Şimdi Ara

CarrefourSa Büyüüüük Alışveriş İkramiyesi =>kampanya sorunları paylaşma konusu oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
375
Cevap
59
Favori
60.656
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Carrefoursa Fırsatları:

    Carrefoursa 3-23 Aralık KAZAN Kampanyası

    https://www.carrefoursa.com/tr/kazan

    CarrefourSa Büyüüüük Alışveriş İkramiyesi =>kampanya sorunları paylaşma konusu oldu

    1.3-23 Aralık 2018 tarihleri arasında CarrefourSA Kartla (Platin,Venüs,Standart) tek seferde yapılacak 150 TL alışverişe 25 TL, 300 TL alışverişe 50 TL, 500 TL alışverişe 100 TL puan hediye edilecektir.
    2.Kampanyaya katılıp koşullara uygun alışverişini Visa tipi kredi kartı ve banka kartı ile yapanlar kampanya ödülüne ek olarak 25 TL değerinde CarrefourSA puan kazanacaktır. Yani tek seferde yapılacak 150 TL alışverişe 50 TL, 300 TL alışverişe 75 TL, 500 TL alışverişe 125 TL puan hediye edilecektir.
    3.Kazanılan puanlar 3 Ocak 2019'da alışveriş yapılan CarrefourSA Kart'a yüklenecek olup geçerlilik süresi yüklendiği gün dahil 30 gündür.
    4.Kampanyaya katılmak isteyen müşterilerin 4604’e «KAZAN» yazıp göndermeleri ve gelen şifreyi kasada CarrefourSA Kartlı alışverişinde kullanmaları gerekmektedir.
    5.3-23 Aralık 2018 tarihleri arasında her müşteri kampanyadan sadece 1 kez faydalanabilir. Bir şifre bir kez kullanılabilir.
    6.Alışveriş tutarı hesaplanırken alkollü içecekler, tütün mamulleri, GSM TL yükleme harcamaları ve kuyum, oto lastiği, fotokopi kağıdı, milli piyango bileti, elektronik ve klima alışverişleri dikkate alınmayacaktır. Küçük ev aletleri kampanyaya dahildir.
    7.Ödeme esnasında puan/hediye kart/kurumsal çek/iade çeki kullanılırsa bu tutarlar toplam fiş tutarından düşülecektir.
    8.Puanlar 3 Ocak 2019'da alışveriş yapılan CarrefourSA Kart'a yüklenecek olup geçerlilik süresi yüklendiği gün dahil 30 gündür.
    9.Kazanılan puanlar nakde çevrilmemektedir.
    10.Kazanılan puanlar alkollü içecekler, tütün mamulleri, GSM TL yükleme harcamaları, kuyum alışverişlerinde kullanılamaz.
    11.Kampanya başka kampanya ile birleştirilemez.
    12.CarrefourSA kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar.

    13.Detaylı bilgi için: 4441000


    Özetle;

    150 tl alışverişe 25 tl + Visa kart ile yapılan alışverişe 25 tl toplam 50 tl puan yüklemesi (Yanıyor)
    300 tl alışverişe 50 tl + Visa kart ile yapılan alışverişe 25 tl toplam 75 tl puan yüklemesi
    500 tl alışverişe 100 tl + Visa kart ile yapılan alışverişe 25 tl toplam 125 tl puan yüklemesi



    Carrefoursa.Com dan yapılan alışverişler bu kampanyaya dahil değildir.


    Carrefoursa.com da geçerli 250 tl alışverişe Telekomdan anında 30 tl indirim

    Bu kampanya maalesef büyük alışveriş ikramiyesi ile birleşmiyor arkadaşlar
    https://www.carrefoursa.com/tr/ttkampanya


    Alışveriş yapmadan önce avantajixi unutmayınhttps://www.avantajix.com/tr/carrefoursa

    CarrefourSa Büyüüüük Alışveriş İkramiyesi =>kampanya sorunları paylaşma konusu oldu

    Kampanya Koşulları

    Türk Telekom bireysel mobil, internet veya ev telefonu müşterileri, 29 Kasım – 31 Aralık tarihleri arasındawww.carrefoursa.com üzerinden yapacakları 250TL ve üzeri alışverişe anında 30TL indirim fırsatından yararlanacaktır.
    Kampanyadan faydalanabilmek için, Türk Telekom BiDünya Fırsat mobil uygulaması üzerinden Fırsat Kodu Al butonunu tıklayarak ya da cep telefonundan MARKET boşluk TCKN yazıp 6262’ye ücretli kısa mesaj (tüm vergiler dahil TT Mobil ve Vodafone müşterileri için 0,65 kuruş, Turkcell müşterileri için 0,85 kuruş) göndererek fırsat kodu alınması ve fırsat kodunun alışveriş sonrası, ödeme sayfasında bulunan “Hediye/Promosyon Çeki Kullan” alanına girilmesi ve sonrasında “Kullan” butonuna basılması gerekmektedir.
    Toplam fırsat kodu 50.000 adet olup, kampanya fırsat kodu adedi ile sınırlıdır.
    Fırsat Kodları tek kullanımlıktır. Kampanya, diğer kampanya ve indirimlerle birleştirilemez.
    Yılbaşı hindi ve roaster piliç siparişleri, 250TL alışveriş tutarı hesaplanırken dikkate alınmayacaktır.
    CarrefourSA ve Türk Telekom Grubu kampanya kapsamında değişiklik yapma ve kısa mesaj fiyatlarında meydana gelebilecek fiyat değişikliklerini yansıtma hakkını saklı tutar.
    Kampanyaya 18 yaşından küçükler katılamaz.



    Axess’e özel CarrefourSA’larda 50 TL chip-para!

    https://www.axess.com.tr/axess/kampanyadetay/8/8836/axesse-ozel-carrefoursalarda-50-tl-chip-para

    CarrefourSa Büyüüüük Alışveriş İkramiyesi =>kampanya sorunları paylaşma konusu oldu

    Axess’e özel CarrefourSA’lardan ve carrefoursa.com’dan farklı günlerde yapacağınız 3 defa 150 TL ve üzeri alışverişinize 50 TL chip-para!

    Kampanya detayları:

    1-31 Aralık 2018 tarihleri arasında CarrefourSA’lardan ve carrefoursa.com’dan farklı günlerde yapacağınız tek ödeme ya da vade farksız 3 defa 150 TL ve üzeri harcamaya 50 TL chip-para sunulmaktadır.

    Kampanyaya katılmak için, ilk harcamadan önce Akbank sistemine kayıtlı olan cep telefonu numarasından "ELLİ " yazıp 4566 ’ya SMS göndererek kayıt olmak gerekmektedir. Belirtilen kısa mesajın Akbank sistemine ulaşmasından ve Akbank tarafından ‘kayıt oldunuz’ bilgisinin tarafınıza iletilmesinden sonra kampanyaya katılım sağlamış olursunuz. Katılım için gönderilen SMS’ler; tüm operatörler tarafından KDV ve ÖİV dahil 0,65 TL olarak ücretlendirilir. Axess Mobil üzerinden kampanyaya katılmak için harcamadan önce “Hemen Katıl” butonu tıklanmalıdır. Kampanyanın profil alanındaki “Kampanyalarınız” başlığı altında görünmesinden sonra kampanyaya katılım sağlanır.

    Chip-para hediyesi, kampanya koşulları gerçekleştirildikten sonra karta anında yüklenecektir ve 07/01/2019 tarihine CarrefourSA mağazalarında kullanılabilecektir. Kullanılmayan chip-paralar 08/01/2019 tarihinde geri alınacaktır.
    Axess, Wings, Free, Neo kartlar ile bu kartlara bağlı ek kartlar ve sanal kartlar kampanyaya dahildir. Bank O’Card Axess ve Ticari kartlar ise puan kampanyasına dahil değildir. Kampanyaya sanal POS’tan yapılan işlemler dahildir.
    Chip-para kampanyası müşteri bazındadır. Bir müşteri asıl ve ek kartları ile yapacağı harcamalar ile kampanyadan bir defa en fazla 50 TL chip-para kazanabilir. Kazanılan ödül tutarı, müşterinin kampanya kapsamındaki en son harcamasını gerçekleştirdiği kartına yüklenecektir. Nakit çekim, eft/havale, fon alım/satım, BES işlemleri, anlık/otomatik fatura, vergi ödemeleri ve chip-para ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir. İptal ve iade işlemlerinde yüklenen chip-para iade alınacaktır. Chip-para’nın kullanılmış olması halinde ekstreye borç yansıtılacaktır.

    Axess Mobil veya SMS ile kayıt olmayan kart sahiplerinin harcamaları kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
    Yasal mevzuat gereği, mal veya hizmet alımı sonrası belli bir ücret karşılığı borcun taksitlendirilmesi veya ödemenin ertelendiği dönemler de dâhil olmak üzere, kredi kartları ile gerçekleştirilecek mal ve hizmet alımları ile nakit çekimlerinde taksitlendirme süresi bireysel kredi kartları için on iki ayı, kurumsal kredi kartları için dokuz ayı geçemez. Bu süre bireysel kredi kartları için; elektronik eşya alımlarında üç ay, bilgisayar alımlarında, kulüp ve derneklere yapılan ödemelerde, taşımacılık ile ilgili harcamalarda, yurt dışına ilişkin havayolları, seyahat acenteleri ve konaklama ile ilgili harcamalarda altı ay, sağlık ve sosyal hizmetler ile ilgili harcamalarda ve sağlık ürünü alımlarında, vergi ödemelerinde ve yurt içine ilişkin havayolları, seyahat acenteleri ve konaklama ile ilgili harcamalarda, dokuz ay olarak uygulanır. Bireysel kredi kartlarıyla gerçekleştirilecek kuyum, telekomünikasyon, doğrudan pazarlama ile ilgili harcamalar, yurt dışında yapılan harcamalar ve, yemek, gıda, alkollü içecek, akaryakıt, kozmetik, ofis malzemesi ile hediye kart, hediye çeki ve benzeri şekillerde herhangi somut bir mal veya hizmeti içermeyen ürünlerin alımlarında taksit uygulanamaz.
    Akbank T.A.Ş. kampanyayı durdurma ve kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quarisma2005 -- 3 Ocak 2019; 11:25:12 >







  • Kampanya iyi gibi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekstradan 1+1 veya %li kampanyayla birleşmediği sürece mevcut fiyatlar üzerinden sıcak sayılmaz. Paylaşım için çok teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paraf üstü ve paraf un diğer kampanyalarıyla iyi combo olur 😀

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "alkol, tütün, kuyum, gsm tl yükleme, oto lastiği, fotokopi kağıdı, milli piyango bileti, elektronik ürünler ve klimada GEÇERSİZDİR. " yanan ne, ben anlamadım...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alkol ile tutun un kari ne ki adamlar kampaynyaya katsin basbaya yaniyor firsat 200 /50 gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok iyi

    Visayi nereden bilicekler yanliz ben onu anlamadim ?
    Yada mesela bendeki axess gold visa bunu 2 farkli carrefour kartta kullansam nolur gerci visa kart var fazladanda kredi karti olarak tek gold visa var yoksa encardlada yapilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 28 Kasım 2018; 23:34:4 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ihtiyaca gore degisir ben fotokopoden yuruz dedim yok mus yani gorunene gore seker falan uygun gibi brosuru incelemek lazim mutlaka

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tatar 55 kullanıcısına yanıt
    sıkıntı yok hocam. sen dal carrefour'a.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi duruyor teşekkürler.
  • Daha sms aktif degil yollamayin bu arada ulan insallah para kesmemistir bi kontrol edeyim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: simerazzı

    Ekstradan 1+1 veya %li kampanyayla birleşmediği sürece mevcut fiyatlar üzerinden sıcak sayılmaz. Paylaşım için çok teşekkürler
    Toptancılar ve Atatürk düşmanlarına denk gelmeyiz umarım.
  • visa kullanma mecburiyetini bende tam anlayamadım ,illa visa olma şartı mı var acaba ?
  • Kiyma sucuk pahalanmis gorunene gore seker ayni cay eh iste brosur de bisey yok magzaya bakmak lazim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mesajım bulunsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Axess yılbaşı kampanyası yapıp 5x150 ye kartın son 2 hanesi kadar puan yaparsa birleşir ayrıca ZUBİZU devam ederse birleşir gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: C.CEMİL

    visa kullanma mecburiyetini bende tam anlayamadım ,illa visa olma şartı mı var acaba ?
    visa şartı yok, ancak 150 tl üzeri alışverişi visa kart ile yaparsanız ayrıca 25 tl puan kazanırsınız.
    yani 150 tlde visasız kartla 25 puan/ visalı kartla 50 puan.
  • Yüklediği puanları kullanırken ürün ayrımı yapmaz umarım...
  • quarisma2005 kullanıcısına yanıt
    sms gönderme için bir tarih verilmiş mi acaba ,şimdi sms göndersek oluyor mu ?
  • Süper kampanya, birde kart kampanyası gelirse harika olacak.. Hala laf edenler ne bekliyor anlamadım gitti...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.