Bildirim
çay aldım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Aga pandemide çaya bir dadandım, öyle kaliteli çaylar varki yumuşak içimse uff uff :) şimdiden afiyett
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hangi çayı önerirsiniz hocam bu f/p ürünü sayılır ondan alıyorum
-
Şu sıralar çaykurun altınbaşı favorim özel serisi var, bazen ciddi indirimlere giriyor, dönem dönem değişiyor favorim. gerçi çaykurun genel olarak tüm çaylarını tattım hepsi güzel. Doğuşun ve liptonun da şahane ürünleri var. Evde belki 1 yıllık çay stoğum vardır üretim tarihine bakarak alıyoruz millet skt bakar müptelası oldum :)) ama kaliteli gördükçe dayanamayıp stokluyorum marka önemsiz yeterki güzel olsun.
Ben kaçak çay devam
Ağzınızın tadını biliyorsunuz hocam :), bulsam bulamıyorum
Teşekkür ederim hocam anne baba Kürt olunca evde şart onu içiyoruz misafirliğe gittiğimde çay içince çok farklı tat geliyor artık bağımlılık yaptı
Satılan yer bulabilir miyiz?
2 sene evvel asker de içmiştim, Şırnaklı üst devrem sağolsun.
Kaçak ve de Irak tan getirdiğini söylemişti, o çayı içtim daha öyle çay bulamayınca, çay içmeyi bıraktım.
Sadece oralet takılıyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam İstanbul'da iseniz bulmanız zor eğer akbrabalariniz arasında doğu da yaşıyorsa getirebilir ya da Kürt arkadaşınız varsa ondan Rica edip getirebilirsiniz
Teşekkürler hocam cevabınız için, aramaya devam o zaman
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Seylan çayı?
-
mantık abiyoutube
ÇAY YOK BOK İÇİNhttps://www.youtube.com/watch?si=XTJP5KuqneYvZh5m&v=zhaP2Yh2ICU&feature=youtu.be
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X