Şimdi Ara

Casper VIA V8 video inceleme (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
1
Favori
5.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • telefonu 1 aydır kullanıyorum piyasanın en iyi telefonu başka bir marka olsa ( iphone , samsung) 2000 tl olurdu kamerası gerçekten mütişh ahkkını veriyo sistem özellikleri ve hızı harika tek sorunu mos wanted gibi oyunklada çok çabuk ısınıyo ve oyunlarda çok şarj yiyo ama genel olarak internette dolaşan biriyseniz çok rahat 1 gün gider TÜRK yaptımı en iyisini yapar :)

  • Gmd var bende birde v8 c aldim bugün gmd2 ile karsilastiran arkadaşlar oözellik kismini iyi okusunlar bir kere ikinciside bende isinma olmadi kesinlikle gayet iyi bence gmd ilk ciktigindada herkes suphedeydi sonradan kapistilar unutmayin

  • ne biçim insanlar var şurda ya. donanımhaber eskiden bakıp da olayı çözdüğümüz yerdi. sanane arkadaşım 100 eksik ver şunu al 200 fazla ver şunu al, telefon alacaksak hepsine bakıyoruz zaten sen öyle dedin diye gidip onu mu alacaz bu neyin kafasıdır arkadaş!! kullandıysan konuş gmd2 şöyle de nexustan memnunum de tavsiye et, bunu eline dahi almamışsın "çöp" "bu kadar para fazla" sanane arkadaşım sanane!!!!! o kadar sayfa yorum okuyoruz hiç bi ... yok arkadaş. biri çıkıp övmüş diğeri de yok casper çalışanı yok gm çalışanı ne biçim ruh hastası yaptı memleket son zamanlarda ya. kim nerde çalışıyosa çalışıyo be.. iki satır cümle var şurda via v4 kullanmış onla ilgili yorum yapmış allah razı olsun. savunanlar da ayrı hadise, yok türk şirketi yok destek olalım, niye destek olalım arkadaşım anlat ısınıyo mu takılıyo mu bırak ezbere zırvalamayı snap dragon/MT6592 her ne haltsa niye iyi, daha önemlisi elindeki telden memnun musun bunu aldın mı bundan memnun musun sebeplerini yaz İNSAN gibi. laf salatası yapmayın buraya gelip, kopyaymış çakmaymış fiyatı fazlaymış filanca alınırmış. ulan dediğiniz telefonların kamerası tipi cinsi kapasitesi bi sürü şeyi farklı tek satır yazmış büyük beyin "o paraya şu alınır" sen git al o zaman burayı kirletme bi donanımhaberimiz var onun da içine ...ma o kadar telefonu karşılaştırırken görmüyo muyuz hangi tel kaç lira ne özelliği var. yorum olayını ne zaman anlıcak bizim millet aklımı çıldıracam artık!

    ayrıca gmd2 incelemesi ile bunun incelemesi elbette farklı olabilir. ÇÜNKÜ ZATEN AYRI TELEFONLAR. bütün donanımı-yazılımı aynı internet kafe bilgisayarları bile birebir aynı davranmıyo farkında mısınız?? veya aynı tvyi alıyosun birinin bi kaç ay sonra bi arızası çıkıyo diğeri yıllarca gidiyo bunlar farklı olabilir yani elektronik aletler bunlar. laptoplar da birebir aynı özellikte iki marka neden aynı performansı göstermiyo (bkz: exper veya casper var bi de toshiba asus vs..) takılacak başka şey bulamadınız mı. biri de yeşile odaklanmış diyo çok güldüm allah da seni güldürsün kardeş.. bide yani velev ki para aldı reklamını yapıyo sana giren çıkan var mı bi düşün bakalım. oturduğun yerden saçma sapan yoruma boğuyosun burayı. alıp da memnun olan/olmayan kim varsa gelsin yazsın bilelim anlatılan tarafsız mı yanlı mı. evde her izlediğiniz reklamla kavga mı ediyosunuz anlamıyorum ki "%100 kepeksiz olmaz yalan" "adam sekize bölündü normalde öyle bölünülmez" "hayır!! o dondurmanın tadı bu kadar güzel olamaz yalannn söylüyorsunnn" bu mudur yani hayatınız. allah ıslah etsin ne deyim. reklamsa da (gizli açık farketmez) değilse de tanıtımını yapmış adam dakikalarca, sende biliyosan konuş, varsayma!!! o öyle yavaş çalışır, kesin ısınır ne demek olm çocukluk travması mısınız. veya firma türk firması diye niye gdiyim alıyım bağış mı yapıyoruz ne oluyo??

    sinirimden ne yazdım arkadaş ya inşallah yayınlanır bu kadar yazdık. kullanan yazsın artık röca ediyorum, kullanıp sevdiysen/sevmediysen sebebiyle yaz ki bilelim, hataysa yapmayalım, memnunsan biz de alalım. bu kadar.





  • Nedir bu karalama kampanyası arkadaşım bilip bilmeden. Herkeste bi profosorluktur gidiyor. Casper kotu diyenler nerden bilip te diyorlar bugüne kadar Nesimi kullanmislar. Kulaktan dolma casper yaramaz yaş laflariyla yaşamayı bırakın bi zahmet. Tam 4 yildir casper ilk sürüm nirvana laptop kullanıyorum dolabın üstünden yere çakılmadan tutunda üstüne kahve dökmeye kadar başına gelmedik kalmadı bir suru program yukledim yerden yere vuruldu yeğenin tarafından hala sapasağlam ve hic servise dahi gitmedi. Arkadaşımın 2 yıllık hp si kardeşimin 1,5 experinden daha kaliteli ve iyi hala kullanirken yaptigim bir suru zarara rağmen. Neymiş casper yaramazmis video reklammis falan filan buraya G2 G2 diye link atanlar reklam değilde ne yapıyorlar kıçı kirik Samsung S3 bile 1400e alici buldu da bunu kötü. Kullanandan herkes memnun kullanmayan herkes yerin dibine sokuyo telefonu. Biraz mantık!!

  • Varya yorumları okuyup fiyatına göre LG G2 al onu al bunu al diyen malları anlamıyorum. Bilinçsiz mal tüketici olmak böyle bir şey işte... Kardeşim! bir ürün alırken elmayla elmayı mukayese edeceksin. Yani özelliklerini sonra teknik özelliklerine göre fiyatlarını karşılaştırırsın. Şimdi LG G2 nin özellikleriyle GM D2 ve Via V8 in özelliklerini yan yana koyun öyle yorum yazın.

  • 7 aydır kullanıyorum cihazı. Şarjın kısa dayanması mı dersiniz, wifi çekim gücü mü dersiniz, çok çabuk ve aşırı ısınması mı dersiniz, telefonun sürekli kasması mı dersiniz, ne ararsanız var. Bildirim ekranını indirirken donan başka bir telefon daha söyleyebilir misiniz? Bu telefonu aldığıma çok pişmanım. Param boşa gitti açıkçası. Sabah yüzdr yüz iken yarım saat face de dolaştığımda yüzde 20 şarjı gidiyor. Oyunlarda inanılmaz kasıyor. Yani 8 çekirdek felan hikaye. Çöpten başka birşey değil

  • Arama bekletme menüsünü bulamıyorum lütfen yardım

  • telefon çok kötü alalı 5 ay oldu kırıldı jarj etmemeye başladı değiştirdim sonra çöktü bunların yanında telefon çok ama çok ısınıyo jarj diğerlerine göre hemen bitiyo siz siz olun sakın ama sakın almayın servisde ilgisiz zaten asla ama asla almayın çok masraf çıkarıyo telefonu almasaydın şimdiye 2,100 elimdeydi pişman olursunuz

  • Casper VIA v8 kullanmaktayim..
    Alttaki tus takimi calismiyor ..nasi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir yildir kullaniyorum kötü diyemem bi çok telefona göre iyi.. Sarzi az gidiyor birde çok isiniyor haricinde cok iyi bi telefon maddi durumu iyi olan varsa tabiki daha iyisini alsin yoksa her işini görecek kaliteli bi ürün.. Öncesinde Samsung kullandim caspere tekrar dönünce kiymetini anladim casperin..

  • SAKIN SAKIN SAKIN!!
    BEN YANDIM SIZ YANMAYIN AHALİ!!
    TELEFONDAN ANLAYAN KIMSE BU "Marka!" YAKLASMAZ DA BENIM LAFIM BENIM BENİM GIBI REKLAMA DUS GIRUNUSE KANAN AVELLERE! ABICIM VIA V8 ALDIM; ALLAH BELASINI VERSIN; INSALLAH BIYERINIZDEN KANLI BASUR OLARAK CIKAR BENIM HELAL PARAM!! 1100 TL KADAR BU MALI OVEN PIAYSAYA SUREN VE PARA KARSILIGI YORUM VIDEOSU CEKEN TUM ADİLERİN A.N..S..I. A..V..D..I.. S.Y..NU. S.PU..N.. G.L.M.S..NI G..CM..S..N 1100 KERE.. 1100!! ALLAH BELANIZI VERSIN INSALLAH PARAMPARCA OLURSUNUZ DA CAKMA DERME FABRIKANIZ DAGILIR ZATEN ADAM YESRINE KIYAN DA YOK DA BENIM GIBI SALAKLAR BITMEZ..

  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.