Şimdi Ara

Casper Nirvana F700 kutu açılımı 'Büyük F'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 5 tl vereyim konuyu kapatın...
  • Casper yazısına bile tahammülüm yok..

  • malzeme kaliteli duruyor ama o ekran ne öyle rezalet,
    kayıplar inanılmaz,
    IPS ekran olmamasının etkisi büyük sanırım,
    çok kötü bir monitör,

  • Arkadas, ne kadar gereksiz urun varsa burak solt inceliyor hep; dikkat ettim.Burak bey ,size laf etmiyorum ama hep denk geliyor.Güya kasalar toshibadan diye bize iteleniyor. Ama yalan.Yalnız aletin hizida iyiymis şaşırdım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expressimo -- 2 Haziran 2017; 22:25:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çöp

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende Casper C300 Pentium PC var kutusu adaptörü herşeyi aynı. Casperin performans olarak diğer marka pclerden pek bir eksiği yok. Eksik olan yanları malzeme kalitesi ve ekran kalitesi.

  • Burak kardeşim genelde inceleme yaparken sanırım çok geriliyor ve sesi hep monoton (ve klişemsi mi diyeyim?) inip çıkıyor. Bu sefer ki videoyu çok beğendim! Monoloğunu ilk defa (benim izlediğim videolarında en azından) "heyecanlı ve amatör" bir şekilde video çeken biri gibi değilde sanki bir arkadaşıyla konuşurmuş gibi gayet rahat ve profesyonelce ayarlayabilmiş. Tebrikler! Böyle devam!

  • Casper'a söven, daha özelliklerine/fiyatına bile bakmadan çöp diyenleri pek anlamıyorum. 10 yılı aşkın süredir Casper kullanırım. Şu an mevcut bilgisayarım Casper ve taa 2009 senesinde aldım! Casper'ın klasik handikapları var. Sıralayacak olursam: touch pad leş, malzeme kalitesi çok düşük; kasa hemen kararıyor, hoparlör leş, ekran da muhtemelen orta seviyenin altındadır, ama beni en ok rahatsız edeni alırsın Casper'ı ilk 4-5 ay kullanamazsın, bi mavi ekran hatası dadanır makina 6 ay servise gider gelir. He bu zorlu dönemi atlatabildin mi, tam gaz devam. Benim Casper alma sebebim fiyat/performans. Casper Nirvana TW9'a tarih ve fiyatıtam hatırlamasamda (düşün ne zamandır kullanıyorum!) 2009 senesinde yaklaşık 1800-1900 TL para verdim.
    -i7 720qm
    -GeForce Gt335m ekran kartı
    -4 GB RAM
    benim için önemli donanımlar. O dönemlerde bi HP'nin bir de ismini hatırlamadığım başka bi firmanın bilgisayarı vardı core i7 işlemcili. Yeni çıkmıştı piyasaya. HP'de ayrılmış bellekli ekran kartı yoktu sanırım ya da çok berbat bi karttı, RAM 2GB ve fiyatı 2300 TL idi. Diğer firmanın ürünü de keza öyle. Velhasıl yıllar geçti ben 4GB RAM'i 8'e çıkarttım ve 2 sene önce 80 avroya SSD taktım. Heralde daha 10 sene daha gider gibi! Dota 2, Medieval 2, Cities in Motion, Train Simulator, Euro Truck Simulator 2, Europa Universalis IV gibi (Dota 2 hariç) fazla iddialı grafikleri olmayan ve açıkçası kısmen "eskimiş" oyunları (Dota 2 en düşük ayarlarda, yoksa çok fena, Medieval 2'de kaldırıyor ama akıcılığı azalıyor) sorunsuz oynuyorum. Zaten en sevdiklerim, yeni oyunlara adapte olamadım geçti yaşımız heralde. MATLAB, Latex tarzı programlarda da (tamam güncel makinalar gibi hızlı değil ama sorunsuz ve akıcı alışıyorlar!) hiç problem yaşamadım. Şimdi Casper alır mısın diye sorsalar bilemem ama kalbimdeki yeri bambaşkadır Casper'ın...





  • Vov kespır hem kaliteli hem ucuz apple a da benziyor ama ondan kessin daha iyidir

  • F700 ü geçen günlerde Bimeks İçerenköyde inceledim. Tasarımı ve rengi farklı olmuş diğer alışıla gelmiş tasarımdan uzak ve şık olmuş.Fiyat performans olarak gerçekten başarılı çünkü ben baktığımda 3799TL idi. 950M ekran kartı giriş oyun seviyesi için iyi. Ekran sanırım LG'in paneli ben baktığımda kayıp yaşamadım hatta 1080p video bile izledim.Ben kendimce inceleme yaptım bu seri olmuş ama sizden detaylısını bekliyoruz

  • Çöp 950m mi kaldı elde kalan parçaları itelemeye çalışıyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran kartı güncel olmayabilir ama GTX950'in akıcı şekilde çalıştıramayacağı çok az oyun vardır.

  • Tasarım olarak şık bir ürün olmuş incelemesini yapın da görelim

  • Hala casper alan kaldı mı ya
  • Ben performans ve maliyete bakarım. ikisini de sağlıyor birde hizmet veriyorsa tabi ki alırım. Sabit fikirlerinizi değiştirin atık her yıl ne dev firmalar batıyor. Adamlar 20-25 yıldır bu pazarda, saygı duymak gerekir diye düşünüyorum. Toshiba önerenleri de biliyoruz şimdi karşımızda muhatap bulamıyoruz.

  • Ürünü yakından incelemiş biri olarak söylüyorum. Kalite olarak diğer markalardan hiçbir farkı yok. Hatta materyal olarak daha iyi olduğu taraflar bile olabilir.

  • Başka markaların i7-6700HQ + GTX950M içeren ürünlerin fiyatı maksimum 3000TL civarında iken neden 700-800TL fazladan bayılıp tek farkı "7. nesil U serisi işlemci" olan modele yönelelim? Hem de yöneleceğimiz marka "Casper" ise.

    Son 7-8 yıldır "leş" olarak anılan bir marka 20-25 yıldır pazarda olsa ne değişir? Hitap ettiği kesim "donanımlı" kesim değil, bu değişmeyen bir gerçek. O yüzden ne Casper'i, ne de fanboylarını sevindirmeye çalışmayalım.

    Casper övücü troll tayfa toplanmış zaten konunun altına. Profillerine girdiğinizde 50 mesaj attılrsa 25'i Casper'ı öven mesajlarla dolu. Hocam bu ne istikrar, her mesaj başına Adana dürüm falan mı ısmarlıyorlar size?

    Konudaki trollerin mesajı yazdığı tarihlere dikkat. Casper övücü mesajlarını atıp konudan çıkıyorlar. Başka Casper konusuna kadar da foruma girmiyorlar.

    Karışık atıyorum ki rezil olmasınlar.

    Casper Nirvana F700 kutu açılımı 'Büyük F'


    Casper Nirvana F700 kutu açılımı 'Büyük F'



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neurtal -- 6 Haziran 2017; 15:30:1 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kandal_gr

    Ekran kartı güncel olmayabilir ama GTX950'in akıcı şekilde çalıştıramayacağı çok az oyun vardır.

    720p lowda akıcı evet

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nirvana F800'un tasarımı daha güzel.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.