Şimdi Ara

CASPER CORE İ7 2630QM -2.0GHZ-6GB DDR3-640GB-15.6'-DVDRW-1024MB GT540M-1.3CAM-BT-W7PRE (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
9.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar bu sizdeki hata tamda sandy bridge hatasına benziyor yaww yeni bilgisayar nie harddiskelri sorunlu olsun bu chipset hatasında intelel demiorki işlemciniz anakartınız bozulcak demiyor harddisk veya cdrom hatalı porta ne bağlısa yani sorun çıksa çıksa harddiskte çıkacak ,performans düşüklüğü olcak zamanlada daha artçak diorlar bozulcak demiolarki , laptobun altından üretim tarihine bakın belli bi
    tarihten öncesi zten sorunlu olduu kesin harddisk performan test programları ile hekez tesst etsin sonuçları yazssın karşılaştıralım

hd tune la hekez sonuçları yazsın servise gidere gerçekten geç gelir söliim bezdirme politakası uyguluolar isteler hemen halledebilirle ama halletmiolar 2 ay göndemmem hakları var onu kullanıolar böle herkez servise göndermeye tırsıyo
    benimwin 7 puanlarım biraz yüksek sanırım arkadşın aynı makina 2 ay benimki 6 ay üretim daha yeni remler 1333 lük ondakinde 1064dü
    işlemci 7.3
    rem 7.5
    oyun grafikleri 6.7
    sabit disk 5.9
    2.ekran kartını katıyomu teste katmıomu çözemedim ayrıntılılarda katmıo ama test yaparken katıo gibi geldi bana

hd tune tesitinide yazıcam ama şuan bişiler indirddim için sağlıklı olmaz herkez yazarsa seviniirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emocano -- 19 Haziran 2011; 15:02:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ihzone89

benim bilgisayar da geç açılıyor. tamamen hazır hale gelmesi 4 dakikayı buluyor. o yüzden kapatmıyorum, hazırda beklet diyorum. 10 saniyede açılıyor

servise gönderen arkadaşlar nasıl sonuçlandığını yazarsa gerekirse biz de gönderelim.

benim cihaz nette gezinirken 50 derecede gta4 oynarken 80-90 derecelere kadar çıkıyor. bu tür bi ekran kartı için fan deliği küçük olmuş bence. o yüzden olabilir.

Ben gönderdim servise seninde dediğin gibi 80-90 derecelere vuruyor oyun oynarken buda performansı aşırı bir şekilde düşürüyor ilerde anakartta işlemciye bile zarar verebilir ayrıca bu geç açılma sorunuda belirtildi bakalım nolucak sandy bridge hatalı üretimi kabul etmiyor casper ben ona yanıyorum ya

• arkadaşlar oyun oynarken güç tüketimini yüksek performans seçeneğinde işlemcyi sürekli %100 sürekli 2.9 mhzde yani 2.9 x4 oluyo oyunda bi performans fazla farkettirmio ve çok ısındırıo dengeli seçeneğindeki gibi onu normalde çalışırken 700 mhz de ihtiyaç olduğu anda saniyelik kendi yhükselio zten gerekirse 2.9 bile kendi çıkıo o çok farkettirir bu birincisi

2.bu modell casper ve gt540 ısınıcak yapçak bişi yok hepsi aynı ısınıyo nvida kontrol panelinde maksimum enerji tüketimi seçilidir onu deiştirin ozaman ısnımaz
    tabi oyundaki performansta düşer bide bi arkadaş

delik küçük demiş yandaki üflediği yer kocaman bi kere alttaki delik fazla büyük deil ama normalde orda başka laptoplarda havlandırma deliği olmadığını düşünürsek hiç yoktan iyidir.altına stant kulalnmaytı unutmayın oda çok farkettirio ben ayarlaana bilen fanı isteddin yere koyduun stanttan aldım ve fan deliğinin oraya ayarladım ama oyun oynarken gende elelerdeğmesi hoş olmuyo sıcağa ben monitöre bağlayıp kullanıorum klavye mousele masa üstü gibi
    ama sıcaklıklar deha ii durumda

sandy bridge hatasını kabul etmediğini söleyen arkadaş fazla zorlayanlarınkini kabul ettikleri hakkında ipucu verebilir ama bu konu hakkında fazla konusmak istemem

deddiğim gibi herke değerlerini yaarsa hd tune la ve windows puanlarını bir karşılaştırma yapailiriz bide arkasında kaçıncı ay üretim olduğuna bakarasnız ii olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emocano -- 19 Haziran 2011; 19:22:18 >

• mouse pad den şikayeti olan var mı beyler aramızda? benim mouse pad çoğu zaman sapıtıyo. kendi kendine tıklıyo ya da dokunmatiği işlemiyo falan.

mouse pad den şikayeti olan var mı beyler aramızda? benim mouse pad çoğu zaman sapıtıyo. kendi kendine tıklıyo ya da dokunmatiği işlemiyo falan.

evet aynı sorun var

bi bunun için de haftalarca beklemek istemiyorum servise verip...

Orijinalden alıntı: metekarahan

ekran kartı nasıl ? metro 2033 veya cyriss 2 oyunlarını en yüksek ayarda sorunsuz oynanıyor mu ?

ısınma sorunu yüzünden oyunu unut kardeşim crysis 2 1366 768 gelişmiş ayarlarda açıyor en son ayarda kasıyor

Orijinalden alıntı: By_ChaTLaK

quote:

ekran kartı nasıl ? metro 2033 veya cyriss 2 oyunlarını en yüksek ayarda sorunsuz oynanıyor mu ?

ısınma sorunu yüzünden oyunu unut kardeşim crysis 2 1366 768 gelişmiş ayarlarda açıyor en son ayarda kasıyor

neden "oyunu unut" dedin anlamadım. bu makinede oyun oynamıcam da nerde oynucam? en yüksek ayarlarda hiç kesintisiz oynuyorum ben...

quote:

Abimde bu bilgisayardan var ve son 2 senede çıkan oyunların neredeyse hepsini oynamışızdır. Isınma veya kasma sorunu var diyen arkadaş Ya elindeki bilgisayar başka bir bilgisayar, ya seninkinde bir problem var ya da sen de kullanmadan etmeden kulaktan dolma bilgilerle casper alınmaz diyenlerdensin.

Orijinalden alıntı: kishe

quote:

quote:

Abimde bu bilgisayardan var ve son 2 senede çıkan oyunların neredeyse hepsini oynamışızdır. Isınma veya kasma sorunu var diyen arkadaş Ya elindeki bilgisayar başka bir bilgisayar, ya seninkinde bir problem var ya da sen de kullanmadan etmeden kulaktan dolma bilgilerle casper alınmaz diyenlerdensin.

kardeşim aynı makina bende var servise gönderdim yukarda yazdığım sebeplerden dolayıniye yalan söyliyim oyunlarda 80-90 derecelere kdr çıkıyo buda performansı etkiliyo bunu kimse inkar edemez kullananlar bilir konuşturma beni şimdi

• yaw tamam 80-90 derecelere çıkıyo ama performansı etkilemiyo. takılma, frame atlama falan olmuyo. en yüksek ayarda cihazın 50 derecede çalışıcak da hali yok heralde.

şuan serviste mi cihaz? bişi dediler mi alırken sorunun ne olabileceği ile ilgili? mouse pad problemini de söyledin mi?

yaw tamam 80-90 derecelere çıkıyo ama performansı etkilemiyo. takılma, frame atlama falan olmuyo. en yüksek ayarda cihazın 50 derecede çalışıcak da hali yok heralde.

şuan serviste mi cihaz? bişi dediler mi alırken sorunun ne olabileceği ile ilgili? mouse pad problemini de söyledin mi?

80-90 derece normal mi sana göre yapma ya oyunları takılmaktan oynayamıyosun özelliklerini düşürmen gerekiyo crysis 2 mesela full detay kararlı 1366-768 normalde açması gerekirken takılıyor gta4 de öyle metro2033 aynı takılmalar oluyor ısınmadan dolayı bu makina çok fena ısınıyor performansı etkiliyor tabiki oyunlarda . bilgisayarı gönderdim 1 hafta olmadı daha mouse pad sorununu söyledim
  • ısınmayla ilgili bende yazmıştım okursanız ii olur onun dışında sölediin oyunlarda criysis 2 full ayarlarda oynayamssın kasar tabi o sıcaklıktan deil aynen metro 2033 de gta4 desen sorunlu bi oyun patchleri ayarları güzel yapamassan kasar ztn servistede oyalarlar seni söliim keşke göndermeysin servise bişey yapamıcaklar sen bilgisayarsız kalcan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emocano -- 24 Haziran 2011; 16:25:30 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_ChaTLaK -- 24 Haziran 2011; 17:39:34 >
  • Arkadaşlar bende Casper Nirvana CN.BMQ2630A almayı düşünüyorum.Bimeks de %33 indirim var.Çok acil cevap verilmesi gerekiyor.Bilgisayar acil lazım lütfen yardımcı olun.

İşlemci Üreticisi : Intel®
    İşlemci Modeli :Core™ i7
    İşlemci Numarası : 2630QM
    İşlemci Hızı :2 GHz
    İşlemci Hızı-Hızlandırılmış :İşlemci hızı 2 GHz, Intel® Turbo Boost Teknolojisi ile maximum 2.9 GHz., 6MB Intel® Akıllı Bellek
    Bellek :8 GB
    Disk Kapasitesi :640 GB
    Disk Dönüş Hızı :5400 rpm
    Ekran Boyutu :15,6"
    Ekran Kartı Belleği :2 GB
    Ekran Çözünürlüğü :1366 x 768 px
    Ekran Kartı :2 GB DDR3 Nvidia Geforce GT540M Optimus Ekran Kartı (1 GB Ayrılmış Bellek)
    İşletim Sistemi :Windows 7 Home Premium
    Ağırlık :2,50 kg
    Ön Bellek :(L2 Cache) 6 MB
    Veri yolu Hızı :1066 MHz

Lütfen bilgisi olan herkes özellikle casper tecrübesi olanlar cevap versin.Çünkü bilgisayardan anlayan biri değilim engin bilgilerinize ihtiyacım var :D

• benimkisi bunun 6 gb ram olanı gerisi aynı tavsiye ediyorum al sormak istediğin bişey var sa sor aldığın ürünün kaçıncı ay üretimi olduna dikkat et3cü aydan sonra olsun altında yazar

ekranı led
    işlemcisi düşük hızda çalışıp istediği saniyede hızlanıp işini görmesi
    onboard ekran kartı çok güçlü her işini görüyo gerektii yerde oyun gibi yerlerde gt540 mi devreye sokabilmen sayesinde

pil çok uzun gidiyor 4 saate kadar gidiyor bu rekordur pilin daha yawaş enerji harcamasın pilin ömrünü uzatır bunlar artıları

hızı ve özellekleri fazlasıyla iyi windows puanlaramalarını yazdım yukarda istediğin oyunu oynarsın ama oyunalrda altına bi soğutucu şart

hafif olması ii fiyatı çok uygun özelleklerine göre eksielri ise kalavyesi pek hosuma gitmiyor benim bi bozulma yok ama görerek aldım sende idare eder diosan ok oyunlarda biraz ısına bilir ama ogt540m ve üstü olan kartlar ısıncak herzaman devreye sokmıcan ztn onboard ekran kartı yetio ısınma yüzünden oyun oynayamssın de bişey yok ama

• Ben bugün yazıcıoğlu işhanına gittim orda 15-16 notebookcudan 13-14 tanesi casper deyince 'yapma,etme,alma daha iyi,paranı çöpe atarsın' dedi
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.