Şimdi Ara

Çarşamba gününe ait küçük bir Tahmin. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: simple

quote:

Orjinalden alıntı: cscageonly

quote:

Orjinalden alıntı: simple

isviçre bizim grupta en iyi topu oynayan takım ne puanından bahsediyorsunuz? Ya eurolar bize yaramıyo yada Fatihterim bu turnuvaların adamı değil. En son Euro 98 e katılıp yine yanlış hatırlamıyorsam 0 puanla dönmüştük ve fatih terim vardı. Sanırım golde atamamıştık. Muhtemelen aynısı olacak.

Hakikaten Euro 98'deki 0 puan tam bir rezalettti. Düşün bütün diğer takımlar Fransa 98 Dünya Kupasına katılmış biz Euro 98 de, Somali, Buguti ve Dominik Cumhuriyetinin de yer aldığı ölüm grubunu puansız kapatmıştık

Şimdi çözdüm olayı yarım saattir bakıyorum ne somalisi ne dominiği diyorum kafamı buluyo benle bu adam. Meğer kafa buluyomuş

Yazın üç sütun üstüne kapkara haykıran puntolarla :
    Nâzım Hikmet vatan hainliğine devam ediyor hâlâ.

• newrelease

çok güzel yazmışsın eline sağlık
    İntel İ5 750 2.66@3.8ghz 1.25v___GIGA P55A-UD3R___Zerotherm Core92 Cpu Cooler___Zotac GeForce GTX260 Amp2 edition 730/1460/2400__Patriot SignatureLine DDR3 4GB 1600mhz cl9 ___Samsung 250GB SATAII 8mb 7200RPM___Seagate FreeAgent 1 TB 16mb External______Technisat Skystar2 Pcı___Tagan 2 Force II U33 800W___TT Xaser V7000D wingo___Creative inspire5200 5+1 speakersPhılıps 190X7-fb 19 LCD'___Logitech G5 2500dPi___A4tech X7 G600___
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.