Şimdi Ara

Casper VIA F1 incelemesi 'Şık tasarım, Çift arka kamera' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 3arbar

    yalnız s7 edge in ön kamerası buysa tam bi çöp müş aga.güzellik modunda mı çektin yüz fotosunu?niye bu kadar makyaj yapıp detayları öldürmüş enteresan.

    Merhabalar,

    hayır, güzellik modunda değildi. İkisi de hiçbir oynama yapılmadan, filtre uygulanmadan aynı ortam ve ışıkta çekilmiş fotoğraflar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: burakesan


    quote:

    Orijinalden alıntı: 3arbar

    yalnız s7 edge in ön kamerası buysa tam bi çöp müş aga.güzellik modunda mı çektin yüz fotosunu?niye bu kadar makyaj yapıp detayları öldürmüş enteresan.

    Merhabalar,

    hayır, güzellik modunda değildi. İkisi de hiçbir oynama yapılmadan, filtre uygulanmadan aynı ortam ve ışıkta çekilmiş fotoğraflar.

    teşekkürler hafız.işte bu bilgileri paylaşmak önemli oluyor bazen.kağıt üzerindeki incelemeden(rakamlar vs) çok kullanıcı deneyimi nitelik önemli.

    aslında kamera testinde ben kaliteli dslr fotograf makinasınıda(misal lumix gh4 gibi) kullanmak gerektiğini düşünüyorum.

    bir adet dslr bir adet via f1 bir adet de s7edge misal. üçü yanyana gelirse daha doğru olur kamera testlerinde.çünkü biz çoğu fotoda gerçeğe en yakın fotoyu görmüyoruz.iki foto var ama hangisi gerçeğe daha yakın renkler vermiş.gerçeği görmediğimiz için yanıltıyor haliyle.dslr ın çektiği foto gerçeğe daha yakın olacağı için diğerlerinide buna bakarak değerlendirebiliriz.diye düşünüyorum.

    bu arada inceleme içinde teşekkür ediyorum.böyle detayları başka incelemelerde göremiyoruz.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: 3arbar


    quote:

    Orijinalden alıntı: astegon

    Eleştirelim eyvallah da, casper en azından bir şeyler yapmaya çalışıyor.

    Vestel gibi bir koca çınar (!) kütük gibi saçma salak telefonlara dünyanın parasını istemiyor.

    Şahsen ben bu cihazı beğendim. Casper ve Gionee işbirliği orta seviyedeki cihazlar ile aslında piyasa da rekabeti sağlamaya devam ediyorlar.


    P10 olsun, G6 olsun deli fiyatlar ile çıktılar; S8'i hiç saymıyorum o zirveye gitti artık.

    Alternatif olması iyidir.

    Sonuçta bu bir akıllı telefon.


    1900 lira uygun fiyat mı?

    biraz daha denkleştirip p9 alırsın .

    casper a 1900 lira vermek saçmalık.yurt dışındaki fiyatı 1000 lira bu telefonun.sana 1900 e geliyor.

    Fiyatına uygun demedim. Alternatif yarattığı için bu işbirliğine seviniyorum dedim.

    Yoksa fiyat konusunda ülke çığrından çıktı.




  • Fiyat karşılaştırılması yapılırken neden hep yurtdışı fiyatları baz alınıyor anlamıyorum.Buradaki üreticiler firmalar vs. daha uyguna satmak istemez mi? Sanki aldığınız ıphone yurtdışından daha pahalı değil. Vergi diye bir gerçek var. Casper'ın ilk çıkardığı telefonlara bakıyorum birde bu ürüne bakıyorum çok büyük bir ilerleme olduğu aşikar.Daha yapıcı eleştiriler getirerek yerli markaların gelişimine tanıklık etmek daha mantıklı.

  • yaw arkadaş kafayımı yediniz yoksa çok paranızmı var? hani yurt içi tüketiciyi desteklemek için vergi olmayacaktı? hani yurt içi üretici daha ucuza satacaktı ? bu mu ucuz? çinin bilinmeyen markası adı sanı duyulmayan markasını al gel türkiyeye, sonracıma efendim 1800-1900 tl hiçbirşey miş miş mişte miş miş miş. ya gidin Allah aşkına yaa. çinde 1000 tl bile etmeyecen telefonu türkiyede 2000 e yakın fiyatla satmak yuh artık. samsungu lg yi appleyi geçmek istiyosan o zaman kardeşim düşük fiyata satacaksın. taş çatlasın 1100 tl eder o kadar. iki kamera olmuşta çok iş olmuş sanki.

  • kardeşim bende var telefondan öyle ahım şahım performans bekleyenler telefondan uzak dursun genede kasmadan donmadan oyunları oynarsın ama telefona yazık . bunun kullanım amacı iki sosyal medyaya bakıyım arada ıyun takılıyım en güzel tarafı helio p10 unun şarj ı uzatması bataryaya iyi bakarsınız 2 günde bir şarj edersiniz ve gerçekten mükknmel fotoraf çekebiliyor millet yazmış 1200 snapdragon varken neden bunu alıyım diyorumya tüketici kitlesi farklı belki bahsettipi telefonun ne çift kamerası ne 64 gb +sd kart nede uzun ömürlü bir bataryası var ya birşeye odaklanıp kalmaytın helio p10 işimi fazlasıyla görüyo donma kasma yok ekran boyutu mükenmel ekran çerçevesiyok ben telefonu oyun oynamak için alırım diyosan alma ama çok rahatta istediğini oynarsın sorularınızı yanıtlayabilirim iyi günler

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.