Şimdi Ara

Casper Ultrabook | 3.Nesil i5 | 8 GB Ram | 500GB HDD + 32 GB SSD | Ankara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hediye olarak gelen bilgisayarımı satmak istiyorum. İlk başta niyetim kullanmaktı ama masaüstü bilgisayarım da olunca kullanmak istemedim. Vatan Bilgisayar 'dan 09.02.2013 1500 TL 'lik faturası mevcut. İlk 10 saatlik tam şarj dolumundan sonra sadece 2 saat kullanıldı. Onun dışında bir kez bile power tuşuna basmadım. Toz konmadı desem yeridir. Hali ile kutu içeriği de eksiksizdir. Kısacası, sıfırdan hiç bir farkı yok. Aşağıdaki linkten detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz;

http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/casper-cn-vbe3317v-cn-vbe3317v-ultrabook-core-i5-17ghz-8gb-500+32-14-int-w8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=62626

-----------

Satış sadece Ankara içi yüz yüze olur. Takas ve indirim söz konusu değildir. Kendimde telefon alacağım, onun için nakit paraya ihtiyacım var.

-----------

Bugüne özel fiyat sadece 900 TL. Uygun bir telefon bulduğum ve bir arkadaş ile anlaştığım için bugüne özeldir fiyat. Batıkent 'e gelip görüp hemen alabilirsiniz.

Normal fiyat: 1000 TL.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Konu günceldir, satışa devam.
  • Kardeş 800tl olursa kardeşime almak istiyorum tabii sakatı vs. Yoksa anlattığın gîbiyse saygılar
  • Hocam 32gb olan SSD değildir.Hybrid hızlandırıcıdır.Yanlış olmasın.
  • Ayrıca hocam konu yanlış yerde (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: 8600gts

Hocam 32gb olan SSD değildir.Hybrid hızlandırıcıdır.Yanlış olmasın.

hocam bende de va bu cihazdan SSD fdiye geciyor. iki tane disk kullanmamışlar mı??
  • Ben tek diskte birleştirilmiş diye biliyorum ayrica o cihazda çift disk takacak yer yokki (:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8600gts kullanıcısına yanıt
    bende şöyle bir sıkıntı var acaba sizde de oluyor mu?
    Klavyeyi kullandıktan sonra touchpad 1-2 saniye tepki vermiyor acaba donanımsal bir sorun mu var??
  • hayalletx h kullanıcısına yanıt
    Hocam caaperin sitesinden touchpad driverini indirin deneyin duzelebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.