Şimdi Ara

Casper VIA V8 video inceleme (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
1
Favori
5.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Rehberde akilli gezinme kodu diye bir güncelleme gelmiş acaba açıklayabilir misiniz tskrler

  • Ben olsam Zenfone 2'yi beklerdim... Vestel, General Mobile ve Casper tarih olacak...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar.
    Yıllardır Casper Bilgisayar kullanıyorum.
    Bir de telefonunu deneyeyim dedim.
    vıa v8 aldım.
    casper telefonda yeniyim ama, internetten video indirme ve sosyal sitelerde yükleme işlemini bulamadım. yok mu yoksa.

  • Abi sacma durdugu yerde telefon sarzmi yer kamerasi igrenc cozunurluk yok 13,mgpsel camera olsa kac yazar intrnete iki satte girer takilma en ust duzeyde bundan once s3 kullanicisiydim on numara bu telefona nazaran tmm ozellik olarak ustun ama benim telefonda aradgim hiz kamera sarz bunlarin ucude yok bu telde ole 8 cekirek ffelanda hikaye 2 ckirdek telefondan dhaa fazla takiliyo bnce berbat casper via 8c kkullaniyorum pismanim

  • son güncellemeyi yükledikten sonra galeri ve kameraya giriş yaptığımda "malesef galeri durdu" hatası veriyo acil yardım???

  • RİZE DEN BİR VATANDAŞ saygı deger casper satış elamanlari bu telefon sadece kendı orjınal pırız bataryasıylan şarz edıyor oto şarz aletı aldım bayısınden o da şarz etmıyor nasıl yapmam lazım

  • slm arkadaşlar bende casper vıa 8 aldım ve kullanıyorum ben emlakçıyım ve koca gün işim telefonla anlatıldığı gibi şarzı öyle yok 3 saat yok 5 saat gidiyor demeyin allah aşkına benimde babamın oğlu değiller neticede ama bana 1 gün rahat rahat gidiyor internette kullanıyorum resim zaten sürekli çekiyorum daire resimlerini ve gayet rahat hızlı ve kullanışlı.

  • Telefonu daha dün aldım telefon baya baya güzel ama bugün telefonu güncelledim ve hem ön hemde arka kameraya yüz güzelliği diye birsey geldi onu nasıl kaldıracağımı söyleyebilir misiniz ?

  • Ben yandim siz yanmayin millet.. Casper via v8 aldim; mal gibi kullanana degil de guya arastirma yapacam diye youtubeda iki uc hiyarin paket acma videosunu izleyip izlenim edinmeye calistim; sonuc husran.. İsinma donma yavaslama ne ararsan var; bunu okuyan bi casper yetkilisi varsa ayrica memnun olurum: 8 cekirdek dediginiz telefon yarim cekirdek cikti; o da belki yani; olan oldu; ama allah buyuk; ahirette gorusmek uzre..

  • beyler düşüncesiz olmayın telefon sadece etiket üzeri o casperın malı değil başka mal casper markasını almış oda parayla keinlikle önermem kesinlikle almayın sony z3 alın

  • Hiç menmun degilim dokunmatiği berbat sarjı cabuk bitiyo hiç menmun değilim.

  • Ya siz bu telefonu nasıl kullanıyorsunuz da o kadar şikayet ediyorsunuz. Bende ve çevremde de var ama kimsede böyle şeyler duymadım. Eğer şarjda abuk subuk uygulamaları açarsanız olur yani. Bu şekilde ısınmada yapar yavaşlar da. Telefon gayet güzel. Telefondan çabuk sıkılan bir insanım normalde ama buna bayılıyorum!!

  • ALLAH BELANI VERSİN CASPER!! VE BU TELEFONU 8 ÇEKİRDEK ÇOK HIZLI ÇOK İYİDİYE REKLAM VEREN O REKLAMI ÇEKEN O REKLAMDA OYNAYAN TÜM MAYMUNLAR HEPİNİZİN ALLAH BELASINI VERİSN. MERAK ETMEYİN BENİMKİNİ 1100 TL YE BU GERİ ZEKALI MALI ALARAK VERİD ZATEN.. SİZİNKİ DE VERİR İNŞALLAH. DOSTLAR! BEN YANDIM SİZ YANMAYIN BU TELEFONA VE BU ADI TAŞIYAN TÜM MALLARA YAKLAŞMAYIN. BU YAZIYI OKUYAN CASPER AVUKATI SAHIBI PATRONU HER KİMSEN LÜTFEN BENİ DAVA ET.. SENLE HAKİM KARŞISINA ÇIKALIM.. YERSE..??

  • Dikkat Dikkat.. Bir Casper mağduru yazıyor.. almayı düşünenler dikkatle okusun..
    Eski telefonum kırıldığı için Şubat başında acele ile iki kıytırık reklama ve dış görünüşüne kanıp bu adını anmak istemediğim telefonu MALESEF 1100 TL ödeyip aldım. Asıl sözüm: ''Bizim telefon hk ne diyorlar acaba'' diye merak edip Google'a "Casper Via V8 yorumlar" yazıp mal mal bakınan Casper avukatı/patronu/sahibi/üretici (pardon ithalatçısı!) tüm ilgili casper çatısı altında nefes alan hak yiyiciler!! Sözün sizedir:
    Reklamda vaad ettiğiniz 8 çekirdekli çok hızlı çok müthiş vs vs kırk takla attığınız telefonu alın münasip bir çöpe atın.. Ulan madem telefon üretmeye kapasiteniz yok ne diye ortalığa çıkıp soytarılık yapıyorsunuz?!! (İnanıyorsanız eğer) ahirette karşınızdayım..
    Bi de madem Çin'den minden yüksek siparişle telefon kotarıyorsunuz bari paraya kıyıp adam gibi bi klon yaptıraydınız, neyse siz benim gibi safdillerin parasını şimdilik çaldınız, bi daha da alırsınız!! tüm eş dost akraba forum herkese attığınız kazığı bildiriyorum merak etmeyin. hatta yiğitseniz bir "Kurumsal Markayız'' ayaklarına yatıyorsanız bu oyuncakları toplatır milletin parasını iade edersiniz, ki bu "gavur memleketlerde" olur, onlar insan hakkına tecavüz etmezler, bi de yiyemiyecekleri haltın altına imza atmazlar.. bunu da anladınız umarım..





  • ben 8 aydır kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım gayette memlunum acaba bu denli sizi madur eden durum ne bence fevri bir sorundur genel olarak tamamını kötü demek haksızlık sayılmnazmı
  • Via8cde arama engelleme varmi?

  • Telefon 6. Ay calisti dokunmatigi durdu garantiye gideli 30 gün oldu daha gelecek garanti servisine ulasilmiyor yetkilisinden cihazina kadar turkiyeden kovalamak lazim

  • Benim telefonun casper vıa v8 arka kapagi aciliyormu bu telefonun.

  • Bende kullaniyom srji derseniz konusurken hic yemiyo normale gelincede her halukarda bir gun kesin gidiyo kamerasida gayet guzel

  • Casper vıa 5 aldim numara nasıl engeleniyo bulamadim

  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.