Bildirim
Casio Cep Bilgisayarımı Satıyorum.İlgilenenlere.!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Konunun Etiketleri
Giriş
-
merhaba...
takas düşünürmüsün? Elimde VCD player var <b>SONY</b> -
Olabilir Colt Modeli nedir Vcd Player'ının verirsen ben bir araştırma yaparım... ______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
Selam guide...
Sony Md player ile takas düşünürmüsün acaba ?Cevabını bekliyorum.. -
Diablero Md Player la takas a pek sıcak bakmıyorum kusura bakma arkadaşım ... ______________________________
-
45$ cash -
Olmaz serhat sana vermem :p Hem 15 $ a sana anca kalemini verebilirim :) ______________________________
-
Sony d-v7000 VCD player... Kumandası kayıp .. aslında kayıp değil köpeğim oynarken parçalamıştı. SAolsun KatiA'm :) [:o)] -
şarjlı pille mi çalışıyor kalem pille mi pil ömrü ne kadar ne tür işlerde kullanabiliriz biraz aydınlatır mısın -
Kalem Pil ile de kullanabilirsin. Pc ne bağlıyorsun Usp ile Cep bilgisayrında yaptıgın değişiklikler Pc'ne geçiyor Tranfer ünitesine taktıgında,Bildiğimiz Excel var,Quick not var Normal kalemle kağıda yazar gibi yazabiliryorsun yani,Hepsini anlatamam şimdi Su adrese bakarsan detaylı bilgi edinebilirsin: ______________________________
-
Colt Kumanda olayını nasıl halledebiliriz peki ? ______________________________
-
Canın Sağolsun yinede teşekkürler . -
Aynısının ı$ıksız olanını satıyorum. 1MB bellek var diğer özellikleri birebir aynı [bende ikisinden de var ordan biliyorum]
50$ -
Dogrudur Ama bu 2Mb arada fark var yine :) 50 $ fazla bence ona.Hem ben sayılı kullandım,kullanmadğım için veriyorum.Ekranının Jiletini bile duruyor yani :).. ______________________________
-
<font color='blue'>Colt arkadaşım teklifini değerlendirdim olumlu bakıyorum fakat Vcd player elime nasıl geçicek,ilk önce benim almam lazım.Ben sana cihazı gönderirken bana kutu nasıl gelmişse herşeyiyle aynen sana göndericem,sayılı kullandım.Bu sebeple bir sorun çıkması mümkün değil.Bu ilk internetten alışverişim olacak pek bilgili değilim.Beni bu konuda en yakın zamanda bilgilendirirsen sevinirim...</font id='blue'> ______________________________
-
Ben toplu ilan olsun diye belirttim sadece :) -
istanbul içi var ise ben her iki cihaz ile de ilgileniyorum arkadaşlar ... mail adresim iskender@donanimhaber.com
nakit vericem ... ama istanbul içi ... görmem lazım ...
ilgileniyorsanız bir mail atıverin görüşelim lütfen -
İski İzmir deyim.Cihaz Sıfır ayarında,görmene gerek yok garanti veriyorum sana... ______________________________
-
ben istanbuldayım gösteririm cihazımı da....
rad_ethros@hotmail.comdan ula$abilirsin -
guide cihazını bugün komple inceledim ... bana uygun ... ancak sen forumda sürekli biri değilsin ve seni tanımıyorum ... ama verdiğin cevap beni etkiledi ...
bilmiyorum yaa ... mailleşsek daha iyi olur ...
mail adresim iskender@donanimhaber.com
mail atar mısın bana ...
Benzer içerikler
- bershka mağaza stok sorgulama
- zindanlar ve ejderhalar kutu oyunu
- amerikadan getir
- ps4 20th anniversary
- pttavm güvenli ödeme
- 16k televizyon
- ps4 pro ne zaman çıktı
- nokia n96
- steam konsol
- logitech g304
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler