Şimdi Ara

Casper Excalibur G5K kapanma sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
72
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhaba , yukarda modelinden bahsettiğim laptop bgisayarimda yaklaşık 1 aydır kapanma problemi yaşıyorum. Bilgisayarımi 4-5 yıldır kullanıyordum hiçbir sıkıntı yaratmamıştı. Öğrenci evine taşındığımdan beri kaldığım semtte sürekli elektrik gidip gelmesi oluyordu. Birgün oyun oynarken fpsin 40 a düşüp 150 ye çıktığını farkettim bu olay sürekli kendini tekrarlıyordu oyunu kapatıp res attığımda mavi ekran verdi ve kapandı. Sonrasında bilgisayar açarkende sürekli kendini kapatmaya başladı. Casperin servisi olduğunu iddaa eden birine gösterdim ve anakarti değişmek gerek bunun için de genel servise yollamamiz lazım dedi. Benim laptop ekranında da problem var fakat harici monitör kullandığım için pek umrumda değil ama adam eğer genel merkeze yollarsak ekranı yapmamayı kabul etmezler ve anakartla ekran toplam 5 bine falan patlar dedi. yaptırmayı reddedip internetten gördüğüm (güç seçenekleri kısmından maximum işlemci değerini azaltma) ayarını yaptım ise yaradı. Bilgisayarı sorunsuz bir şekilde kullanmaya başladım aradan 2-3 hafta geçti ve tekrardan kendini kapatmaya başladı. Termal macununu ve fan temizliğini yaptırmıstim , detaylı format da attim fakat sorun düzelmedi. Bilgisayarı kasası sökük olarak çalıştırdim ve işlemci fanının dönmediğini farkettim sorun bundan kaynaklı olabilir mi? Şuan farklı bir şehirde öğrenciyim bilgisayarı evime döndüğüm zaman orada göstermeyi planlıyorum. Daha önce böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu? Veya bilgisi olan yardımcı olabiliese çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Federicoxd -- 11 Ocak 2022; 4:29:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.