Şimdi Ara

Çarşamba gününe ait küçük bir Tahmin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pek çok benzer şeyler tartıştık, yazıştık. Aslında üzüntüm hala geçmedi.
    Hanım dünden beri neden sinirli ve moralim bozuk olduğunu malesef anlamakta güçlük çekiyor evimde otururken birden avrupalı futbol severler bizlere gülüyormuş gibi hissettim hala sanki portekizliler, isviçreliler bana bakıp kıs kıs gülüyorlar gibi hissediyorum. Enteresan. Neyse..

Çarşamba için isviçre karşısında bu maçta yapılamayanların yapılacağını düşünenler var.
    Hem isviçre güçsüz hem Frei de yok iyice bitikler gibi.

Ama benim tahminim var :
    Tam bir sinir harbi ile maça çıkacağımızı;
    2 kırmızı kart. 4 sarı kart görüp;
    Kırmızı kartların biri ceza sahasında olup penaltı ile sonuçlanacak diye düşünüyorum.
    gollerden birini penaltıdan yeriz gibime geliyor.

İsviçre ile değil hakem ile oynayacağımıza bahse girerim.
     Çarşamba gününe ait küçük bir Tahmin.

Bu başlıkta genç oyuncuların ne kadar tecrübesiz ve çabuk demoralize olan bir takım olduğunu söylemiştim.
    http://resim.donanimhaber.com/m_23489876/mpage_1/key_//tm.htm#23489876

Bu vehamet İsviçre maçında bizim eve dönmemize sebep olur diye düşünüyorum.

Terim ve yanındaki 4 as malesef yanlış bir yola girdiler ve çıkmakta zorlanacaklar.
    Müfit Erkasap, Oğuz Çetin, Metin Tekin ve Eser Özaltındere.
    Üzgünüm ama haketmedik bu turnuvayı. Çalışamamış bir takım seyrettik.

Bakın portekiz defastan paslarla çıkıp, orta sahadan ileriye top indirdi.
    Mükemmel toplar kestiler. Orta sahadan direk kanatlara...
    bizim orta saha ve defans tenis gibi izlemek zorunda kaldı malesef.
    Adamlar bunu yaparken Terim ve 4 as gidip erken basmayı ve bu taktiği kesmeyi düşünmediler.
    Evet golü böyle yemedik. ama direkten dönen toplar ?? ille yemen mi lazım.
    Bunlardan gol yemesen bile yersin, tenis gibi maç mı olur atıyon hoooop 2 dakka sonra top geri geliyor. Defans aptallaşır böyle bir oyunda..

Biz 90 dakika evet inanın 90 dakika boyunca bunu bir kez denedik Kazım Kazım bunu denedi, sağdan ileri çıkarkan soldan atağa çıkan Mevlütü görmek istedi top uçtu avuta gitti :)

Üzgünüm,

Biz böyle ileri çıkamıyoruz. Biz orta sahayı kullanarak oynamayı becerebiliyoruz. Malesef. Orta saha çalışırsa oluyor çalışmazsa iptal olursa olmuyor.
    Orta saha bazen beceremiyor bu sefer biri kanattan top alıp çıkıyor topu kesiyor vurulursa gol..
    Ama onu da başaramayınca bizim başka taktiğimiz yok.

Tüm hücum gücümüz böyle sadece 2 taktik. Orta saha ve bir kanat.

Hayırılısı diyor ve çarşamba hortlatmak üzre kayda geçiriyorum.

• şuanda devam maçta
    almanya nın nasıl oynadığını gördüğümde
    gerçekten burayı haketmediğimizi düşünüyorum
  • İsviçre maçını alacağımızı düşünüyorum.Yine Arda'yı oynatmazsa bilemem..Ama İsviçre turnuva sahibi avantajını kullanarak hile hurda yaparsa..Mecburen turnuvaya veda ederiz.Hakeme karşı oynayacağımızı zaten biliyoruz
  • Profesyonel futbolda orta sahan kötü veya yok ise karşı takıma diş geçirebilmen için karşı takımında orta sahasının senin düzeyinde olması gerekir. Eğer onların orta sahası senden üstünse o takımı yenmek bana göre tesadüflere bağlıdır. İnşallah fatih terim 4-3-3 taktiğinden ve saçma sapan oyuncu seçimlerinden vazgeçer. Orta sahayı arda, emre, aurelio tuncay ve ayhanla kurup ileride c.kazımı tek başına bırakabilir. Kurarsa değil isviçre portekizi bile yeneriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acr -- 8 Haziran 2008; 23:57:56 >

Orjinalden alıntı: ques7R

şuanda devam maçta
    almanya nın nasıl oynadığını gördüğümde
    gerçekten burayı haketmediğimizi düşünüyorum

+1905

We have been dreaming.But who can deny?
    It's the best way of living between the truth and the lies.
  • İsviçre maçından hiç ama hiç umudum yok..

2003'deki olaylı İsviçre maçındaki hakem yönetecek galiba.
  • bu maçta isviçre ve türkiye ilk maçları kaybettikleri için hücuma yönelik oynayıp kazanmak isteyeceklerdir.Bu nedenle atakları kim iyi değerlendirirse o kazanır.Türkiye'de daha teknik,hızlı ,kaliteli oyuncular var.Türkiye kazanır diyorum.Ama beraber de bitebilir.İnşallah TÜRKİYE kazanır.
  • Umarım teknik heyet ve futbolcular Türk medyasını takip etmiyordur, eğer ediyorlarsa anormal morallerinin bozulacağı kesin. Çünkü çok fazla tepki var hele bazı köşe yazarları nezaket sınırlarını bile zorladılar.
    Tüm bunların doğrultusunda İsviçre maçına bundan önce olduğu gibi aşırı motivasyon ile çok agresif çıkarsak ve dengesizce hücum edersek korkarım ki Çek maçını formaliteden oynarız.

Kupayı da Almanya alır, kimse rakip bile olamaz bence...
  • new release yorumunda sonuna kadar haklısın. Oynanan diğer maçlara bakıyorsun, İsviçre, Çeklere yenilmesine rağmen galibiyeti haketti. Avusturya yenildi ama Hırvatları perişan etti. Polonya yenildi ama kime Almanya gibi mutlak kupa favorisi bir takıma yine de iyi mücadele ettiler ve unutmayalım Polonya grup maçlarını bizi çok kolay yenen Portekizin üstünde bitirmişti. Oysa Portekiz-Türkiye maçını seyreden milyonlarca Avrupalı şöyle düşündü : " Bu Türkiye'nin Euro2008 de işi ne? "

Açıkçası İsviçre maçından da hiç ümitli değilim. Portekiz maçından daha kolay olacağını hiç sanmıyorum. Hakem, Seyirci faktörü ve geçmişte yaşanan olaylar tamamen bizim dezavantajımız. Tek bir şansımız var o da gerçek Türkiye gibi oynamak.

Eleme maçlarında ne olacağı pek belli olmaz ama Yunanistan gibi bir sürpriz beklemiyorum. Kupayı Almanya alır bence de.

• Bu maçı 0-0 bitirirsek puan alırız yoksa 0 puanla turnuvayı kapatırız
  • bence isviçre bizden üç puan alamazsa çok üzülür durumumuz vahim heralde avusturya bile bizi grubunda isterdi.. en çok sinir olduğum fatih terimin pişkin tavırları adam lafta milliyetçi paradan başka bişeyi düşündüğü yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albea05 -- 10 Haziran 2008; 22:22:48 >
  • isviçre bizim grupta en iyi topu oynayan takım ne puanından bahsediyorsunuz? Ya eurolar bize yaramıyo yada Fatihterim bu turnuvaların adamı değil. En son Euro 98 e katılıp yine yanlış hatırlamıyorsam 0 puanla dönmüştük ve fatih terim vardı. Sanırım golde atamamıştık. Muhtemelen aynısı olacak.

Orjinalden alıntı: simple

isviçre bizim grupta en iyi topu oynayan takım ne puanından bahsediyorsunuz? Ya eurolar bize yaramıyo yada Fatihterim bu turnuvaların adamı değil. En son Euro 98 e katılıp yine yanlış hatırlamıyorsam 0 puanla dönmüştük ve fatih terim vardı. Sanırım golde atamamıştık. Muhtemelen aynısı olacak.

Hakikaten Euro 98'deki 0 puan tam bir rezalettti. Düşün bütün diğer takımlar Fransa 98 Dünya Kupasına katılmış biz Euro 98 de, Somali, Buguti ve Dominik Cumhuriyetinin de yer aldığı ölüm grubunu puansız kapatmıştık

Yazın üç sütun üstüne kapkara haykıran puntolarla :
    Nâzım Hikmet vatan hainliğine devam ediyor hâlâ.
  • sanırsam euro 98 değil 96 tıydı 0 puan çektiğimiz.

Orjinalden alıntı: Dj_Gençkan

sanırsam euro 98 değil 96 tıydı 0 puan çektiğimiz.

Evet 96 ydı. peki gol atabilmiş miydik? Ben gol atamadık diye hatırlıyorum.

Orjinalden alıntı: cscageonly

quote:

Orjinalden alıntı: simple

isviçre bizim grupta en iyi topu oynayan takım ne puanından bahsediyorsunuz? Ya eurolar bize yaramıyo yada Fatihterim bu turnuvaların adamı değil. En son Euro 98 e katılıp yine yanlış hatırlamıyorsam 0 puanla dönmüştük ve fatih terim vardı. Sanırım golde atamamıştık. Muhtemelen aynısı olacak.

Hakikaten Euro 98'deki 0 puan tam bir rezalettti. Düşün bütün diğer takımlar Fransa 98 Dünya Kupasına katılmış biz Euro 98 de, Somali, Buguti ve Dominik Cumhuriyetinin de yer aldığı ölüm grubunu puansız kapatmıştık

Şimdi çözdüm olayı yarım saattir bakıyorum ne somalisi ne dominiği diyorum kafamı buluyo benle bu adam. Meğer kafa buluyomuş

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.