Şimdi Ara

Carisma sorunlarım...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. 2000 model 1.6 otomatik, sıralı sistem atiker lpgli HB Carismam var. 170bin'de. Ve birkaç ayrıntılı sorum var...

    1-Orta tavan lambası pert olmuş, çözümü nasıldır? bu parça bulunur mu? Ya da yerine başka ne yapılabilir?
    2-Sağ ön ve arka kapı bazen kitlenmiyor ve kilidi açılmıyor. Sebebi ne olabilir? Parça ise kaç liradır?
    3-Arka sileceğe su gitmiyor. Direksiyon kolundaki düğmeye bastığımda motor sesi gelmiyor. Sorun ne olabilir? Parça ise fiyatı nedir?
    4-Araç çalışır ve durur durumdayken (lpg/benzin aynı) klimayı açtığımda araç stop ediyor. Bakıma gitti hava yağ filtresi falan değişti, dükkandan çıktığım gibi stop etti araba. Sonra hava filtresindendir dedi adam, gidip lpgcide ayar yaptırdık düzeldi fakat klima sorunu kaldı. Sorun nedir acaba?
    5-Aracı P konumunda çalıştırdıktan sonra, hareket için D konumuna aldığımda bi ileri atma oluyor, R konumunda yok ama Dye aldığımda bi atıyor kendini ileri hafiften. Bu bir sorun mudur yoksa normal midir?
    6-Aracın ön panel aydınlatması çok zayıf. Gece göstergeleri gösteriyor fakat baya zayıf. Normali mi böyledir? Güçlü bir ampul takılabilir mi? Aynı şekilde, orta panelde saat göstergesinde hiç ışık yok. Heralde vardır orada bir aydınlatma diye düşünüyorum. Nasıl çözülebilir?
    7-Bu araçta sürücü koltuğunun yanındaki koltukta air bag var mı?
    8-Torpido gözünde ışık yok, baktım ama göremedim bir şey acaba orada bir aydınlatma var mı?

    Aklıma gelenler bunlar.. Bazıları gereksiz ama yine de sorayım dedim. Carismadan anlayan arkadaşlar yeşillendirirse sevinirim.. Saygılar.







  • yok mu kimse?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam uzun zaman olmuş sorunlarını çözebildin mi..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kliibapz kullanıcısına yanıt
    merhaba iyi forumlar konuyu azıcık hortlatcam :)
    1- orta tavan lambam gitmişti yerine aşltına bi tampon parçası kesip vdaladım kabloları çıkartıp 40 tl ye aldığım bi lamba yapıştırdım gayet iyi duruyo şerit led de yapıtırabilirsin çift taraflı bant kullanarak :)
    2- kapı kilitleri için kapı döşemesini söktürüp hava basman lazım toz lanıyor oralar olmasa elektrikçiye iş çıkar
    3-su pompası kablosunu kontrol edip gerekirse su pompasını söktürüp baktırmak lazım bozuksa çıkması 100 tl civarı
    4- bilgim yok
    5-bilgim yok
    6-direksiyonun sol altında göstrge ışığını artırma düğmesi var oradan aydınlatabilirisn o yoksa sende ışıklar abaktır :)saat gösergesinin ışığı değişiyor 1 tlye alıp takmıştım sen bile takabilirsin orta konsolu düz tornavida yardımı ile çıkarıp ampulü sök elektirikçiden aynısını al :)
    7-sağ ön koltukta diz hizasında torpido var onun üstünde airbag yazar benimkinde öle sizinkini bilmiyorum ama araçta totalde.: 2 adet airbag var
    8-torpidoda aydınlatma yok aynı şekilde ayak altı ledi taktırıp orayada bir tesisat çekebilirsin ben öle yapmıştım :) iyi forumlar:)




  • ben de hortlatıcam sanırım. tavan lambasını çözmek üzereyim internetten buldum 20 liraya aynısını onu bekliyorum direk monte edicem. diğer tüm sorunları hallettim. ilginiz için teşekkürler:)
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.