Şimdi Ara

Cassiopeia?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Görür.Q eeeeeee yap görür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E'sinin mana doldurmasını biraz azalttılar ama zehir tutturabilirsen hala op

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • O champ su cc ve poke ile zor metadan cikar luden al tfde w at bide ult yok boyle alan etkili hasar bide e ile kiteliyorsun hasarida muazzam oynanir her turlu

• sırayla hangi skilleri fullemeliyim ve hangi itemlar iyi gider?
  • cassio çok op biraz nerflendi ama iyi durumda bende öğrenmeye çalışıyorum kötü oynadığım halde tfde muazzam iş yapıyorum tavsiye ederim
  • Nerflendi fakat hala tf'de iş görüyor, adcyi rahatlıkla alabiliyor ama comboyu yapman lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: SarımsaklıSamırsak

cassio çok op biraz nerflendi ama iyi durumda bende öğrenmeye çalışıyorum kötü oynadığım halde tfde muazzam iş yapıyorum tavsiye ederim

bi el oynayayım dedim sonuç hüsran alışmak gerekiyo heralde.
  • Eski Cassio OP idi.
    Şimdiki hali değil iş görür mü ancak kitle kontrole sahipseniz iş görür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Damendre

http://www.efsanelermeydani.com/sampiyonlar/?1+Cassiopeia_detayli_yetenekler_aciklama_skiller-508
    şuradan eski CassiOP!'u görebilirsiniz.

Eski cassioda q basınca ms vermesi dışında ,yeni cassiopeia daha iyi bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Kanshichirou

quote:

Orijinalden alıntı: SarımsaklıSamırsak

cassio çok op biraz nerflendi ama iyi durumda bende öğrenmeye çalışıyorum kötü oynadığım halde tfde muazzam iş yapıyorum tavsiye ederim

bi el oynayayım dedim sonuç hüsran alışmak gerekiyo heralde.

Aynen öyle alışmak gerekiyor skillshota bağlı bir hero q w tutturduğun an ya öldürürsün yada flash alırsın 6 lvl olduğunda free killin cepte

• skill sırası olarak, e-q-w yükseltiyorum. q ya da w tutturup seri e atarak rakibi dürt, rakibin kaçmaya başlayınca q tutturursan daha kaçışı yok seri e bas öldür. ultiyi daha çok canım azken rakip daha çok canla üstüme geliyorsa kullanıyorum, hem kombosu bozuluyor hem avantaj bana geçiyor. özellikle rakip dive atmaya çalışırken ultisi çok iş görüyor. dk 35-40 tan sonra tankları bile çok rahat eritiyor tfde rakipler biraradayken zehirle at ultiyi e spamla 2-3 kişi sende zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polyushka -- 30 Mayıs 2015; 12:33:35 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.