Şimdi Ara

CASPER CORE İ7 2630QM -2.0GHZ-6GB DDR3-640GB-15.6'-DVDRW-1024MB GT540M-1.3CAM-BT-W7PRE (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
9.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar yeni usb portlarının biraz "sıkı" olmasının anormal bi yanı yok. onlar 2-3 ay içerisinde kullanımınıza bağlı olarak normale döner. benim size tavsiyem cihazı masa üstünde sabit kullandığınız durumlarda ihtiyacınız olursa USB port Hublardan kullanmanızdır. Kasa üstündeki USB portları ne kadar az kullanırsanız o kadar uzun ömürlü olacaktır. bu arada usb hubların güç ihtiyacı yüksek usb cihazları bolca takarak kullanırsanız port kontrolcüsü yanabilir. tavsiyem ihtiyacınız yokken hiçbirşeyi takılı bırakmamanız.

kolay gelsin, saygılarla.
    bide bu B2 yongalarla ilgili zaten e-sata olmayan modellerde var bu B2 anakartlar. oda e-sata portu konulmayarak bi nevi onlenmiş.başınıza ilerde diger sataya sıcrarsa oda %5 den daha kucuk bi ihtimal diyor yetkililer sadece hard disk ve usb lerde biraz hızda düşmeye neden olur bu fiyata o kadar riski olsun artık fazla irdelemeye gerek yok anakartı degistirsinler diye bilgisayarı bosuna 2 ay serviste yatırmaya gerek yok.degistirmek isteyen ugrasır saygı duyarım ben degistirmeyecem ugrasmak istemiyorum.
    İşlemcisi ekran kartı hangi bilgisayarda var.ati 5650 le bundaki nvidia 540m i full özellikte arkadasın HP siyle kapıstırdık 540 gayet daha akıcı.İşlemciyi zaten anlatmaya gerek yok bu fiyata gayet memnunum anlayacagınız.Herkese tavsiye ederim.

Genel olarak degerlendirmek gerekirse

Artıları:
    İşlemcisi cok iyi 4 fiziksel 4 sanal cekirdekle bir cok uygulamyı bir anda bilgisayarı kasmadan calıstırabilyorsunuz.(uygulama dedigimde visual studio 2010,sql server 2008 r2,rardan dosya cıkarma vs kasıcı uygulamalar)

ekran kartı canavar :) assasin creed 2 brother hood ve call of duty black oops yükledim ve oynuyorum gayet akıcı full high özelliklerde ..(call of duty 1 gunde bitti:))

Eksilerine geleyim dvd-rom cd-dvd takınca bilgisayarı cok sarsıyor ,usb basta adama bayaa kas yaptırıyor(cok sert sokup cıkarırken simdi normale donmeye basladı yalama oldu:)),
    hoparlörler bana gayet yeterli geldi ama bazı arkadaslar elestirmis onun icin magazada kendiniz bi test edin beklentiler farklı olabiliyor...
    baskada diyecek bisey yok wireles camera normal batarya standart bugun sarj kablosunu goturmeyi unutmsum 2.5 saat calıstı 15 dakika daha kalmıstı kapattım.

oyun videoları hafta sonu yükleyecektim ama vakit bulamadım ama koyarım bos vaktimde herkese ii günler...

• Starcraft 2 den Medium settings te grafik ayarları.

örnek video.

http://www.youtube.com/watch?v=JOYI47KFdyM&hd=1

Orijinalden alıntı: klarkkent

Starcraft 2 den Medium settings te grafik ayarları.

örnek video.

http://www.youtube.com/watch?v=JOYI47KFdyM&hd=1

Video için teşekkürler. star craft 2 nin crack dosyasını bulamıyorum rica etsem yasak değilse paylaşman mümkün mü. diğer sitelerde eski crackler var güncelleme yapınca etkisiz hale geliyorda.
    Saygılarımla
  • Tamam teşekkürler. Şimdi bende gidip orijinal almak zorundayım sanırım. :) Başka türlü kuramayacağım belli :)
  • Casper yeni nirvana modelleri çıkartmış özelliklerinide artırmış sadece işlemciyi yeni i7 lerin alt modellerinden seçmiş i7-2620M çift çekirdek İşlemci hızı 2.70 GHz., Intel® Turbo Boost Teknolojisi ile 3.40 GHz'e kadar, 3MB Intel® Akıllı Bellek ama oldukça iyi bir işlemci özelliklerini sizinle paylaşmak istiyorum.

Teknik Özellikler
    Pil
    * 8 Cell Batarya
    İşlemci
    * Intel® Core™ i7-2620M İşlemci
    İşletim Sistemi
    * Orijinal Windows® 7 Home Premium (64 Bit)
    İşlemci Hızı
    * İşlemci hızı 2.70 GHz., Intel® Turbo Boost Teknolojisi ile 3.40 GHz'e kadar, 3MB Intel® Akıllı Bellek
    Chipset
    * Intel® HM65 Chipset
    Ram
    * 8 GB DDR3 Bellek
    Ekran Kartı
    * 3 GB DDR3 Nvidia GT540M Optimus Ekran Kartı (2GB Ayrılmış Bellek)
    Kablosuz Ağ
    * Intel® Wireless Kablosuz Ağ Bağlantısı 802.11 b/g/n
    Web Cam
    * 1.3 MP Web Camera
    Bluetooth
    * Bluetooth
    DVD
    * Blu-Ray Okuyucu + DVD±RW DUAL
    USB Port
    * 4X USB 2.0 port
    Hediye
    * Microsoft Security Essential Antivirüs Programı, Microsoft® Office Starter 2010
    Card Reader
    * Multi Card reader
    SATA - HDMI
    * 1X HDMI
    Harddisk
    * 640 GB SATA Harddisk
    Ekran
    * 15.6' WXGA (1366x768) HD LED Ekran

8 Cell Batarya eklemeleri harika olmuş.Herhalde fazladan 45 dakika veya 1 saat dayanır şarjı. Tabi yük altında değil ise.
    Tabi bana göre CNQ.2630-8M35P modeli bundan daha iyi çünkü işlemci olarak bu model daha üstün.
    Benim öğrenmek istediğim notebooktaki bataryanın haricinde bir batarya daha alıp bittiğinde yenisini takmak mümkün olur mu?? yolculuklarda falan güzel iş görür eğer mümkünse ki mümkün olduğunu düşünüyorum.8 Cell Batarya bataryalar satışa çıkarsa almak güzel olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: storm

Casper bu ürünlerle ilgili mesajıma sonunda cevap vermiş. Intel'in sorunlu ürünlerini geri çektiğini ve kendi ürünlerinin sorunsuz olduğunu söylüyorlar.

ben de 1 hafta önce aldım bilgisayarı. benim aa kart iin de B2 REV diyor. ama performans sorunu yaşamadım şimdilik. core 2 du p 8700 den bu işlemciye geçtim. aynı programları yükleyip devam ettim yoluma. eski işlemci ile kasma olurken,hd videoları gom playerda zilerken ciddi ciddi sorun yaşarken bu bilgisayarda herhangi bir sorun yaşamadım. grafikleri zoryayacak işlemlerim olmadı ama bence gidip manyaklık yapıp da iki katını başka cihaza vermenin bi alemi yok.
    bu arda birlikte gelen 64 bit win 7 cd si de cabası. babamın bilgisayarına da kurdum 64 biti. süper oldu.
  • arkadaslar bndede var bu bılgısayardan acılıp kapanırken tıkır tıkırcok ses yapıor sızce neden bu ?ama kesınlıkle normal deıl ev arkadasımın asusta 2 yıldır tık ses yok ses yapan bolge tam ortadan gelıor.sızce teknık servıse gondereyım mı sızdede warmı bole bı sorunla karsılasan
  • quote:

Orijinalden alıntı: bursafans

arkadaslar bndede var bu bılgısayardan acılıp kapanırken tıkır tıkırcok ses yapıor sızce neden bu ?ama kesınlıkle normal deıl ev arkadasımın asusta 2 yıldır tık ses yok ses yapan bolge tam ortadan gelıor.sızce teknık servıse gondereyım mı sızdede warmı bole bı sorunla karsılasan

benimki de açılırken biraz sesli. ama sonrasında sorun yok çalışırken bir ses gelmedi açıkçası.

bu notebook'a sahip arkadaşlar cevap verirse, HDD değişimini kendimiz yapabilirmiyiz? Eski notebookdaki Momentus XT'mi buna aktarmak istiyorum...

Bir de bu dockin stationhttp://www.casperstore.net/?urun-2278-Casper-Docking-Station.html bu notebokla uyumlumudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nivadan -- 24 Nisan 2011; 14:01:43 >
  • Merhaba. Bu bilgisayardan bir tane de bende var. 2011'in 2. ayında almıştım. Açılırken yavaş açılıyor. Harddisk ile ilgili bir problem olabileceğini düşünmüştüm. Acaba bu Chipset problemden etkileniyor olabilir miyim? Revision'u B2 olarak gözüküyor (CPUID'de). Sorunlu olarak bahsedilen revizyon. Yani bu özellikteki bilgisayardan daha iyi bir performans bekliyorum. Oyunlarda v.s sorun yok, aşırı ısınma yok. Tek sorun bilgisayarın geç açılması ve bazen bazı uygulamalar da geç açılıyor. Casper merkez ile geçen görüştüm bilgisayarı gönderdiğimde gerekli işlemleri yapacaklarını 1.5-2 hafta içerisinde geri gönderileceğini acil ise daha kısa sürede gönderileceğini söylediler.

Orijinalden alıntı: nivadan

Arkadaşlar selam,

bu notebook'a sahip arkadaşlar cevap verirse, HDD değişimini kendimiz yapabilirmiyiz? Eski notebookdaki Momentus XT'mi buna aktarmak istiyorum...

Bir de bu dockin stationhttp://www.casperstore.net/?urun-2278-Casper-Docking-Station.html bu notebokla uyumlumudur?

ben de momentus XT taktırdım. hard diskin olduğu yerde casper logoosu var. teknik servis pislik yapmak isterse yapailiri.
    ama ben kendim teknik servise sorduğumda biz müşterilere logo yüzünden sorun çıkarmadık hiç dedi.
    ben şimdi de SSD takacağım bu cihaza. hayal gücümün sınırlarını zorlamak için. onu da gidip teknik serviste yaptıracağım mecburen. risk almamak için.

• quote:

Orijinalden alıntı: ybilgin

Merhaba. Bu bilgisayardan bir tane de bende var. 2011'in 2. ayında almıştım. Açılırken yavaş açılıyor. Harddisk ile ilgili bir problem olabileceğini düşünmüştüm. Acaba bu Chipset problemden etkileniyor olabilir miyim? Revision'u B2 olarak gözüküyor (CPUID'de). Sorunlu olarak bahsedilen revizyon. Yani bu özellikteki bilgisayardan daha iyi bir performans bekliyorum. Oyunlarda v.s sorun yok, aşırı ısınma yok. Tek sorun bilgisayarın geç açılması ve bazen bazı uygulamalar da geç açılıyor. Casper merkez ile geçen görüştüm bilgisayarı gönderdiğimde gerekli işlemleri yapacaklarını 1.5-2 hafta içerisinde geri gönderileceğini acil ise daha kısa sürede gönderileceğini söylediler.

cihaza herhangi bir harici disk falan bağlı değilse 40-50 saniyede açılıyor cihaz. sizin cihaz ne kadar sürede açılıyor.
    bu arada cihazın kendi üstündeki hard disk 5400 rpm ve 8 mb cash li. kesinlile ya SSD'ye(sandforce kontrolcülü) ya da segate momentus XT ye upgrade etmelisiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: entropiyhl

cihaza herhangi bir harici disk falan bağlı değilse 40-50 saniyede açılıyor cihaz. sizin cihaz ne kadar sürede açılıyor.
    bu arada cihazın kendi üstündeki hard disk 5400 rpm ve 8 mb cash li. kesinlile ya SSD'ye(sandforce kontrolcülü) ya da segate momentus XT ye upgrade etmelisiniz.

1.5 dakikaya yakın bir sürede açılıyor
  • Az önce Müşteri Hizmetleri ile görüştüm. Bilgisayarımın geç açıldığından ve harddiskte sorun olabileceğimi düşündüğümü ilettim. Ürünü görmeden tam yorum yapamayacağını fakat harddisk ile ilgili olabileceğini söyledi. Eğer ki değişmesi gerekirse de ücretsiz bir şekilde değişimini yapacaklarını iletti. entropyhl arkadaşın bahsettiği harddiskten bahsettim bundan taktırsam olur mu gibilerinden, kendilerinin takmadığını servislerin kabul ederse ücret dahilinde değiştirebileceklerinden bahsetti. Chipset ile alakalı da biraz sorular sordum. Chipset'teki patlak veren şu tasarım hatasından dolayı bu yavaşlık oluyor olabilir mi dedim. Operatör de kesinlikle bununla alakalı olmadığını söyledi. Ben bu bilgisayarı chipsetlerde sorun düzeltilip üreticilere dağıtılmadan önce aldığımı söyledim. Biz şu anda bile bilgisayarlarda İntel'inkinden biraz daha farklı bir chipset kullanıyoruz ve tüm testlerini yaparak gönderiyoruz dedi. Kullandıkları chipsetlerin rev 3 ve rev4 olduğunu söyledi. Ayrıca şu ana kadar chipset ile alakalı arıza şikayeti almadıklarını söyledi. Bende eğer ileride chipset ile alakalı nedenden sorun yaşarsam Casper bunun değişim garantisini verir mi diye sordum. Kesinlikle bunun ile ilgili gerekli değişim garantisini verdiklerini söyledi.

MH'nin aktardığı genel bir bilgi olarak ve şu sorumu yöneltmek için yazdım. Ben şimdi laptopu Casper'e göndersem değişen bir şey olur mu? Bu harddiskin RPM ve cachesi ile alakalı olan bir yavaşlama mıdır? Yoksa günlerce beklemek yerine, Momentus XT alıp taktırmalımıyım? Bilgi verirseniz memnun olurum tşk

• quote:

Orijinalden alıntı: ybilgin

Az önce Müşteri Hizmetleri ile görüştüm. Bilgisayarımın geç açıldığından ve harddiskte sorun olabileceğimi düşündüğümü ilettim. Ürünü görmeden tam yorum yapamayacağını fakat harddisk ile ilgili olabileceğini söyledi. Eğer ki değişmesi gerekirse de ücretsiz bir şekilde değişimini yapacaklarını iletti. entropyhl arkadaşın bahsettiği harddiskten bahsettim bundan taktırsam olur mu gibilerinden, kendilerinin takmadığını servislerin kabul ederse ücret dahilinde değiştirebileceklerinden bahsetti. Chipset ile alakalı da biraz sorular sordum. Chipset'teki patlak veren şu tasarım hatasından dolayı bu yavaşlık oluyor olabilir mi dedim. Operatör de kesinlikle bununla alakalı olmadığını söyledi. Ben bu bilgisayarı chipsetlerde sorun düzeltilip üreticilere dağıtılmadan önce aldığımı söyledim. Biz şu anda bile bilgisayarlarda İntel'inkinden biraz daha farklı bir chipset kullanıyoruz ve tüm testlerini yaparak gönderiyoruz dedi. Kullandıkları chipsetlerin rev 3 ve rev4 olduğunu söyledi. Ayrıca şu ana kadar chipset ile alakalı arıza şikayeti almadıklarını söyledi. Bende eğer ileride chipset ile alakalı nedenden sorun yaşarsam Casper bunun değişim garantisini verir mi diye sordum. Kesinlikle bunun ile ilgili gerekli değişim garantisini verdiklerini söyledi.

MH'nin aktardığı genel bir bilgi olarak ve şu sorumu yöneltmek için yazdım. Ben şimdi laptopu Casper'e göndersem değişen bir şey olur mu? Bu harddiskin RPM ve cachesi ile alakalı olan bir yavaşlama mıdır? Yoksa günlerce beklemek yerine, Momentus XT alıp taktırmalımıyım? Bilgi verirseniz memnun olurum tşk

aynı sorunları bende yaşıyodum bugün servise gönderdim bilgisayar geç açılıyor ayrıca aşırı ısınma problemi var oyunlardabu modelin fanı ufak olduğu için çok ısınıyor ayrıca chipset hatalı ürünü casper nasıl kabul etmiyor anlamıyorum ilerde bir sorun olduğu zaman bu bilgisayarı çöpe mi atıcam ben garantisi bitince

• benim bilgisayar da geç açılıyor. tamamen hazır hale gelmesi 4 dakikayı buluyor. o yüzden kapatmıyorum, hazırda beklet diyorum. 10 saniyede açılıyor

servise gönderen arkadaşlar nasıl sonuçlandığını yazarsa gerekirse biz de gönderelim.

benim cihaz nette gezinirken 50 derecede gta4 oynarken 80-90 derecelere kadar çıkıyor. bu tür bi ekran kartı için fan deliği küçük olmuş bence. o yüzden olabilir.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.