Şimdi Ara

Casper WİFİ SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Casper laptopum var.Kendi laptop wifisinden internetime bağlanamıyorum.Ama ekstra bir adaptörle bağlanabiliyorum.Casper servise götürdüm adam kendi internetine tak diye bağladı.Dedi işte wpa falan onları değiştir dedi.Evde her türlü kombinasynu denedim ama yinede bağlanmıyor.Burdaki hiçbir nete bağlanmıyor.Arkadaşların netlere bağlanmıyor ama ne hikmetse casper da bağlanıyor.Ağ bağdaştırıcım 802.11 Wireless LAN: CARD.LÜTFEN YARDIM EDİN.Laptopla adaptörle gezmekten bıktım usandım artk
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: UtKuReiS

Casper laptopum var.Kendi laptop wifisinden internetime bağlanamıyorum.Ama ekstra bir adaptörle bağlanabiliyorum.Casper servise götürdüm adam kendi internetine tak diye bağladı.Dedi işte wpa falan onları değiştir dedi.Evde her türlü kombinasynu denedim ama yinede bağlanmıyor.Burdaki hiçbir nete bağlanmıyor.Arkadaşların netlere bağlanmıyor ama ne hikmetse casper da bağlanıyor.Ağ bağdaştırıcım 802.11 Wireless LAN: CARD.LÜTFEN YARDIM EDİN.Laptopla adaptörle gezmekten bıktım usandım artk

Cihazın modeli nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Casper CN TKI 4210A
  • Hocam leptop wifileri genellikle güçsüzdür, sinyal full çeker ama aslında tek çubuk olabilmektedir. Mesafe uzak mı acaba?
  • direkt3d D kullanıcısına yanıt
    Yanımda modem hocam.
  • Normalde leptoplar 802.11 b/g/n modunda çalışır. Casper sisteminden baktım ve cihazınız tüm modlarda çalışıyor. Tüm modemlerde tüm şifreleme türlerinde sorunsuz çalışması lazım. Size tavsiyem tüketici hakem heyetine gitmeniz ve aldığımdan beri ben bu sorunu yaşamaktayım, servis üzerine düşeni yapmamaktadır. Gereğinin yapılmasını istiyorum demeniz yeterlidir. Fatura ile gitmeniz yeterlidir.
  • Modemde sorun yokmuş ki, arkadaşlarımın internetlerinde de olmadı yazmış hocam. Bu markanın ülkemizdeki en kalitesiz ve en ucuz tedarikçisi olduğu malumunuzdur. Bence hakkını yasal yoldan ara, hiç masraf etme wifi adapter falan alma.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus notebook Wifi problemi
    4 yıl önce açıldı
    Asus laptop ısınma sorunu
    10 yıl önce açıldı
    ASUS Laptop Wireless sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • direkt3d D kullanıcısına yanıt
    Hocam teknik servise götürdüm.Adam kendi internetine bağladı.Sorun senn modemde desteklemiyor dedi.Eskiden bağlanıyordu bir andamı desteklememeye başladı anlamadım birşey.Eskiden arkadaşlarımın 5 inteernetinede bağlanıyordum.Şimdi bir tanesi bile çalışmıyor.Caspera götürüyom adam bağlanıyor senin modemi desteklemiyor diyor.... Ediyor resmen.Adama video çektim gösterdim adam diyo hala desteklemiyor.
  • Ben dede casper var ve ıphone 5s telefonu wifi olarak görmüyor. İnternetini kullanamadım. Kablolu bağladığımda görüyor. Ayrıca dışarda başka başka yerlerde istediği vifite bağlanıyor istemediğine bağlanmıyor. Napacağımı şaşırdım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Servise gönderiniz ve aynı gün tüketici hakem heyetine servisin ürünü aldığına dair raporu alarak gitmiş bulununuz. Ve ürünümün şikayeti çözümlenmeden tarafıma iadesi sağlanıyor deyiniz, servis bir şey yok diye iade ettiğinde ek olarak o raporu tekrar sunarak tezinizi güçlendirmiş olursunuz. Ya bir üst modelini verirler ya da iade alırlar, artık eskisi gibi değil, sistem tüketicinin yanında.
  • wifide problem olabılır harıcı bir wifi denemeyi denersiniz sorunsuz girerse wifi problemlı demekdır :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.