Şimdi Ara

Casper Excalibur E750 beklentilerin ötesine geçiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Casper Excalibur E750 beklentilerin ötesine geçiyor



    Casper’ın oyuncu dünyasındaki başarılı markası Excalibur, binlerce çeşit konfigürasyon seçeneğini sunduğu gaming kasası E750 modeliyle masaüstü oyun deneyimini zirveye taşıyor. Casper Excalibur E750, tamamen oyuncuların tercihleriyle özelleştirilebiliyor. 



    Casper Excalibur E750 neler sunuyor?



    Casper Excalibur E750 oyuncuların beklentilerine yönelik binlerce çeşit özellik arasından profesyonelce özelleştirebiliyor. RGB aydınlatma sonsuz seçenekler sunarken Intel’in 10. ve 11. Nesil işlemcilerini, NVIDIA ve AMD’nin en güncel ekran kartlarını da kullanıcılara sunarak üstün performansı ve grafik gücünü sonuna kadar yansıtıyor.



    Ayrıca Bkz.Excalibur G dizüstü serisi artık daha güçlü



    Casper Excalibur E750 modelinde en üst kalite ürünlerin uyumlu şekilde çalışabilmesi için kişiye özel üretimin performans ve ısı testleri gerçekleştirildi. Oyuncular Intel’in güçlü 10. ve 11. Nesil işlemcileri arasından üstün performans ihtiyaçlarını karşılayabiliyorken, NVIDIA ya da AMD’nin en güçlü grafik kartlarıyla da oyun deneyiminde rakiplerinin önüne geçiyor. 



    Arzu edilen anakart, HDD, SSD veya RAM seçenekleri ile de profesyonelce konfigüre edilen Excalibur E750, en yüksek performansta bile donma veya takılma sorunu yaşamadan 1200W’a varan Gold, Bronz veya Platinum güç ünitesi kullanımları ile uzun saatler akıcı oyun deneyimini de oyunculara sunabiliyor.



    Ön cam yüzeyde hoş bir görünüm oluşturan RGB aydınlatma oyuncuların isteklerine göre soğutucu sistemlerine de taşınabiliyor. Oyuncular dahili 3 adet 120 mm özel aydınlatmalı RGB fan, işlemci fanı için 240 mm veya 360 mm RGB ışıklı opsiyonlar, özel soğutmalı RGB RAM tercihleri ile oyun ortamını daha da renklendirebiliyor. Excalibur E750 aynı zamanda ön ve yan taraflarında bulunan cam panellerle de bilgisayarın içerisindeki üst seviye ürünlerin gücünü gösterme fırsatını yaratıyor.



    Casper Excalibur E750 seçeneklerine bu adresten ulaşabilirsiniz.

     









  • excalibur serisinin önünce "casper" ibaresi olduktan sonra bekletilerin değil ötesine uzaya çıksa da fark etmez. casper ön adını atması lazım. çok büyük ayak bağı oluyor.

  • Link kırık. Ayrıca o başlangı. donanımına o fiyatı gördükten sonrasına bakmadım...

  • Casper'ı çıkartıp Excalibur'u uzaya yazsan yine aynı




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ladro -- 20 Kasım 2021; 21:22:7 >
  • O donanıma o fiyat verilmez

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • güzel reklam. o paralara kralını toplar dh forum üyeleri

  • Casper miş monster miş hepsi tırt sattıkları ürüne bios güncellemesi vermekten acizler ama uçuyolarmış pehhhh. Bence uçmayı bilmiyolar ama yaptıkları şey başka 😁😁

  • Gecnesin nolurrrr

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tokatli6061 T kullanıcısına yanıt
    malesef haklısın, her sene daha tecrübeli olmaları gerekir ama gelişen tek şey kullandıkları ürünler ama kalite artmıyor.

  • casper anca çöplerin bekçisi olur :S

  • Casper değil mi? Tırt...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.