Şimdi Ara

CATASTROPHE - Guild Başlığı (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
403
Cevap
2
Favori
27.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hahahah hadi hepsi bi yana, o omuzlara alma isi nasil oldu? :D hemde raid esnasinda :D fhjkdshfajkdskf


    hayirli olsun, sahalarin kaybi yeni nesilin kazanci olacak :)
  • Uplayalım şunu da progressi öğrenelim.. Armoryden gördüğüm kadarıyla 5 Hc boss down.. Go go
  • İlk gün sonunda 6/14 HC

    Kaldı 8

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harbi siz hardcorelara göre yapılmamış mı bosslar, nedir yani? HC başlar başlamaz sanki one shot one shot ilerliyor gibi tüm top-hc guildler.
  • gidenleri geri dondurmek icin cocuk oyununamı cevirdiler nedir.
  • Ben de biraz suphelenmeye basladim sanki kasima araliga expansion gelicek de ona gore 1 aylik content yapmislar gibi..

    Tabi son 3 boss ozellikle paragons ve garrosh kanirtacak belli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben PvP ile ilgileniyorum ama bir Türk guildinin (sanıyorum tüm ekip Türk) bu kadar rekabetçi olabilmesi takdire şayan gerçekten.
    Tebrik ederim.
    Umarım çok daha iyi yerlere gelirsiniz :).
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xyro

    gidenleri geri dondurmek icin cocuk oyununamı cevirdiler nedir.

    Bence gidenlerin donmesi icin kolayliktansa zor olmasi lazim.
    Gidişat kötu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spoils of Pandaria'yı da geçtik.

    10/14 HC

    Garrosh Hellscream için son 3 engel
  • Thok ve Siegecrafter için bol şanslar, umarım kısa sürede indirirsiniz onları da. Paragon ve Garrosh World First yarışında sizi de görmek güzel olacaktır. :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: acquisition

    Thok ve Siegecrafter için bol şanslar, umarım kısa sürede indirirsiniz onları da. Paragon ve Garrosh World First yarışında sizi de görmek güzel olacaktır. :)

    teşekkürler ama o işler biraz zor
  • Günde 10 saatten fazla online olabilen yerine göre frost ama blood da olabilen henüz 500 ilvl ama ciddi raid yapmak zamandan çok bişeyi olmayan biraz öğrenme aşamasında biraz öğrenmiş fakir ama gururlu bir dk yı aranıza kabul eder misiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: welmour

    Günde 10 saatten fazla online olabilen yerine göre frost ama blood da olabilen henüz 500 ilvl ama ciddi raid yapmak zamandan çok bişeyi olmayan biraz öğrenme aşamasında biraz öğrenmiş fakir ama gururlu bir dk yı aranıza kabul eder misiniz

    yanıladabilirim elbette ama toughgui gelirse kibarca reddeder, rfyo gelirse bunu dediğine pişman ederek reddeder ama tarzına hayran kaldım, umarım her şey istediğin gibi olur dostum
  • Hiç öyle yapmayacaktım ahhah

    Başvuru yapmadan malesef oyuncu almıyoruz içeriden sağlam referans yoksa. Bu dediğim trial ve sonrasında olası raider spotu için tabi. Social alımına zaten pek sıcak bakmıyoruz. Raider kadromuzun istediği arkadaşı sosyal olarak katılabiliyor belli başlı ufak kurallara uymak kaydıyla. (tatsızlık çıkartmamak, küfürlü konuşmamak, trade chatten milletin anasına sövmemek gibi basit şeyler) Bunun dışında oyuncu almıyoruz forumdan veya whisper yolu ile.

    Benim hatırladıgım sadece Wotlk'da bir arkadaş kimseyi tanımadan whisper atıp yibeni'yi ikna edip sosyal invite almıştı.

    www.catastrophe-gaming.com dan bir başvuru doldur yine de. Alt yapıya önem vermek gerek belki de içinde bir cevher vardır kim bilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RFyo -- 4 Ekim 2013; 13:00:14 >
  • Başvuru doldurdum çok ilgi çekici olmadı muhtemelen ama en azından denedim warcraft evrenine hastayım boş kaldıkça eski raidleri falan sololuyorum sırf hikaye ve karakterler için oyuna başladığımdan beri düzenli raidlere katılabileceğim bir guild bulamadım malesef hep istemiştim şu sıralar arayışa giriştim bakalım umarım birşeyler çıkar. Yol gösteren olsa fena olurum da elimden tutan olmadı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: welmour

    Günde 10 saatten fazla online olabilen yerine göre frost ama blood da olabilen henüz 500 ilvl ama ciddi raid yapmak zamandan çok bişeyi olmayan biraz öğrenme aşamasında biraz öğrenmiş fakir ama gururlu bir dk yı aranıza kabul eder misiniz

    Yetiştirmek üzere oyuncu alımı yapmıyoruz maalesef zira oyunu çok iyi bilirim diyerek başvuran arkadaşlar dahi guildimize katıldığında ilk 1-2 ay sudan çıkmış balığa dönüyorlar. Keşke imkan olsa da senin gibi hevesli arkadaşları raidlere alabilsek ama buna gerçekten vakit yok. Çünkü heroic raidler gerçekten oyunun bambaşka bir boyutu ve normal modları gözüm kapalı yaparım diyen bir kişi heroic modlarda bir gece boyunca tüm raidin wipe yemesine sebep olabilir.

    Sürekli LFR yapan bir kişinin, normal mod raidine ilk defa girişinde yaşadığı ve raiddekilere yaşattığı sıkıntılar buna en iyi örnek olur.

    Sana tavsiyem wowprogress sitesine girip "any language" kısmından "Turkish" seçeneğine tıklarsan, raidlerdeki başarılarına göre Türk guildlerinin sıralamasını görebilirsin. Oradan diğer Türk guildlerinin ismini beğendiğini not alıp irtibata geçersin.


    Buradan senin vesilenle tüm arkadaşlara bir duyuru yapayım. Heroic progress yapmak için ilk olarak CATASTROPHE guildini seçmeniz kesinlikle yanlıştır. Hiç heroic raid tecrübesi olmayan arkadaşların bizim tempomuza ayak uydurması gerçekten imkansız. Ancak başka guildlerde heroic raid ortamını görmüş, saatlerce wipe yemiş, kendisini geliştirmiş kişilerin hızlı ve yoğun bir hardcore progresste başarılı olabilmesi mümkündür.

    Yani hayatın sillesini yemiş gibi, WoW'un da sillesini yemeniz lazım. Bunlar tamamen şahsi görüşümdür, CATASTROPHE guildinin en eski oyuncularından birisi olarak, yıllardır guilde kabul ettiğimiz arkadaşlar üzerinden yaptığım gözlemlerin sonucudur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChaosBreed -- 4 Ekim 2013; 15:44:41 >
  • Bu arada bu kadar insanı bulmuşken sorayım daggerspine da oynuyorum ve bomboş ölü bir server kimse pve yapmıyor ve mecburen realm değiştirmeyi düşünüyorum. pve için guild bulmakta sıkıntı çekmeyeceğim bir realm önerebilir misiniz? Twisting nether düşündüm ama orası da ne zaman görsem full girmekte zorluk yaşayabilirim diye düşündüm. türk oyuncu çok olsun olmasın farketmez benim için önemli olan pve yapanların olması.
  • Bak arada çok önemli bir detayı karıştırdın. Heroic raid yapmak başka,hardcore raid yapmak başka
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nuke General

    Bak arada çok önemli bir detayı karıştırdın. Heroic raid yapmak başka,hardcore raid yapmak başka

    karıştırmadım, heroic dediğim yerde heroic raidden, hardcore dediğim yerde hardcore raidden bahsediyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: welmour

    Bu arada bu kadar insanı bulmuşken sorayım daggerspine da oynuyorum ve bomboş ölü bir server kimse pve yapmıyor ve mecburen realm değiştirmeyi düşünüyorum. pve için guild bulmakta sıkıntı çekmeyeceğim bir realm önerebilir misiniz? Twisting nether düşündüm ama orası da ne zaman görsem full girmekte zorluk yaşayabilirim diye düşündüm. türk oyuncu çok olsun olmasın farketmez benim için önemli olan pve yapanların olması.

    twisting netherda sıra beklersin.hordesun diye kabul ediyorum ve saat 8-9 gibi oyuna girip locked olarak görünmeyen realmlerin adını bir yere not etmeni ve bu link ten realmin adını ctrl+f ile aramanı ve yandaki ally horde dengesine bakmanı tavsiye ederim.karışık gibi duruyor ama değil haydi kolay gelsin sana, bu arada yeni konu falan aç bir daha çünkü adamların konuları kirleniyor böyle.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.