Şimdi Ara

carraro SPORTİVE 225 VİDEO FULL HD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • http://www.youtube.com/watch?v=ZO2yVxk-fZI FULL HD
    Dağ bisikleti değilde şehir ve uzun yol-km yapmak yorulmadan zorlanmadan düzgün rijit bir kadro başlangıç için oldukca iyi.


    Teknik Özellikler
    Kadro
    ALÜMİNYUM 1.1/8" YARI-ENTEGRE MAŞA YATAĞI
    Maşa
    28'' SUNTOUR NEX DS MLO 63mm KİLİTLİ

    Sele
    SELLE ROYAL FRECIA
    Vites
    SHIMANO ALTUS 24 VİTES

    Fren
    SHIMANO HİDROLİK DİSK BL-M395 SM-RT54 MERKEZİ KİLİT
    Lastik
    700X35C 37-622 SİYAH

    Jant
    28'' CARRARO ÇİFTKAT ALÜMİNYUM 32H DİSK







  • hocam merhabalar. ben de bu bisikletten aldım birkaç hafta önce. size sorum şu: selenin arkasında arka far takma yeri var fakat benim bisklette o kısımda selle royal yazılı bi aparat var. normalde orada far olmalı mıydı? yoksa fabrika çıkışı bu halde mi? hımm bide, genel olarak memnun musunuz bisikletten? zira ben toplamda 15-20 km anca yapmışımdır, o da düz asfalt yolda. haa, bisikletimi çok sevdim, hayalimdeki bisiklet ayrı konu, ama bi prof.a sormak istedim...teşekkürler.., özellikle youtube daki paylaşımınız için :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erphan

    hocam merhabalar. ben de bu bisikletten aldım birkaç hafta önce. size sorum şu: selenin arkasında arka far takma yeri var fakat benim bisklette o kısımda selle royal yazılı bi aparat var. normalde orada far olmalı mıydı? yoksa fabrika çıkışı bu halde mi? hımm bide, genel olarak memnun musunuz bisikletten? zira ben toplamda 15-20 km anca yapmışımdır, o da düz asfalt yolda. haa, bisikletimi çok sevdim, hayalimdeki bisiklet ayrı konu, ama bi prof.a sormak istedim...teşekkürler.., özellikle youtube daki paylaşımınız için :)

    öncelikle sizede gülegüle kullanmak nasip olsun, bisiklette farlar standartta yok sadece reflektörler var,ben o farlara ek 2. far takımınıda taktım gece diğerleri sabit yanıyorken arkada uyarı şeklinde yanıp sönen ledler mevcut-ön far içinde videoda gördüğünüzü uzun hüzme olarak kullanıyorum yanına daha kısa mesafe mercekli far taktım onuda kısa mesafye ayarladım-malum yaz sıcakları artık gece ve ya sabah çok erken saatte tura çıkılabiliyor-balatalar sertleşene kadar ses ve arka balatalar kaçırma yapabilir hafif sıkmalarda onu dert etmeyin.-benim arka lastik aşınmaya başladı bulunduğum şehirde parke taş ve inşaat molozları alt yapı çalışmaları çok olduğundan dolayı. Benimde hayalimdeki yazmıyayımda aklımdaki bisiklet değil ama abuksabuk markalarda aynı donanım 1500-1900tl olunca carraro komikk derecede ucuz oluyor sonuçta nerdeyse 100 yıllık marka-üreimde fabrikada yapılıyor-hidroliklerde shimano viteslerde göbeklerde.




  • hoş bisiklet Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin
  • @perperek

    teşekkürler, sizde gülü güle kullanın...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erphan

    @perperek

    teşekkürler, sizde gülü güle kullanın...

    arkadaşlar merhaba bende bu bisikletten almak istiyorum
    en son kaça mal edebilirim? Ankara'da nereden güvenerek almalıyım? İlginize şimdiden teşekkürler...
  • carraro nun ankara daki bayilerinden alabilirsin :) 2 senede garantisi var. 940 tl liste fiyatı ama iyi bi pazarlıkla 850 tl ye peşin, 900 tl ye de taksitlede alabilirsin bence.tavsiye ederim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.