Şimdi Ara

Casper Tablet Açılmıyor (YARDIM) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
6
Favori
152.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İçinde ki yazılımı cta.fix sayesinde başarıyla sildim.Fakat casperın sitesinden indirdiğim 14a sürümüne göre uygun olan update dosyasını programda gösterdiğimde "find no uprage config, please load to manually" hatası alıyorum.Sebebi nedir bilen varmıdır ?
  • 14a'yı bilmiyorum ama ben casperın sitesinden pc üzerinden 13a sürümüne yaklaşık bi 20 kez format attım malum casper kalitede 0 olduğu için her hafta formatlıyorum hiç öyle bi hata almadım bence sürümünü kontrol et tabletlerin hepsi birbirine benziyor yanlış sürüm yüklüyor olabilirsin
  • 13a PC SÜRÜCÜSÜ LAZIM ARKADAŞLAR, ELİNDE VARSA PAYLAŞABİLİRMİ
  • thewhitewolf kullanıcısına yanıt
    http://www.casper.com.tr/yazilim-ve-surucu-arama
    Buradan bulabilirsiniz
  • Okadar Çok Sorun Varki Buna Özel Forum Sitesi Açılması Lazım. Casper Via CTA-E07-13A Dershane Mağdurları-Sorunlar ve Çözüm Önerileri
  • tamamdır halloldu herkese teşekkürler.
  • 2 günden beri aynı sorun bende de var.Casper açılış yazısı açılyor sonra Android (yeşil şey) çıkıyor başka birşey olmuyor.Usb kablosunu taksam bile pc cihazı görmüyor
  • death_curse kullanıcısına yanıt
    Tablet kapalıyken usb kablosu ile bağlayıp format atmanız gerekiyor pc üzerinden pcnin tableti görmesi için power ve vol (-) tuşlarına basın sağ altta yeni donanım bulunda yazar bi 4-5 denemeden sonra. Casperın sitesinden uygun yazılımı indirerek format atabilirsin pc üzerinden zaten indireceğin dosyada detaylı bi şekilde anlatmış nasıl olacağın
    http://www.casper.com.tr/yazilim-ve-surucu-arama
    buradan uygun yazılımı bulabilirsin yalnız pc üzerinden format atacaksan win xp ve 7 destekleniyor sadece
  • arkadaslar yardım edın bu lanet olası 2 tane tablet var ikiside %79 a geliyor failed hatası veriyo neden sizde yazılımlar hersey doğru ?? teşekkur ederım sımdıden
  • enjoyman95 kullanıcısına yanıt
    benimki de dershaneden aaçılmıyor bir türlü bildiğim bilmediğim her şeyi denedim
  • tabletiniz boot menüsüne giriyorsa sd card versionuyla formatlayın derim ben daha kolay.

    CTA-E07-13A PC VERSIONGÜNCEL LİNKLERİ . ÖNCELİKLE İLK LİNK OLUYORSA ONU YAPIN. İKİNCİ LİNKTEN (CASPER.COM.TR) İNDİRİP ONU UYGULAYIN.
    İLK LİNKİMİZ (ANDROID 4.1)https://yadi.sk/d/nRpFz6koaACGt (kendi uploadım)
    İKİNCİ LİNK (EN SON SÜRÜM)http://casper.com.tr/yazilim-ve-surucu-arama KENDİNİZ SEÇEREK YAPIN.

    DAHADA OLMAZSA SERVİSE GÖNDERİN EĞER SADECE YAZILIM SORUNUYSA 30TL ALIYORLAR FORMATTAN.
    YOK DONANIM SORUNUYSA İÇİNDEKİ PARÇALARLA FALAN İLGİLİYSE PARA ALMIYORLAR. (TABİİ ÜCRET ÖDEMEMEK İÇİN İÇİNİ AÇIPTA ÇEKİÇLE VURMAYIN )




  • Problem bende de vardı. Çok uğraştım yapamadım daha sonra XP olan bi laptop dan Casper sitesinden indirdiğim yazlım ile 2 dk yaptı. Buna rağmen olmuyorsa indirdiğiniz yazlım yanlıştır.
  • blackblood07 B kullanıcısına yanıt
    %79 olayına bende rastladım. Windows 7 ve Windows XP'de de aynı hatayı verdi. Dili İngilizce falan yapıp dosyayı direk C:/ içine attım olmadı.

    En sonunda cta-fix.zip ile tableti sildim. Sonra tekrar yazılım yükleme işini yaptım ve sonuç BAŞARILI oldu.
    %79'da takılanlar cta-fix.zip yöntemini denesinler.

    @blackblood07 katkılarından dolayı teşekkürler.
  • Merhaba arkadaşlar bende casper cta-e07-14a tablet var casper yazısında takılıyo sonra hiç açılmıyordu servise götürdüm sonra android sistem çökmüş SR6 ANDROİD SİSTEM KURULUMU yaptılar sonra tablet açıldı sonra 4 ay sonra tablet açıkken sarja koyuyodum geceden sabah kalkarken çektim bi baktım kapanmış tablet açma tuşuna basıyorum açılmıyor tekrar sarja taktım açılmadı bilgisayara bağladım bilgisayarda görünmedi recovery menüsüne hiç giremiyom hiç bir türlü açılmıyor tablet sanki dondu ne casper yazısı geliyo ne şarja koyduktan sonra pil simgesi hiçbirşey yok kapalı vaziyette duruyo bunun sorunu nedir bana yardımıcı olurmusunuz?
  • %100 geldiginde anakart arızalanmış anakartı degiştirdik ve pilde arızalıydı onuda degiştirdik diyecek kardes gönder bi yazılım yüklüyorlar sana gönderiyorlar sonra sunu yaptık bunu yaptık diye yalan söylüyorlar
  • kardeş bu anakart değişikliği ve pil değişimini söyledikten sonra isteğecekleri fiyat ne kadar?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zac35311 -- 16 Şubat 2015; 19:13:26 >
  • Casper Via 7'



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyo -- 1 Mart 2015; 22:39:18 >
  • Çözümü az sonra,bende enbaşta yapamadım%76 da takıldı falan ama çözdüm,çözdürdüm...Casper servislerine inat herkesin bu sorundan kurtulması için üye oldum ve ilk ve son yazım.
    İlk önce herkesi bu markaya bulaştığı için geçmiş olsun deyip biraz hikaye anlatayım ama lütfen okuyun sonra çözümü yazayım pc tablet bilgim %30 ama ben bile hallettm.

    2014 ağustosunda sözleşmesi dolan vodafone vodemin faturası kazıklaştığından dolayı uygun bir paket almak için bayisine gittim,sözleşmesi bitenin yerine yeni hatlı yani cihazlı paket almamın daha uygun olduğunu söylediler bende virelessli vodem aldım yanında aylık 2 lia ek ücretle CASPER7'CTA14 model tableti teklif ettiler bende kabul ettim.3ay sorunsuz kullandıktan sonra aynen diğerleri gibi akşam sağlam olarak kapadım ertesi gün açmayı denedim açılıyor fakat CASPER yazısı sabit kalıyor işlem yapmıyordu.Bir vodafone bayisine faturasıyla gittim internetten bakıp servise kargolayın biz göndermiyoruz dediler veya aldığınız yere gidin belki o rası gönderir dediler.Aldığım yere gittim biz göndeririz deyip sadece tableti ve faturayı alıp form doldurdular.Bir hafta sonra arayıp tabletin servisten tamir EDİLMEDEN geldiğini,SEBEBİNİNSE ESKİŞEHİRDE SERVİSİ OLDUĞU İÇİN oraya götürmemin gerektiğini söylediler(buda bizi yolmak içinmiş sonradan anladık).Bende şehir dışında olduğum için 2 hafta sonra alıp götürebileceğimi söyledim.Zaman geldi gittim aldım servise götürdüm.Sevis direk parayla açtı ağzını.Sorununuz yazılımsal yazılımda garanti kapsamı dışında,ben her halukard bunu tamiri için aldığımda sorunu ne olursa olsun çalıştırmak için yazılım atacağını buda direk ücrete gireceğini söyledi.Bende tüketici oarak sorunun benden kaynaklanıp kaynaklanmadığını,tableti servise alıp sorun yazılımdansa benden ücret için onay alması gerektiğini,ücreti kabul etmezsemde
    bana ;arızanın benim hatamdan kaynaklanıp kaynaklanmadığına dair bir yazı vermesini istedim kabul etmedi.Tüketici mahkemesine başvuracağımı söyledim baya bi tartıştık,sorunlu tabletleri millete iteleyip 3 ayda bir yazılım parasımı alacaksınız dedim istediğinizi yapın dedi bende çıktım.
    çözemezsem tüketici hakem heyetine gidecektim gerçekten araştırdım haklı çıkarsın aynı bankaların kredi kartı ücreti gibi nasıl olsa Türk milleti uğraşmaz deyip kanun yönerge boşluklarını kullanıyorlar dediler.

    Eve geldim iş yoğunluğundan bir müddet ilgilenemedim sonra evde internette bir araştırayım dedim,bu siteyi buldum,casper kendi sitesine girdim vs.
    tablet seri nosuyla SD kart ve PC versiyonları daha önceki anlatanlar gibi indirdim.uğraştım birtürlü beceremedim.Bu arada tableti ŞARJ EDİYORDUM beceremeyince kapatıyordum.birgünsora belki açılır umuduyla denediğimde pil boş ikazı veriyordu(şuan full açıkken sürekli işlemde 4-5 saat gidiyor yani pilde sorun yok)
    Bir middet daha durdu sonra bir akşam kuzen konyadan arayıp virüs programının üyelik süremizin dolduğunu yenileme durumunu sordu,yenileyelim dedim.Bu arada tabletteki sorun aklıma geldi ona söyledim oda bana bağlanıp bakalım bakalım nasıl halledemedin dedi.Temveardan dizüstünün kotrolünü ona bıraktım.İlk önce rar olmadığı için dosyaları açabilmek için vinrar indirdi ve açtı.SD kartla ne denediysek olmadı.sora birde PC den deneyelim dedi
    pcrar dosyasını açtık ;
    yazılımı tıklayıp buraya çıkar diyorsun yer olarak masa ütünü gösteriyorsun
    ;aynı dosya içinde update doyasınıda buraya çıkar diyorsun,bu arada tableti usb ile pc ye bağlayıp aynı anda pover ve ses - ye basıyorsun donanım bulundu yüklüyor diyor bu arad update dosyası içindeki usb burnin image yi tıklıyorsun sayfa açıldığında pc nin hangi potuna taktıysanız tablet o portta görünüyor yazılımı tıklayıp bekliyoruz port tablasının altında yazılım yazısını görünce starta basıyorsun,

    3-4 dk sonra %76 da takılıyor bu arada pc tableti görüp bir ikaz çıkarıyor 2 ikonlu,çıkarıla bilir bir disk bulundu 1 görüntülemek için dosya aç 2dahili hafıza kullandiye biz ilk önce dosya aç dedik 76 yı geçemedi 2 dak.geçtikten sonra hata verdi.Bizde bu sayfadaki bir arkadaşın gönderdiği cta-fix dosyasını indirip tableti boşaltmayı denedik ve az önceki işlemi baştan yaptık yine %76 da takıldı tekrar 2 seçenek çıktı yine dosya aç dedik yine hata verdi.Sokez deneyelim dedik boşaltmayı denemeden aynı işlemi tekrar yaptık bir farkla işlem sırasında %76 yüklemedeyken tableti pc görüp bilgisayarım syfasında görününce 1 görüntülemek için aç 2 hafıza olarak kullan seçeneklerinde bu sefer hafıza kayıt deposu olarak kullanı tıklayalım dedim yap bakalım dedi(bu ara bu denemerde bir kaç kez tableti çıkArıp taktık daha önce CASPER yazıp pil şarzını gösterirken onlarda kaybolup göstermez olmuştu)
    o seçenekten 30 sn sonra bir anda %91 e çıktı 91 de 2,3 dk bekledikten sonra %100.

    usb den çıkarıp Bismillah çekip açma düğmesine bastım.CASPER yazısı çıktıktan sonra sabırla beklerken VIA yazısı yanıp sönmeye başlayınca aha oldu dedim ve fabrika ayarlarında açıldı:)

    Yani sorunun gerçekten batarya falan bi alakası yok şimdi korkmadan kullanıyorum.Aynısı olursa çözümü bulduk nasılsa.ayrıca daha önce virüs programı yoktu şimdi yükledim google play den.

    Umarım bir faydam olur dostlar yoksa 3-4 ayda bir yazılım için GARANTİLİDE OLSA CASPER SERVİSİNE MANİLERİ BAYILMAK ZORUNDA KALIRSINIZ veya tüketici mah.verirsiniz.




  • %79 da ve %91 de takılanlar önce cta-fix.zip dosyasını Import Upgrade File edip sadece ekleyin.
    https://yadi.sk/d/xkUN1ZPPfatLR (cta-fix.zip linki)
    ve sağ da Start Stop butonun altında yer alan "no hub support", "force write key to nand" ve "erase old system, reset and re-burn", olanları işaretleyip bu şekilde Import Upgrade File edin.
    success yazısını gördükten sonra cihazı tekrar bağlayın.
    http://casper.com.tr/yazilim-ve-surucu-arama Casper (hayalet :) ) ın sitesinden indirdiğiniz yazilim.zip dosyasını Import Upgrade File ediniz.

    Kolay gelsin casper mağdurlarına.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhsinmrtkeskin -- 29 Mart 2015; 1:51:34 >




  • bayadır tableti kullanmıyordum belki 1 yıldır bakayım bir dedim 4.2.2 güncelledim falan bu kadar leş bir tablet olamaz ya twitchte bir yayını açıyorsun 30 saniye sonra açılıyor tabletin açılışı zaten 1 2 dakikayı buluyor az video izledim arkası deli gibi ısındı 600 700 liralık akıllı telefonda bundan fazla verim alırsın
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.