Şimdi Ara

CASPER(ALMAYIN ALDIRTMAYIN) DOLANDIRILICIĞI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2 GÜN ÖNCE SERVİSİME CASPER (CSD) MODEL BİLGİSAYARIMI SERVİSE VERDİM.SERVİSTE BANA USB PORT ÇİPLERİNİ BOZULDUĞUNU VE 150 TL LİK BİR MASRAF ÇIKTIĞINI SÖYLEMİŞLERDİ.BİZDE BİLGİSAYARIN GARANTİSİNİN OLDUĞUNUN BELLİ ETTİK.AMA BİLGİSAYARIN İÇİNDEKİ EKSTARADAN TAKILMIŞ RAM CASPERİN KENDİ RAMIN OLMADIĞI BELLİ OLMUŞ.SONRA 2015 YILI 7.AY DA BİLGİSAYARIM ANAKART SORUNU OLMUŞTU VE BAŞKA BİR SERVİSE GİTMİŞTİM.O SIRADA CASPERI ARADIĞIMIZDA BİLGİSAYARIN HARDDİSKİ DEĞİŞTİRİLMİŞ VE ÜZERİNDE Kİ RAM DEĞİŞİK TAKILMIŞ DENİLDİ.BEN SERVİSE GİTİĞİMDE BU SORUN BENDEN KAYNAKLANMAIĞINI CASPERIN SUÇU VAR DEDİ (TABİKİ YALAN SOYLUYOR ******** KENDİSİ İÇİNDE BULUNAN HARDDİSKİ ÇALIP YERİNE DAHA FARKLI BİR HARDDİSK TAKMIŞ)(TABİKİDE BİZ BUNU ANLAYAMADIK ÇÜNKÜ 2 SİDE AYNI BOYUTTA HARDDİSKLERDİ).RAM LERE GELİCEK OLURSAK RAMİDE ADAM TAKMIŞTI (**** HERHALDE FARKLI BİR KOTU RAM TAKARAK BİZİ DOLANDIRDI)


    CASPER ALMAYIN,ALDIRTMAYIN



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkobit1243 -- 1 Şubat 2017; 0:20:16 >







  • servisle ilgili bu sıkıntınızı İngilizcenizde güzel ise güzel bir şekilde casper firmasına bildirin. Casper sizi haklı görür ise yenisini bile yollar hile yapan serviside kapattırır. Servis almak kolay değildir firmalardan . Casper yapmaz ise hatalı olan servis senin gönlünü almak için elinden geleni yapar casper abisi kulakları çekince
  • mikadiel79 M kullanıcısına yanıt
    İngilizce mi Casper yabancı firma değil ki yerli bir marka. Tabi ürünleri Türk Malı değil o konu ayrı...Senin sorununa gelince arkadaşım klasik casper merkez ve casper servis dayanışıklı dövüş olayı topu onlar onlara onlar onlara atacak. Senin çözümü bulacağın tek yer servis rapoları, garanti belgesi ve kanıtlarla birlikte başvuracağın Tüketici Hakem Heyeti olacaktır. Yoksa sinir hastası ederler seni.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.