|
Merhaba herkese, 2 gece önce evimin kapısının önünde park halindeki aracıma maalesef bir araç çarpıp kaçmış. Komşuların bana ulaşmasından sonra hemen çevrede kazalı araç aramaya başladım ancak herhangi bir sonuca ulaşamadım. Gece 01:30-02:00 saatlerinde gerçekleşti. Maalesef ki araçta kasko olmadığı için trafik sigortasıda zararı karşılamıyor. Bölgede jandarma görev yapıyor ancak herhangi bir kamera vb. Kanıt olmadığı için pekte ilgilenmek istemediler. Aracım çarpma esnasında sol kısmından kapı, çamurluk hasar alıyor (göcük çizikler) ve ayna kırılıyor. Araç duvar kenarında olduğu içinde araç çarpışma şiddetyle duvara yaslanıyor ve sağ kapı ve çamurlukta çizik göçükler mevcut ve aynı zamanda sağ aynada kırılıyor. Yaklaşık 40-50k tl arasında bir hasar mevcut. Çarpan aracın ya sis farı ya farı kırılmış sadece bu kırık parçalar var elimde bu parçalardan marka model tahmini yapabilecek olursa sevinirim bende o saat aralığında çevredeki marketlerin kameralarından emin olabileceğim bir aracın plakasına ulaşabileyim. Kırık far parçası siyah nikelajlı bir parça ve tek parça halinde tabi bu nikelaj kısmı üst taraf mı alt taraf mı belli olmuyor. Nikelajın altında L2 L709099 PMMA yazıyor ancak L709099 parça numarası herhalde çinli bir üreticinin numarası parçacılardan veya internetten hiç bir bilgiye ulaşamadım. Çarpan aracın rengi beyaz aracımda beyaz boya çıkmış. Aynayı kırdığı içinde açıkçası biraz yüksek bir araç olduğunu düşünüyorum. Yardımlarınız için teşekkürler. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt