mı ? Ya da bu sorunun herhangi bir çözümü var mı ? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirlerse sevinirim.



  • İyi bayramlar.Aynı modem aynı sorun bendede var bunun yanında torrent download hızı stabl değil yani ful seed olan veri inme hızı 2.9mb/sn inerken 5 dk sonra 35 kb oluyor durdur başlat yapınca birden 2.9mb /sn fırlıyor bu kısır döngü bölece sürüyor.Bunu mth anlatmak zaten mümkün değil napcaz bilemedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s@ndok@n -- 24 Eylül 2015; 15:07:07 >
  • Sanırım sizinde anlık internetiniz kesiliyor.35 kb e düştüğü zaman internet kesiliyordur muhtemelen. İnternet hızından dolayı bir problemim yok lakin bu kopmalar çok can sıkıyor. Dün akşam saat 10 la gece 2 arasında kopmalar yaşadım daha sonra kendi kendine geçti bu kopmalar. Sanırım uydunet in kendi hatlarıyla alakalı. Modem konusu çok anlamadığım bir konu olduğu için elimiz kolumuz bağlı bekliyoruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorun tesadüfen çözüldü.bugun internet bağlantısı gidip uzunca bi süre gelmeyince mhz. aradım yetkili bağlantı sorunu olmadığını ancak yinede İP değişimi yapılması yönünde arıza bildirdi 15dk sonra sorun çözüldü.yani ıp sorunu varmış kurulumdan beri...(kurulum daha yeni 10 günlük uydunet abonesiyim.)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s@ndok@n -- 25 Eylül 2015; 15:00:25 >
  • Bende ip değişmesi talebinde bulunayım bari. Aklıma da başka bir şey gelmiyor ne yazık ki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayni sorun bendede var 2 hafta oldu aksamlari internet gidip geliyor ping artiyor.hem ethernet hem wireless kitleniyor.hatlardami modemde mi sorun var anlamadim.bende ariza bildirimi yapacagim ancak buyuk ihtimalle sorun sizde dicekler insallah cozum burda bulunur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zieri

    Ayni sorun bendede var 2 hafta oldu aksamlari internet gidip geliyor ping artiyor.hem ethernet hem wireless kitleniyor.hatlardami modemde mi sorun var anlamadim.bende ariza bildirimi yapacagim ancak buyuk ihtimalle sorun sizde dicekler insallah cozum burda bulunur.

    Sorunu advanced system care ile bilgisayarı taratarak çözdüm. Sizde pro sürümünü bulup bir deneyin isterseniz. ( Eğer sorun sizden kaynaklıysa tabi . Modem kaynaklıysa o zaman türksatla görüşmenizde fayda var )
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.