Şimdi Ara

Çarpık dişlilere müjde!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Diş yapısı bozuk olanların başvurduğu ilk yollardan biri tel taktırmak.
    Ne var ki dişlere yerleştirilen tellerin senelerce kalması, birçok kişinin istemediği bir süreç. İşte bunu düşünen Japon bir firma, günde sadece 5 dakika boyunca takılabilen bir ürün geliştirdi. Çene kaslarını geliştiren, dişleri ve dişetini güçlendiren silikon ağızlık, 51 dolardan satışa sunuluyor.
    Not:(ARKADASLAR İNTERNETTEN SATİSİYLA İLGİLİ BİLGİSİ OLAN VARMI ?)



  • Konuyu açmayı biliyorsun hocam, birde bulursan şu ürünü iyi olur
  • Tel lazım usta öyle japon usülü olacak iş değil ben de yazın taktırmayı düşünüyorum biraz geç kaldım ama olsun tel gülmedikçe belli olmuyor diyolar zaten, 18 yaş.
  • Arkadaslar kaynak gazetede gordum internette varmidir acaba bende arastiyorumhttp://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=1283325
  • Tel belli oluyor gayet,ama utanılcak birşey değil tabiki.
  • Bu icad çok güzel bir seye benziyor satışa sunulmuş ebayda filan varmidir
  • Mesajım Kıvransın Şuralarda
  • bakalim
  • dursun şu kenarda.
  • Arkadaşlar haber yalandır boşuna ümitlenmeyin=)oyle bildiginiz gibi basit degil=)ayrıca şimdiki teknolojinin varlıgında böyle birşeyin olması mümkün degildir belki torunlarımız görebilir onun için ortodontik tel kaçınılmazdır:)
  • çok iyi ya benim yukarkilerde azcık çarpıklık var takip
  • Diş teli takmadan güzel gülüşler mümkün

    İstanbul Aydın Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, ağız ve diş estetiği konusunda Ortodonti Kliniğinde en son tedavi yöntemlerini kullanıyor.
    18 Ocak 2012 Çarşamba 19:35



    İstanbul Aydın Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde geniş uzman kadrosu eşliğinde son teknoloji ile tam donanımlı şekilde İstanbul Bahçelievler’de halka kaliteli hizmet vermeye devam ediyor.

    Birçok klinikle hizmet veren İstanbul Aydın Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, özellikle ağız ve diş estetiği konusunda Ortodonti Kliniğinde en son tedavi yöntemlerini kullanıyor.

    Invisalign yaygın olarak kullanılan metal veya porselen braketler ve bunlara uygulanan teller ve elastiklerden çok daha farklı bir tedavi aracı.

    Invisalign ile özellikle çapraşık dişleri çok daha kısa sürede dışarıdan fark edilmeyen aygıtlarla düzeltmek mümkün. Yüzeyi son derecede parlak olan aygıtlar ağız hissinin kaybolmadan ve estetik görünüm bozulmadan tedavi edilmesine olanak sağlıyor.

    Kapsamlı ve güvenceli bir tedavi yöntemi olan Invisalign yönteminin, etkisi pek çok vakalarda kanıtlanmış ve onaylanmıştır. Örneğin eğri ve çapraşık dişleri efektif olarak ve pratik bir şekilde düzeltir.

    Bu sistem hareketli bir elastik malzeme yardımı ile hafif basınç uygulanarak dişlerin etkin, doğru ve hızlı bir şekilde istenilen ideal pozisyona getirilmesini sağlar.

    Uygulama neredeyse hiç göze çarpmayan şeffaf plaklarla adım adım tedavi evreleri oluşturularak yapılmaktadır. Plaklar ( yumuşak-orta-kalın )olarak sınıflandırılan set-up lardan oluşmaktadır.

    Hastanın ölçüsü alınır ve ölçülere uygun dişlerin hareketini sağlayacak şeffaf plaklar (düzelticiler) üç boyutlu özel bilgisayarlı sistemler ile hazırlanır. Dişlerin düzgün diziliş konumlarıyla ilgili görünüm tedavinin başlangıcında hastaya sanal ortamda görsel olarak sunulur.

    Tedavi Ortodonti uzmanları tarafından yapılmalıdır, süreci planlayan program tekniği sayesinde, her bir tedavi aşamasında farklı katman kalınlıklarındaki 3 farklı aparey birer hafta aralıkla takılır.

    Invisalign Yönteminin Sağladığı Avantajlar

    Hastalar tedavi sürecinde rahat bir şekilde konuşup gülebilir, hemen hemen hiç fark edilmeyen şeffaf malzemelerden üretilmiştir, çıkarılabilir olduklarından yemek yeme esnasında zorluk çekilmez, yemek sonrası ise dişleri temizlemek daha kolaydır. Rahat,göze görünmeyen ve ağrısız,acısız bir tedavi imkanı verir.

    Şeffaflığı sayesinde tam bir estetik uyum sağlar. Ağızda takılı iken hiçbir şekilde konuşma ve telaffuzda sorun yaratmaz. Tamamen hijyenik ve özel bakım gerektirmeyen yapısal özelliği ve daha az sayıda ve daha kısa süren ara kontroller gerektirir.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.