Arkadaşlar bütçem max:5000 TL Casper nirvana x400 almayı düşünüyorum. Özellikleri: Ram: 8gb DDR4 SSD:500 GB İşlemci:İntel Core i5 1035G1 10.nesil Ekran kartı:Onboard Intel UHD Graphics Ekran çözünürlüğü:Full HD Şarj kullanım süresi:10 saat Bu laptop alınır mı sizce? Bu fiyata bildiğiniz daha iyi bir laptop / notebook var mı? |
Casper Nirvana X400 alınır mı?

-
-
Özelliklerine bakılacak olursa işlemci ve depolama olarak belirtmiş olduğunuz fiyat aralığında açıkçası ben bir model bulamadım. Güncel bir çok işlemi rahatlıkla yapabileceğiniz bir model. Üzerinde gelen işlemci de 10. nesil i5. Bence gayet makul bir model.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WalkerCyborgCK -- 6 Şubat 2021; 16:27:9 > -
@WalkerCyborgCK 'nın da dediği gibi o fiyat aralığında o performansı verecek başka cihaz ben de bulamadım. Gerek depolama gerek yeni nesil işlemci. Güzel bir cihaz gönül rahatlığıyla alınabilecek bir model
-
O fiyat aralığında bir modelse hiç kaçırma bence de. Şuan o fiyatlara i3 modelleri var diye biliyorum. İşlemci performansı konusunda sorun yaşamazsın. Uzun yıllar sorunsuz kullanırsın. Ayrıca SSD depolama kullanması ve kapasitesi de gayet yeterli. 14" olması ise taşıma konusunda rahat edersin. Bende şuan 14" bir model kullanıyorum.
-
Sormana bile gerek yok, tekrarlamış gibi olacağım ama gerçekten bu fiyat aralığında alınabilecek en iyi ürün olarak görüyorum. Hayır olsun şimdiden :)
-
hocam fiyat performans olarak alabileceğin en iyi cihazlardan cok fazla kafana takmadan alabilrisin
-
fiyat performans olarak kesinlikle tavsiye ederim 10. Nesil de gelen yapay zeka teknolojisini bir deneyin hem oldukça başarılı bir model.
-
Kesinlikle bu fiyat bandında tercih edebileceğin hatta gönül rahatlığı ile alabileceğin bir seçenek. Herşeyden önce İ5 ve 10.Nesil oluşu, bir çok özelliğin yanı sıra, performans açısından da çok önemli. Konfor özelliklerini saymıyorum bile. Depolama anlamında da gayet güzel. Kesinlikle tavsiye ederim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X