Şimdi Ara

Casper Nirvana CNL.I640-6M35P Fiyatı : 1.700,41 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Core i7-640M 2.80 GHz İşlemci, 6 GB Ram, 640 GB HDD, 15.6" HD LED Ekran, ATI HD 5650 Switchable Ekran Kartı, DVD Dual, Bluetooth, Windows 7 Premium, Çanta Ve Mouse Hediyeli

Link:http://www.casperstore.net/?urun-2377-Casper-Nirvana-CNL-I640-6M35P.html

Ürün hakkında yapılan sitedeki yorumlar gayet olumlu ısınma problemi olmadığı performansının gayet iyi olduğu belirtilmiş siz ne dersiniz dostlar?

• cevabın için teşekkür ederim bende bu modeli alma niyetindeyim tabii Casper hakkında o kadar çok şey okuyoruz ki sanırsın bunlar bilgisayar değil başka bir şey üretiyor neyse yardımın için sağol...

nese 3 ay çabuk geçer heralde

• ben kullanıyorum gayet güzel ve şık tavsiye ederim performansı çok iyi dönüşümlü ekran olması mükemmel tereddüt etmeden alabilirsin

''LG 55CX OLED TV''
    ''PLAYSTATION 5 PRO'' (PSN: Alican1988)
    ''XBOX SERIES X'' (GAMERTAG: Alicans1988)
    ''LG S95QR 810W 9.1.5 CH SOUNDBAR''
  • http://www.notebookcheck.net/ATI-Mobility-Radeon-HD-5650-Graphics-Card-Review.24035.0.html

yada

adreslerinden grafik performansını görebilirsin .
    işbu belge ile Türkiye Cumhuriyeti’nin resmi daireleri, kurumları ve kurulları ile gerçek, tüzel ve özel kurum ve kuruluşlar nezdinde yapacağım her türlü kebap anlaşması ve böbrekle ciğer iyi kızartılır börekle ne güzel gider, aşağıda örnekse örnek banane be eşdüzey parabolde tatbiki vınvınvın her gün çay kahve lıkır lıkır . kek de yemesen yanında gidermi ne karışıyosun lan bana kilom iyi benim . zayıflıcaksan zayıfla artık bak bu son ihtarım tamam lan tamam dijital paradoksa diyetisyene gittim sen benden zayıfsın dedi vah vaaah durum acil desene arkadaş tatile ne zaman gidiyorsunuz . olm deli etme beni izmir ankara olmuş 450 tl . allah belanı versin emine
  • hocam mrh bende bu laptopu almayı dusunuyorum aldıysan bi yorum yaparmısın
    Daha Fazla Göster
  • bende 6 nisanda alıyorum sagolsun bu forumda herseyi rahat bulabiliyoruz. genede alan arkadaslardan yorumlar bekliyorum:=:)
  • ben kullanıyorum şahsen eksi bir özelliğini görmedim çok ısınmıyorda hızlı ve seri ses kalitesi çok iyi dokunmatik üst ekran ayrıca hdmı çıkışı bile mevcut yannız sanırsam dl dvd okuyor ama yazmıyor o biraz can sıkıcı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alican88 -- 30 Mart 2011; 22:36:14 >

''LG 55CX OLED TV''
    ''PLAYSTATION 5 PRO'' (PSN: Alican1988)
    ''XBOX SERIES X'' (GAMERTAG: Alicans1988)
    ''LG S95QR 810W 9.1.5 CH SOUNDBAR''
  • Hort olucak ama pc bendede var battlield 3 euro truck gibi oyunlarda artık çok kasmaya başladı eskiden daha iyi oynanıyordu şimdi ateş gibi yanıyor pc kendine reset atıyor. Garantiside bitti. 2 yıldır gayet güzel oyun oynatıyordu ama son bir kaç aydır ets'yi bile oynatırken kafayı yiyor
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.