Şimdi Ara

Casper Excalibur g 900 Laptopum düşük fps alıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
87
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Laptop'u alalı 6 ay gibi bir süre oldu 34 bin tl verdim rtx 3070 ekran kartı işlemci i7 11800h 16gb ram 1tb ssd ile valorantta 150 fps üzerine çıkamıyorum Gta5 de 90 fps gibi bir fps alıyorum herhangi bir çözümü varmıdır birde işlemciyle hiçbirşey açmadım halde cpu %30 kullanıyor Casper hakkında bilgisi olan varsa yorumlarda bekliyorum teşekkürler.

- Leptopu pilde kullanıyorsan olabilir. Pilde tam güç çekemediği için fps düşük alırsın.

- Windows güç ayarlarında bilgisayarın dengeli ya da güç tasarrufu moduna ayarlanmış ise bilgisayarın yine tam güçte çalışmayabilir.

- Casper'ın control center mı ne bir programı var. Burada da bilgisayarın için güç profilleri var. Oyun yada yüksek performansın seçili olduğundan emin olun.

Donanımsal olarak bir sıkıntın yoksa yukarıda durumlardan biri sorununun kaynağı olabilir. Leptop oyun oynarken aşırı ısınıyorsa buda genel olarak işlemcinin frekans düşürmesine neden olur ve fps'en düşer. Oyun oynarken msi after burner tarzı bir program ile sıcaklıklarını kontrol et.

Kolat gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxpayne53 -- 4 Temmuz 2023; 15:59:21 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.