toplam 3 senedır neredeyse hergun gıttıgım bır yer aslında oraya gıtmezdım bahce vardı oraya gıder otururdum,ayda 2 kez gıderdım,gıtmıskende cay ıcerdım daha sonra cay ocagı sahıbı yanlarına cagırdı amac daha cok satabılmek ıcındı..hadı gıdeyım dedım ıclerıne gırdım bu sefer neredeyse hergun gıttım hergun caya para vermek sekerlı cay derken kılo alıp ayda 2000 tl oraya harcadım durdum son 1 senedır baska caycı aldı,para verdıgı yok sadece cay benden dıyor,ıkı uc cay belese verıp daha sonrakı verdıgı 6 cayın parası 30 tl yı alıyor sonucta hem cay dagıtımına yardım edıyoruz hem cepten 30 tl para cıkıyor caycının yardım edenı yok,para kazanamayınca elemanda tutmuyor..sadece orada 3 kısıyız ama bırısı cok uyanık pek yardım etmıyor kacıyor dıgerıde calısmayı sevmıyor oda bazen kacıyor bu seferde bana yuklenıyor hergun gel bes saat yardım et dıyor..gıtmedımmı ıslerım oldumu gıdemedımmı dureklı nerdesın sen ıkı gundur yoksun deyıp fırca atar gıbı konusuyor bıkırdıgı nokta su,hergun gıdıcem bes saat durucam,parada almıcam parayı salla gıtsın...yanı hergun gıtmek zorundamıyım..eskıden heryere gezmeye gıderdım sımdıyse hıc bıryere gıdemıyorum bır yere gıdıp gezeyım desem..caycı nerdesın sen dıyor bu kısının derdı nedır |
çay ocagı çok can sıkmaya basladı

-
-
hergun cayocagına gıt hergun para ver
eskıden haftada ıkı uc gun farklı yer gez farklı yer gor farklı ortamda otur parayı dısarıda gezmeye yemeye harca
hangısı daha ıyı onu dusundum
-
Cok tuhaf bir caycidan bahsediyorsunuz adeta Hotel California havasi sezdim, giris var ama cikis yok gibi
-
Reis sen çaycıya şu işin adını koyalım de bakalım ne diyecek. Her gün 5 saat çaycıya gidiyorsan çalışmıyorsun diye yorumladım. 5 saat part time eleman olarak alsın hem maaşını al hem sınırsız çayını iç. Seni almayı kabul etmezse çevren yoksa bırak gitsin varsa da arkadaşlarını başka yere alıştır. Ağzı laf yapan çaycı mı kalmadı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben olayı yanlış mı anladım?
Siz gidiyorsunuz orada gün de 5 saat çalışıyorsunuz ve para almıyorsunuz.
Gitmediğiniz zaman da adam size fırça mı çekiyor :)
Eğer bu yazdıklarım doğruysa siz neyin kafasını yaşıyorsunuz :)
-
2-3 çay karşılığında günde 5 saat iş mi yapılır hocam. Yarım gün çalıştırıyosa yarım asgari ücret 8500 liralık beleş çay vermesi lazım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çaycı bakmış ki işin gücün yok, bütün gün boş boş takılıyorsun, oturup çay içiyorsun. Yardım et demiş. Adamın peşini bırakmasının tek yolu çaycıyı müsait olmadığına ikna etmek.
Ayrıca, hayır demekten utanmayın. Bu yardım da olabilir, para karşılığı iş de olabilir.
-
Demek bir de yemek verse sana neler yapacak , 2-3 çaya bu kadar calistiriyorsa
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2,3 cay karsılıgı degılkı onu o ıkram edıyor
zaten hergun 10 bardak ıcıp parasını verıyoruz
sadece yardım edınce karsılıgında 3 cay ıkram edıyor yanı tersınden anlayanlar yıne tersınden bakarsa duz olanı anlamıs olur
-
hergun fırca atar gıbı nerdesın dedıgı ıcın sen burayı bılırmıydın seklınde laf soktugu ıcın gecımsız oldugu ıcın herkesı kacırdıgı ıcın bıraktım
su an garıban var ona ıs yaptırıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X