Şimdi Ara

carrefour

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • carrefour un genel müdürlüğü nerde bilen var mı?

• Yanlış hatırlamıyorsam maltepe'de bir çok sabancı grubuna ait merkezler orada.Maltepe Carrefourun orada.
  • bizim istinyede champion vardı oda sabancıya bağlı hatta fişinde carrefour yazıypdu ama adamlar bi isim değişikliği yaptı ismi carrefour oldu tv'yede reklam verdiler şimdi müşteri sayısı 3 katına fırladı.
  • altunizadedeymiş öğrendim.teşekkürler...
  • Ok millet Parkının karşısındaki sabancı grup ta o zaman
  • istanbul haritası arıyorum şimdi de ama doğru düzgün bişe bulamadımm
  • evet arkdaşım altunizadede
  • niye?
  • niye mi? tam olarak nerede olduğunu görmek için
  • http://www.istanbul.net.tr/istanbul_harita.asp

Orda flash harita var baya kullanışlı...
  • 1. koruden geciyosun karsıya altunizadeye cıkmıs olacaksın kadokoy otobusune bindiysen eğer bağlarbasında iniyorsun...inince yukarıya doğru yani geriye doğru yuruyeceksin..mezarlığın kosesine yani...diğer kosede aslı borek var...aslı boreği gorunce karsıya bak karsıda yapıkredi falan var...diğer kosede de deriden mağazası var...deriden'in sırasında bankalar var tekstilbank,garanti vs....onları devam et ilk sokağa gireceksin ilk sokak solunda olacak yani garantiyi gecer gecmez.....o sokağa gir ve sokağın sonuna doğru yüyü...sokağın sonunda direkt karsına gelecek zaten....
  • hocam tarif ettim kolay yerde aslında karısık olmamıstır umarım...

koc allianz dan sonra içeri girersin eğer ilk durakta indiysen...ikinci de inerssen aslı borekten karsıya gecicen unutma

• mecidiyeköyden en pratik nasıl giderim onu söylerseniz sevinirim. sabahın bi köründe 8:30 da orda olmam gerekiooo, karşıyı da pek bilmem ben.
  • kadıköy iskeleden bağlarbaşı na bi otobüs bul..
    capitol ü sor..
    capitol de inince yada bir durak sonrasında inince yine sor..
    tarif eder benim sevgili hemşehrilerim
    ha bu arada carrefour sabancı nın olduğu yerde değil..
  • niyte kadıköye giidiim ya
    mecidiyeköyden gidicem diyorum hiç mi bi otobüs geçmio mecidiyeköyden karşya gidenlerdenn
  • ya hadi bi bakın şuna noolur cuma sabahı orda olmam gerekioo.carrefoursa genel müdürlük adres: kısıklı tramvay caddesi, haluk türksoy sokak, No:.14, altunizade
  • arkadaşım benim tarif ettiğim ve üşenmeyip cizdiğim krokiyi anlamadın mı?
    orada da belirttiğim gibi gideceksin ve bahsettiğim güzergahtan 120 numara olan Mecidiyekoy-Kadıkoy arabası geciyor...Kopruden sonraki 2. yada 3. durakta inebilirsin ayrıntı için krokiye bak artık..Hala da sorarsan nasıl diye yuh derim yanii
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.