Şimdi Ara

Cassiopeia vs Ziggs [Çözüldü]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 6300 IP biriktirdim ve bu ikisinden birini düşünüyorum. Daha önce Malphite, Mordekaiser, Shaco ve Brand kullandım. Morde ve Shaco'da orta derece oynuyordum Brand'da da op denilebilecek kadar uzmanlaştım ama bir yerden sonra aynı hero sıkıyor. Şuan Nidalee oynuyorum. Daha doğrusu oynayamıyorum ve biraz sıkıldımda. Şuan dikkatimi Cassiopeia ve Ziggs çekiyor. Arkadaşım Cassiopeia'nın özelliklerinin düşürüldüğünü ve oynamaya değmeyeceğini düşünüyor. Ziggs'te oldukça zor kullanışlıymış. Benim istediğim gerekirse 2v1 girebileceğim, en az bir adam öldürüpte ölmeden kaçabileceğim rahat bir hero. Şuan Cas daha çok cazip geliyor ama eğer beğenmezsem geri iade gibi bir şansımda yok... O yüzden bir an önce doğru heroyu almak istiyorum. Brand'a göre dizilmiş +19 Ab. Power +7.6 Magic Pen. +9.4 Mana Reg. Runesim var. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vamptonite -- 24 Ağustos 2012; 13:02:07 >

• En az bir adam alip kacmak ikisindede kolay degil. Cassinin kacma skili yok ziggsinde yanlis hatirlamiyorsam e skili ziplatiyor attigin yerdeki champ minion monster gibi ama bana sorarsan kacmak icin pek uygun degil ikiside

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ziggs'le yeri gelir 2vs1 değil 1vs1 bile girmeye korkarsın.Ziggs'in görevi team fight'ta skillerinin uzak mesafeli olmasından yararlanarak karşı tarafa AoE damage vermektir.Ama sağlam damage verir.Cassi üstüne 3 kişi yüzü dönük geliyorsa 3 ünü bile alabilir.

Edit:imlâ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kazeminro -- 24 Ağustos 2012; 9:37:38 >

Cass'dan zaten bize tek başına ace attığı için bu kadar etkilendim. Ama daha yeni yeni öğreniyordum ve heronunu özellikleri düşürülmüş. Yoksa tereddüt etmeden alacağım. Kararsız kaldım o yüzden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vamptonite -- 24 Ağustos 2012; 9:38:32 >
  • cassionun sadece ultisi stun oda yüzü sana doğru bakıyorsa, ziggste knock skilli var hem düşmanı hem kendini zıplatabiliyorsun (nehirdeki kalın duvardan geçen ziggs gördüm ) cassio daha assasin tarzında birine focuslanıp dişleri fırlat ziggs ise full aoe damage.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    gragas mı ? nidalee mi ?
    12 yıl önce açıldı
    Urgot O.p
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ziggsle kaçarım diyenlerle custom atmak isterim. gragas oynarken kaçabilecekler mi acaba?

neyse onu geçtim, ziggs v cassi arasından en sağlam nuke atan skill tutturursan ziggstir. fakat cassi tf için daha yararlı(bence, o ultiyle ve tek kişiye verdiği muazzam hasarla)

aand. other champs plays swain rocks.
    Angels Forever, Forever Angels
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wraths Trap

cass en kral magelerden abi..
    Cassio yu Anivia ile eritiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KeineLust -- 24 Ağustos 2012; 11:24:07 >
    LoL Tr - Zaireth
  • Fikirler için çok teşekkürler. Cassiopeia aldım az önce botlarla denemelik bir el attım ve sonuç 13/3/15. Gayet hoşuma gitti öneririm. :)
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.