Bildirim
casper via m1 almak
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
1000tl ye gm5 plus
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
up başka fikri olan -
Bence de GM 5 Plus daha mantıklı.
Casper'da mediatek mt6753 işlemci var, GM 5'de is SD 617. Mt6753 SD 615'den bile daha geride bildiğim kadarıyla. Casper işlemcide bariz şekilde ucuza kaçmış.
Ayrıca bence GM 5 daha yakışıklı bir telefon.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haggard1963 -- 28 Mayıs 2016; 22:44:45 >
arkadaşlar j5 almaya karar verdim. -
Hocam sen sen ol Samsung'un şu giriş seviyesi serilerine bulaşma. Bence kesinlikle GM 5 almalısın, J5 yanına bile yaklaşamaz. İşlemci ve ram olarak J5 rezalet...
hocam peki casper via m1 nasıl gmye pek güvenemiyorum. -
Üstte yazdığım gibi GM 5 Plus M1'e göre göre daha avantajlı. Özellikle işlemcide fark var.
Siz gidin bir teknoloji markette inceleyin öyle karar verin bence.
ben bugün vatana gideyim dediğiniz doğru yakından incelemem iyi olcak telefonu -
Hocam reeder P10'a da bakabilirsiniz gitmişken, Vatan'da satılıyor o da -
GM 5 Plus kötü telefon değil ama ciddi şarj problemi var çabuk bitiyor, buda M1'i avantajlı kılıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
casper yazmasa telefonda guzel telefon ele oturmasi falan. ama isimden kaybetiyor benim gozumde. ama eger alicaksan turkcel guzEl kAmpanya yApmis 10 ay taksit toplam 1035 e geliyor , bir git sor dusunuyorsan bayiye(yeni hat alip o hat uzerinden odeme yapiyorsun) 12 ay sonra kapat hattini.
J7
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X